Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 iyiydi ya muhabbet tatlıydı gergeye yetişemedim o kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ben oluyorum o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 olm, fotoğraf falan yok mu? biz de bakaydık, kim neye benziyor göreydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 @GERGE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kaldırın bütün fotoları çetintaş mimleyemesin kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 :) hepinizi çoktan tespit ettim zaten gözüm. devrim olsun, yanıma aldıracağım tek tek sizi evlerinizden B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sparki zor alirsinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 da ayrı karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Facebook sağolsun hepsinin suratını buldu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 jacabo said: sparki zor alirsinda Keske sparkı hic tanımamış olsaydım Ne güzel dayılanıyordum Adam bildiğin ikimetreymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 arda kalkarken bana veda etmedi, en çok ona gücendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 jacabo said: sparki zor alirsinda yok, ben almayacağım zaten, arkadaşlar alacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 -Deno- said: arda kalkarken bana veda etmedi, en çok ona gücendim ufak tefeksin görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 forgiver said: jacabo said: sparki zor alirsinda Keske sparkı hic tanımamış olsaydım Ne güzel dayılanıyordum Adam bildiğin ikimetreymiş Senin gideceğini bilseydim darp uygulatırdım yalandan ya :< SORMADINIZ MI ABİ BU FACEBOOK YAZILARININ HESABINI?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Sparkcaster said: -Deno- said: arda kalkarken bana veda etmedi, en çok ona gücendim ufak tefeksin görmedim. 1.77 adama wee man geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 deno. 1.70-1.80 arası kısa abicim. bide gururla söyleyip duruyosun 1.77 adam falan. 1.77 ne olm şöle söleme şunu lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Sparkcaster said: -Deno- said: arda kalkarken bana veda etmedi, en çok ona gücendim ufak tefeksin görmedim. AHAHAHAH fotoarı videoyu atıyorm şimdi, en kısa sürede koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 tabi bi "hadi deli osman, hadi belime dolan" videosu kadar olmaz ama koy bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 eli fotoğraf makinesi tutan bi patiyi çağırsaymışsınız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Finklorpeyniri said: deno. 1.70-1.80 arası kısa abicim. bide gururla söyleyip duruyosun 1.77 adam falan. 1.77 ne olm şöle söleme şunu lütfen Deno eğer hatun kişi ise 1.77 gayet iyi bir boy uzunluğu. yok eğer erkek kişi ise normal bir boy uzunluğu...ama kısa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Deno, kolla hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Finklorpeyniri said: deno. 1.70-1.80 arası kısa abicim. bide gururla söyleyip duruyosun 1.77 adam falan. 1.77 ne olm şöle söleme şunu lütfen 2 metreysen tabi kısa gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 KuddusiMavra said: Finklorpeyniri said: deno. 1.70-1.80 arası kısa abicim. bide gururla söyleyip duruyosun 1.77 adam falan. 1.77 ne olm şöle söleme şunu lütfen Deno eğer hatun kişi ise 1.77 gayet iyi bir boy uzunluğu. yok eğer erkek kişi ise normal bir boy uzunluğu...ama kısa değil. OHA FORUMUN EN GERÇEK ERKEĞİNİN KIZ OLMA IHTIMALINI DİLLENDİRDİN ÇETİNTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kusura bakma deno...ilk an da deno nedense kız nikiymiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ABİ NELER DİYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar