Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pitbull tarafından köpeğim ısırıldı

Curunir

Öne çıkan mesajlar

Bugün uyuttuk.

Şunu da söylemem gerek eğer bu kadar ciddi bir yaralanma yaşarsa köpeğiniz istanbuldaki olanaklar çok kısıtlı.
1. devlete giderseniz(ist üni) hocalar kesinlikle muayene etmiyor veya bakmıyor iş öğrencilerin elinde bunlarda doktor öğrencileri
2. hocalar sadece ameliyata giriyor
3. 3 tane hastahane buldum onlarında olanakları kısıtlı bunlar anatolia pet ,vetline pet bir de ist uni hayvan hastahanesi
4. iş bir noktadan sonra ticarete dönüyor bir MR çekimi için 500 TL gibi işin parasında değilim ama yaptıkları sağlıktan çıkmış

Bana kesin birşey söylemediler köpeğim 2 gün boyunce resmen acı çekti ilgilenen de hoca değildi doktora öğrencisiydi.

Sonunda tanıdıklar vasıtasıyla işinin ehli bir veteriner hekim bulduk. Garibim bugün acıdan ağlıyordu son vermiş olduk.

Size tavsiyem ist uni hayvan hastahanesine gidicekseniz kesinlikle tanıdığınız hoca olsun.

Koskoca istanbulda hayvanlar için MR çekilecek yer yok illegal olarak normal yoldan akşam vakti çekiliyor.

Bir daha köpek alırmıyım bilmiyorum acısı çok büyük oluyor çok üzülüyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

Çok saolsun gerçekten bugün emar çekilicek anestezi altında bakalım emar sonucu belli olduktan sonra karar verecez uyutup uyutmamaya ama buyuk ihtimal duzelmeyecek :(

Sahibinide buldum. Artık elimden ne geliyorsa ne yapabiliyorsam yapıcam.

Aman patilerinize çok dikkat edin insanın canı çok yanıyor çok üzülüyor.

üzüldüm ya. kedim dışarı çıktı, 1 gün eve gelmedi, ağladım bildiğin. O köpeğin sahibini süründürebildiğin kadar süründür. saldırgan köpek yetiştirmeyi marifet sayan bezelye beyinlilerin hepsini itlaf etmek lazım asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de evet devlet veterinerlik fakulteleri gercekten bu durumda baya yetersiz kaliyor. biz ayagi kirilmis bir kedi goturmustuk ameliyat icin haftalar sonraya ancak yer verebiliriz dediler lan hayvanin ayagi kaynar o sureye kadar biz de nispeten makul fiyatli ozel bir klinige goturmek zorunda kaldik.
Sosyal ağlarda paylaş

Köpeği, köpeğin sahibini, sahibinin evini, sahibin tc kimliğini herşeyini buldum. Bütün dosyaları raporları toplayıp dava açıcam.

Köpeğin daha önce vukuatı varmış zamanında çocuklara saldırmış başka eve taşınmışlar.

Sahibi 84 lü bir velet babasıyla yaşıyor 2 tane besliyorlar.

Davayı açtıktan sonra haberdar edicem gelişmeleri en azından buna benzer olay başına gelen olursa neler yapabileceğini nelerle karşılaşabileceğini görür
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...