sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dün sabah 9 da geldim işte, şuan saat 8, 23 saat oldu. Hala çalışıyoruz. Bildiğin köleyiz lan. Bütün eklemlerim ağrıyor, gözlerim yanıyor. Silkerim böyle hayatı afedersiniz. Kahrolsun amerikan emperyalizmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben de şimdi geldim işe kahvem de geldi, bugün fazla iş yok öğleden sonra evde olurum gibi... yaşasın kamu kurumları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Biz çalışıp çük kadar maaş alalım patronlar bmwden mercedese geçsin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ofisimin duvarında Jar Jar Binks asılı kocaman, tek başına o bile mutlu ediyor beni çalıştığım yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ben dün 12'de döndüm evden çalıştım, bugün de öyle yapmayı planlıyorum. Tarzımız farkımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Stabil 9 - 18. Robot gibi ya. Artık otonom tepki veriyorum işlem yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 babby's first job, kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ozel sektorde calisma sartlarinizi belirleyememeniz emperyalizmin sucu degil sizin o testise erisememenizin sucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yoğun çalışmak kötü, proje kabul dönemlerinde biz de ofiste yaşıyoruz, mecbur. sizde sürekli mi bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sipeyskeyk said: Kahrolsun amerikan emperyalizmi. Sen japon firmasında çalışmıyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 toradoranın son 3 bölümünü izleyeyim bari şaka lan şaka kol gibi iş var ama yapmamayı seçebilirm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Of bi ton işim var hala patide sürtüyorum. Dur çalışayım az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 welcome to real world sipeys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Biz çok ara dönemdeyiz projem yok o yüzden böyle boşum. 1-2 hafta sonra bütün bu dediklerimi teker teker yiyeceğim muhtemelen. Ama nolursa olsun biz kendi çalışma saatlerimizi kendimiz belirlediğimiz için süperyör insan ben çıkıyorum buradan sevgili Can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 benim gibi penis kurek islerle ugrasiyorsan yıldırıcı olabiliyor hakkaten de calismak saatten bagimsiz olarak onemli olan yaptigin isi sevmek calistigin yeri benimsemek gerisi cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 patide de bir çalışma sistemi var farkettiyseniz. 08.00-17.00 yazarlar hemen hemen aynı, 17.00-00.00 karışık, 00.00-08.00 yine belirli kişiler. farkında olmadan pati bile belli bir düzen dahilinde yaşamını sürdürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 iş dünyasındaki tek gercek "take it or leave it" tir. daha iyi iş bulabiliyorsan bırak git zaten neden kasıyosun? işi bırakmak yerine burda ağladığına göre sorun sende diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 uu sert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 23 saat çalışınca ağlama hakkı doğar insanda şimdi öyle demeyelim herif haklı. İşinden ne kadar memnun olursan ol aralıksız 23 saat çalışınca bir serzeniş yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jwfPup1B6rY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 zaten sorun burda baslıyor 23 saat calısmak diye birsey olamaz. bu niyetle sana gelen patrona mudure vs. afedersin s.ktir git kendine calıs demen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Nasıl diyeceksin müdürüne siktir git diye daha çalışmaya başlayalı 1 sene olmamış allah aşkına? Hangi güneş sisteminde oluyor böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yok yok oyle deme cemcir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: Biz çok ara dönemdeyiz projem yok o yüzden böyle boşum. 1-2 hafta sonra bütün bu dediklerimi teker teker yiyeceğim muhtemelen. Ama nolursa olsun biz kendi çalışma saatlerimizi kendimiz belirlediğimiz için süperyör insan ben çıkıyorum buradan sevgili Can. nereye girdin babuş sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar