nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 eski notları karıştırırken bunu buldum. ne gunlerdi be.. qhelper falan yoktu butun görevleri not almaya çalışıyorduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bunun yerine bu kadar özenle ders çalışsaydın şimdiye müyendiz olmuştun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bnm de ah defterim vardı yaw vanillada. Muhasebeci gibiydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 wowhead vardı wowhead'den önce thottbot vardı bence senin yazı yazasın gelmiş yazıcak başka şey bulamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 off thottbot esir cheatengine le free serverda ragnaros olup geziyodum orgrimmarda thottbot un database den alıyodum kodları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 thottbotta --->> ------->>> ------------->>>- --------------->>> diye yorumlarda koordinat bulcam diye kafayı yiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 thottbot allakhazam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 allakhazam profili ile şekil yapmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 thottbot'dan bulduklarım bunlar. alt-tab yapmak zaman kaybı diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 elin alt tab yapacağına gözün alt tab yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ahah aynı sistem çalışıyordum thottbotla. Hatta alt kasarken eski karakterin notlarına dönüyordum falan. Alttab kasıyordu ya makinayı, windowed full screeni de performans kaybı olmasın diye seçmiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ahahah biz de hardcore oynadık da bu kadar değil ya =) bence de senin yazasın gelmiş, yazcak bişi bulamamışsın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Abi benim eski bilgisayarla alttab yapımca 10 dakka kitleniodu Bende not alıodum hatta tbc zamanı level kasarken guideline ı print edip power level kasmıştım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ya şu windowed(fullscreen) olayının performans düşürdüğü şehir efsanesini hangi adam ortaya atmışsa, çok sağlam ikna kabileyeti olan bir insanmuş tebrik ediyorum. Evdeki 8 yıllık bilgisayar hala windowed modunda wow oynatabliyorken, direk fullscreen yapınca her 5 oyunu açma denemesinin 3üçündekitlenip kalıyor. Fullscreende fps yerlerden kalkamıyor, dahası bu olay sadece wowda değil bütün oyunlarda bu şekilde. Siz şehir efsanelerine kanmayın, destekleyen her oyunu windowed(fullscreen)oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar