KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 peki. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ekmek said: Zaten çok komik bir şaka değildi böyle yapmasaydın keşke. espiri fena değildi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bugün uyuttuk. Şunu da söylemem gerek eğer bu kadar ciddi bir yaralanma yaşarsa köpeğiniz istanbuldaki olanaklar çok kısıtlı. 1. devlete giderseniz(ist üni) hocalar kesinlikle muayene etmiyor veya bakmıyor iş öğrencilerin elinde bunlarda doktor öğrencileri 2. hocalar sadece ameliyata giriyor 3. 3 tane hastahane buldum onlarında olanakları kısıtlı bunlar anatolia pet ,vetline pet bir de ist uni hayvan hastahanesi 4. iş bir noktadan sonra ticarete dönüyor bir MR çekimi için 500 TL gibi işin parasında değilim ama yaptıkları sağlıktan çıkmış Bana kesin birşey söylemediler köpeğim 2 gün boyunce resmen acı çekti ilgilenen de hoca değildi doktora öğrencisiydi. Sonunda tanıdıklar vasıtasıyla işinin ehli bir veteriner hekim bulduk. Garibim bugün acıdan ağlıyordu son vermiş olduk. Size tavsiyem ist uni hayvan hastahanesine gidicekseniz kesinlikle tanıdığınız hoca olsun. Koskoca istanbulda hayvanlar için MR çekilecek yer yok illegal olarak normal yoldan akşam vakti çekiliyor. Bir daha köpek alırmıyım bilmiyorum acısı çok büyük oluyor çok üzülüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 :( devlete insan için gitmemek lazım, hayvan için gidince nasıl bir muamele vardır acaba.. vetline şu kadıköy anadolu'nun oradaki di mi? oranın veterineri Münci Bey baya iyi bir adam ve veteriner... herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Cok uzuldum... Dogru karar vermissiniz ama kendine yuklenme bu konuda. Gercekten uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Curunir said: Çok saolsun gerçekten bugün emar çekilicek anestezi altında bakalım emar sonucu belli olduktan sonra karar verecez uyutup uyutmamaya ama buyuk ihtimal duzelmeyecek :( Sahibinide buldum. Artık elimden ne geliyorsa ne yapabiliyorsam yapıcam. Aman patilerinize çok dikkat edin insanın canı çok yanıyor çok üzülüyor. üzüldüm ya. kedim dışarı çıktı, 1 gün eve gelmedi, ağladım bildiğin. O köpeğin sahibini süründürebildiğin kadar süründür. saldırgan köpek yetiştirmeyi marifet sayan bezelye beyinlilerin hepsini itlaf etmek lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 off geçmiş olsun ya iki köpek kaybetmiş biri olarak anlıyorum çok iyi nasıl hissettiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Başın sağolsun. Pitbull'un sahibini buldun mu son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 basin sagolsun söylenecek birsürü sey var ama tecavüzcülerin katillerin ceza almadigi ülkede köpek öldürdü diye kimseyi hapse atmazlar maalesef pitbullun hiç suçu yok bence beyaz sahine binen adamin köpegini suclayamazsin sonucta çok doluyum bu konuda o pitbulla aciyorum neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 basiniz sagolsun pitbullun sahibi bulundu mu ne oldu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Abi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir de evet devlet veterinerlik fakulteleri gercekten bu durumda baya yetersiz kaliyor. biz ayagi kirilmis bir kedi goturmustuk ameliyat icin haftalar sonraya ancak yer verebiliriz dediler lan hayvanin ayagi kaynar o sureye kadar biz de nispeten makul fiyatli ozel bir klinige goturmek zorunda kaldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Basin sagolsun. Cok uzuldum simdi, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Off yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Köpeği, köpeğin sahibini, sahibinin evini, sahibin tc kimliğini herşeyini buldum. Bütün dosyaları raporları toplayıp dava açıcam. Köpeğin daha önce vukuatı varmış zamanında çocuklara saldırmış başka eve taşınmışlar. Sahibi 84 lü bir velet babasıyla yaşıyor 2 tane besliyorlar. Davayı açtıktan sonra haberdar edicem gelişmeleri en azından buna benzer olay başına gelen olursa neler yapabileceğini nelerle karşılaşabileceğini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 basın sagolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi dava falan değil bul bir yolunu zehirle direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 zehirliceksen adamları zehirle köpeğin suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi köpek saldırmış işte niye bir golden bu şeyi yapmyorda sürekli biz pitbullardan duyuyoruz. şu köpeğin suçu yok cümlesi kadar saçma bir açıklama da ne gördüm ne duydum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aslan gezdiricem, nasilsa aslanin sucu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bu bi kısır döngü, köpek kötü yetiştirilirse şiddete yatkın ve ölümüne dalıyor, e bu özelliği duyan apaçi de koşa koşa pitbull alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar