Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tan'daki açıyı nasıl çıkarıyoruz? a = -49 b = -4 açıyı -0.6358 buluyorum. bu kaç derece demek oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 icaciyi nasil eksi cikardin kardes pisagor mezarinin hipotenusunde su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Olm hesap makinesinde tan üzeri -1 yazan bi tus var. Ona bas icine acinin karsisindaki kenar/yanindaki kenari yaz direk aciyi vericek. Dildolarla oynamaktan ücgeni unutmus adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hesap makinesi yok abi, kodda yazıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Valla ben mühendisim kardes biz yazariz hesap makinasina sonuc cikar kalanina ben karismam :) Arctan tarzi bi kod kullanabiliyo musun nerde yaziyosun tam sonuc mu lazim yoksa bundan sonra kod mu hesapliyacak? Net cevap ariyosan ver uzunluklari yazayim aciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 pascalnouman said: icaciyi nasil eksi cikardin kardes pisagor mezarinin hipotenusunde su an, asdasdadsadssad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Joker said: hesap makinesi yok abi, kodda yazıyorum :D http://www.wolframalpha.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 a² / 2b x (a² + b²) = cosbeta bu degil abi kod ya bunla bulduysan sacma seyler cıkar zaten Betanın karsı kenarının²= alfanin karsı kenarının²+hipotenüsün²-2 x hipotenüs x alfanın karsı kenarı.. yani Betanın karsısı b alfanın karsısı a hipo c ise b²=a²+c² -2ac(cosbeta) b²-a²-c² (-2ac) = cosbeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 DeathLord said: Net cevap ariyosan ver uzunluklari yazayim aciyi. bana formül lazım, açı = blablabla şeklinde. elimdeki değerler a = 49 b = 4 ve dik üçgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Facepalm over 9000'larla dolmus konu. Surada fail olup da baska konuda biliyorum adami ciddiye almamak lazim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 applev0dka said: yani Betanın karsısı b alfanın karsısı a hipo c ise b²=a²+c² -2ac(cosbeta) b²-a²-c² (-2ac) = cosbeta abi elimde c yok, c'yi a,b türünden açman gerek. sonuç olarakta cosbeta değil direk derece cinsinden açı gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi c de a²+b² işte yerine yazınca bulur zaten 49.16 falan cıkıyor c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 0ne said: kendisi 30-60-90 üçgeni olur link başka soru? BUNELAN AHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tamamda cosbeta bana bişey ifade etmiyor, derece cinsine nasıl çeviricem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 arcsin arccos neyse iste alacaksiniz abi ne kastiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Iste komutlarda sinirin ne onu bilsem. Arctan yazabiliyorsan direk arctan(a/b) aradigin sey. Tan üzeri -1 olarak da gösteriliyor. 4,6668583714389958673 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Math.ATan(49/4) diyorum bana 1.4876550949064553 değeri döndürüyor. bu ne abi elmamı armut mu? bana açı lazım derece cinsinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yok onun da 85.3 küsür bi deger vermesi lazim. Hatali komut :) Acilar 85.3 ve 4.7 iste yaklasik. Kücük aci kisa kenara bakan aci olacak bu sekilde hesaplatana kadar ugras. Ha dedigim gibi tek seferlikse deger ata gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 cevap 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yok tek seferlik değil, koda formülü yazmam gerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Joker said: Math.ATan(49/4) diyorum bana 1.4876550949064553 değeri döndürüyor. bu ne abi elmamı armut mu? bana açı lazım derece cinsinden :Dradyan o. *180/pi yap açı değerini verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sanırım oldu kaspar (tu) birde eksili uzunluk olayını çözmem gerek ama ona yarın kafa yorarım artık :) teşekkürler arkadaşlar, patinin aşmış* bilgi düzeyini tekrar ispat ettik 0ne sayesinde B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne said: kendisi 30-60-90 üçgeni olur link başka soru? diplomamı yırttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 geometri aglıyor su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Pisagor mezarında ters döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar