wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Baya yanlış bi tespit, ben ne kokusunu ne tadını beğenmiştim ama damak tadım çogzel diyemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Fakkoo said: abi hiç yemedim ve denemek istiyorum. Birde birşey dikkatimi cekti domuz eti yemeyen coğu ülke böyle pısırık kücücük dandik vücut yapılı.Domuz eti yiyen ülkelerde ise adamlar doğuştan bir Form kazanıyorlar gibi.Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi bu olay? Almanlar özellikle ipi göğüsleyenler. trollsün demi? asjhgfsafaskjfasgf umarım öylesindir yoksa bu beyine sahipken vücudundan dem vurmuyorsundur yok yok yapmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ne alaka aga trollükle. Domuz eti yiyen ülkelere bi bak genel olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çok saçma argümanlar da basit bir mantık o dediğin ,domuz çok ucuz sığır ve türevlerine göre ,hatta arada uçurum var ,adamlar mezbahada yere domuz düşse geri almıyorlar ,biz de altından hallice PROTEIN ALAMAIYOYYOYRZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Fakkoo said: abi hiç yemedim ve denemek istiyorum. Birde birşey dikkatimi cekti domuz eti yemeyen coğu ülke böyle pısırık kücücük dandik vücut yapılı.Domuz eti yiyen ülkelerde ise adamlar doğuştan bir Form kazanıyorlar gibi.Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi bu olay? Almanlar özellikle ipi göğüsleyenler. abi lskdjs o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 domuz kaburgası, dizi ve pastırmasnı muhakkak deneyin. hatta şokella gibi sürülebilen versiyonlarıda varki denemeyen bin pişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://4.bp.blogspot.com/_zztJlWAZWvM/STyCbtnnryI/AAAAAAAAAxc/RkZ9VcM2Ir8/s400/Golden+Gate+Spare+Ribs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kardeş niye artislik yapıyonuz ki? off üstteki foto <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çoğu domuz ürünü çöp olsada işte baya iyiler çıkıyor arada. işlenmiş domuz ürünleride işlenmiş danadan daha iyi denebilir jambonu sosisi vs. bacon iyidir spare ribs mükemmel, jambon, sosis, pepperoni iyidir onun harici yenmesede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 thinkgeek de bacon flavoured gum fln var onlar ne alaka acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sürülebilen versiyonları said: şundan otellerde falan oluyor sürekli, epic bişe kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sürülebileni merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 stimpak said: beğendik diyesim geldi, sonra dedim napıyosun. 1. tam çankaya sayılmaz 2. cami altında domuz eti satarsan, yıkarlar orayı Oran taraflarinda Baya buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paticik domuz aşığı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Currywurst bir harika. Yeme de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dandik yav al ye beğenme artislik çekersin ortamlarda yedim beğenmedim diye hipster takılırsın ama harbiden dandik rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 eski garajlarda haslama kazanda kavurma kalede cag kebabı ozcelikte soslu soganli cukuragada karısık vosvosta kokorec varken donuz eti ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Weichnachtsmarkt'ta currywurst ve brötchen üstüne de senf oohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yukarıdaki listenin tamamını yer üstüne domuzda yerim -check pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 köpek eti daha iyi bak objektif söylüyom kimchi yemiş adamım güven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 domuz sucugu yemiştim güzeldi baya cok oldu gerci ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 köpek yememde böcek çok istiyorum kafamı sıçam zamanında tadına baksaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bocekler cok guzel eger karides bizi kandirmiyorsa, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tamamnerd said: köpek eti daha iyi bak objektif söylüyom kimchi yemiş adamım güven Kimchi ile baglantisi nedir bunun? Kopek eti ve Kimchi? Racist misiniz siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar