di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 LG musteri hizmetleriyle muhatap olduktan sonra sogudum ben LG'den. Seneler once 2bin lira para verip TV aldim ki guzel paraydi, bir sure sonra panellerinden biri bozuldu TV'nin ve garanti kapsami disinda kaliyor o, bir sey yapamayiz dediler. Doldurdugunu formlara cevaplar noreply adresinden geliyor bu arada ve cevap bile yazamiyorsunuz. Telefonla destek istediginizde de alakali formlara yonlendiriyorlar. Boyle sacma bir firma LG Turkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 evet abi türkiye lg feci imiş işte onu diyorum. ve malesef bu tv lerde fln artık şans işi o panel vb. hani internete baksan panel arızası tonla her markada var. ama philips bu konuda çok çözüm odaklı. benim tv servise gitti, dedim 1 ay beklerim, 2. gün geri geldi mesela edit; konu panel arızası değildi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 LCD/LED Sharp geri kalana boş yere para verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 di said: Doldurdugunu formlara cevaplar noreply adresinden geliyor bu arada ve cevap bile yazamiyorsunuz. Telefonla destek istediginizde de alakali formlara yonlendiriyorlar. ahaha noreply çok iyi, halkla ilişkiler ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Biz de ailecek ve arkadaş çevrem olarak LG ve Samsung kullanıyoruz beyaz eşya da dahil olmak üzere daha arıza diye birşey yaşamadık bir kez taşınırken çamaşır makinesini nakliyeci vurdu diye teknik servis aradık adamlar ertesi güne randevu verdiler verdiği saatten 5dk önce geldi makineye bakıp gittiler hiçbir sorunu olmamasına rağmen ücret vs hiçbirşey de talep etmediler. Teknik servis vs şans işi bence çünkü sizin de çevrenizde çalışma ortamında MAL olan insanlar vardır işte onlara denk gelince insanın başı ağrıyor ama malesef onlardan heryerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 philips teknik serviste çok iyi ama tv'leri nasıl hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Babam philips led tv almış. Ses inanılmaz kötü. Sonuna kadar açıyoruz ancak duyuyorz USB bağlantıdan film izlerken. Ayrıca netten indirilen DTS Audio olan filmlerden ses çıkmıyor. AC3 olması gerekiyor. Alacağın Philips modelinde veya başka TV markalarında bu özelliği sormadan alma. Bir sürü konusu var çeşitli donanım sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bahsettigin sorunlar tamamen codec ile alakali gibi. Haliyle donanimda bir sorun yok ise bir sonraki firmware update ile gayet cozulur gibi geliyor. Dusuk ihtimal ama belki coktan cozulmustur de siz update falan ugrasmamissinizdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 vatan'daki tüm ürünlerde %25 indirimi bekleyip (ki her haftasonu oluyor zaten) şunu alabilirsin, http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-47lm860v-47lm860v-3d-led-cinema-119-cm-full-hd,mci-800-hz,wi-fi,6-adet-gozluk,/productdetails.aspx?I_ID=60250 yok 2500 lira'yı çok aşmayalım diyorsan, http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-47lm660s-47lm660s-3d-led-cinema--119-cm-full-hd,-400-hz,dlna,4xhdmi,usb,dual-play/productdetails.aspx?I_ID=59764#allImages bu yukardakinin ilk linkdekinden tek farkı refresh rate'inin yarı yarıya az olması (400'e 800) çok fark eden bir durum tabi. lg dışında, http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-l47et50e-tx-l47et50e-3d-full-hd-119-cm,-smart-led-tv,800-hz,4xhdmi,3usb,wi-fi,/productdetails.aspx?I_ID=60173 panasonic bana göre eski ihtişamını kaybetti tv sektöründe, ama hala sağlam modelleri var. http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-47pfl6907k12-47pfl6907k12-47120-cm-3d-smart-led-tv,pmr-600-hz,ambilight,wfi,hd-uydu-alicisi/productdetails.aspx?I_ID=62056 benim odamdaki televizyon da philips, çok memnunum. zaten çoğu elektronik aletim samsung ya da philips oluyor benim. benim odadaki 800 - 900 liralık bir model gerçi, ama philips her zaman başarılı ürünler çıkarıyor bana göre. ama ne olursa olsun en doğrusu media markt, teknosa gibi bir yere gidip birebir görmek televizyonları. tavsiye üzerine tv almak yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Guzelmis bu oneriler eyvallah. 3k segmentine cıkarsam sanırım daha once burada linki verilen 55" LG alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 df said: philips teknik serviste çok iyi ama tv'leri nasıl hiç bilmiyorum. gayet başarılı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Buna karar verdim. http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-47LM860V-3d-tv 400-800 Hz farkı inanılmaz göründü gözüme. Kıyacam paraya sanırım. 55 yerine daha kaliteli 47 olsun diyorum. 2500 TL demiştim ama 3150 TL bu teknosa'da. 300 TL de hediye çeki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ben de sundan aldim; https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/413616_10151471955318859_747983792_o.jpg Acip kurdum, sonra fotoyu cektim. Yolda kirmis ibneler. Geldigi gibi geri gitti alet. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 panasonic eski ihtişamı kaybetmiş falan denmiş topicte baya güldüm. panasonic (plazmalara için konuşuyorum) an itibari ile en kaliteli işçilik ve malzeme olarak üretilmektedir. şuan pioneer kalitesini yakalamaya çabalıyor. VT ile nerdeyse bunu başardı. panasonicteki siyah, gerçek siyahtır, lg ve samsungtaki gibi grimsi bir renk almaz. ha LED'lerde o kadar iyi siyah performansı yok zaten. plazmada özellikle tepkime süresi yoktur ve görüntü doğallığı ve gerçeğe en yakın renkler bu yüzden yeni nesil teknolojilerde plazmada bulunmaktadır. eskisi gibi lag, burn-in, güç tüketimi veya yansıma gibi sorunlar da yeni panel teknolojileri ile ortadan kalkmış veya minimum düzeye indirgenmiş vaziyettedir. 3500 tl'den sonra lg yada samsung almak bana göre parayı sokağa atmak olur. plazma alıcaksanız panasonic, led alacaksanız sonylere bakmanızı tavsiye ederim. ama sizin televizyonunuz hayırlı olsun. f/p olarak çok iyidirler. media playerları karşılaştırırsak şuan samsung > lg > panasonic şeklindedir. 800hz, 1 zilyon contrast gibi değerlere inanmayın. 60hz yayın yapılıyor. televizyonlarda gördüğümüz o 800hz ifadeleri falan donanımsal değil, markaların tamamen yazılımla şişirme olayıdır. yani hiçbiri gerçek hz değerleri değildir, bunlar hep alıcıyı kandırmak için sıkılan palavralardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Statik goruntulerde bile sacma sapan 256 renk havasi veren televizyona niye 3-5bin lira para vereyim allaskina ? Blacker than black diye bi nane var artik spec'lerde ve yeni nesil cogu TV geciyor bu testi. E renk desen ciddi anlamda kaliteli LED paneller var. Scaling desen, 3bin lira limitini astiktan sonra allahi var. Hal boyleyken olen panasonic degil plazmanin kendisi direkt. Zevk renk meselesi dersiniz anlarim da diger argumanlar alakasiz kaliyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 valla abi o sorun extrem bi sorun hani ben ilk defa senden duymuştum. sorunlu bir seri olsa gerek ama en kötü iade edip çalışanını alırsın. onun dışında evinde ledi olup bize gelen tv izleyen herkes ya televizyonunu plasma ile değiştirdi ya da değiştirmeyi kafaya koydu. hani siz bilirsiniz ama plazmanın öldüğü falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Yok abi genel bi sorun zira ne kadar marka modele denk geldiysem inceledim var mi yok mu diye, sonuc olarak var. Saniyorum ki aletin tuplu tv modeli calismasindan kaynakli bir durum. Oyleyse giderilebilecek bir sey de degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 valla dediğim gibi ilk kez senden duydum böyle bi şeyi, başa gelmesi kötü o ayrı da yaygın bir şey değil o halde. hani bugün en iyi marka otomobillerde bile kronik sorunlu modeller çıkıp geri çağrılıyor falan tüm markaya/teknolojiye yormak doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Benim gibi dibine girip de inceleyen insan pek az olmasina bagliyorum abi ben onu lakin bir kac metre oteden bile farkediliyor. Fotograf cekip gostericem ne demek istedigimi de telefonda belli olmuyor ki namussuz. Aksam John Lewis'e ugrama planim var bi, en pahali plazmalara bakayim tekrar bi, belki duzgun bi acidan cekebilirim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 2k 3k fiyatları görüpte halen led tavsiye edenlere ya göz yada yeni beyin tavsiye ediyorum, televizyon bu senelerce hergün karşısında olucan dvd olsun belgesel olsun gogo plasma..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Soyle bir konuda hakaret etmek, beyin lazim demek zoru basarmakti, basardin, helal. Madalya falan takalim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Adamin söyledigini kabul etmek zorundasin. Aksi halde beyinsizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyla ilgili tekrar fikir belirtecek olursam, bugun gittim high-end plazmalari gezdim bir cok markanin, ayni olay hepsinde var. Belli ki bir sorun degil, calisma olayi bu sekilde ama beni cok rahatsiz ediyor. Bir de onerdiginiz plazmalarda bile hizli goruntuler atlayarak gidiyor, LED TV'lerdeki kadar net degiller. Paraya kiyip TV alacaksaniz motion rate'i saglam bir TV almak sart gibi bu arada. Ne begendin dersen Philips'in PFL serileri gayet basarili gibi. Biraz butce ayirabilip de LED olsun diyenlere yapilabilecek en guzel tavsiye sanirim. Diger yandan Samsung'un urettigi cogu TV resmen alip cope atmalik. Adamlar resmen renk tutturamiyorlar. LG'lerde renk tutuyor gibi fakat scaling olayini bir turlu ayarlayamamis adamlar. Goruntu dagiliyor, full HD olmayan yayinlarin keskin kenarlarinda cift cizgiler olusuyor resmen. Bunlari neye gore soyledigimi de yazayim; TV'nin karsisina gecince once SD yayina bakiyorum. Sonra TV'deki HD kanallara bakiyorum, en son ayni TV'de bluray tarzi bir sey oynatip mumkunse bir de 3D olarak deniyorum. Ve evet, saka gibi ama bunlarin hepsini ayni magazada yapiyorum. Baktigin sey ne derseniz, 1 - Hizli goruntulerde goruntu de atlama oluyor mu? Plazma TV'lerin ve orta seviyeli TV'lerin hemen hepsinde var bu sorun. 2 - Hizli goruntulerde anlik da olsa goruntu 256 renk'e dusmus gibi oluyor mu? Plazma TV'lerin cogunda gozlemledim yine bunu. Yakalamak baya zor, goruntuden goruntuye degisiyor bu olay. 3 - Full HD olmayan yayinlarin scaling'i nasil ? Cogu TV ureticisinin sictigi en buyuk nokta bu. Cogu Samsung TV'de istenen yumsaklik yok. Rengi yetmemis gradient misali dalga dalga yayiliyor renkler. LG'lerde ise bahsettigim cift cizgiler var. 4 - Arayuz gecisleri ne alemde ? Her gecis arasinda saniyelerce bekliyorsam o TV benim icin degil kesinlikle. Bunlar benim gozlemledigim, TV secerken takip ettigim, tamamen gotumden uydurdugum yontemler lakin simdiye kadar pek yaniltmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ayfon said: Adamin söyledigini kabul etmek zorundasin. Aksi halde beyinsizsin. Bak ayni seyi yapiyorum simdi dikkatli izle; "Gotune sise sokup video'sunu buraya link'lemek zorundasin, diger turlu adam degilsin." Oldu mu? Olmadi. Haliyle konuyu daha da pic etmeden hafif hafif uzayalim bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 he mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar