progamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 http://i.imgur.com/ROjCDob.gif bende böyle yumurta kırabilmek istiyorum off beverly. senaristler her bölüm kendilerini aşıyor. bir daha ki bölüm spoiler Will, hannibal için katil gönderirken, hannibal'ın intikam için Alana'ya kayması da iyiymiş sdf sanırım jack'de bu bölümde çözmeye başlayacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 o yumurtayı öyle kırmak mümkünmü gerçekten acaba... kabuğu düşürmeden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 denemek lazım ama boş bir araziye gidip falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Black_Hand said: o yumurtayı öyle kırmak mümkünmü gerçekten acaba... kabuğu düşürmeden falan. mads ilk denemede yapmış diye okuduydum bi yerde. Geçen sezonda da patates'le yapmıştı aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 µh said: denemek lazım ama boş bir araziye gidip falan boş araziye mi taşındın denemek için ahuahsadmao :S :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 progamer said: Black_Hand said: o yumurtayı öyle kırmak mümkünmü gerçekten acaba... kabuğu düşürmeden falan. mads ilk denemede yapmış diye okuduydum bi yerde. Geçen sezonda da patates'le yapmıştı aynısını. üstün ırkın hali bir başka tabi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Patatesi ben de yaparim ki. Hih! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 baya seviyorum bu diziyi ama midem bulandı bu sefer öff. ep6 aaaa kendimi yedirdi herife. http://i.imgur.com/BLoaG9F.jpg bu bölüm silence of the lambs'a baya homage vamrış sanırım. alana'da niyetliymiş bildiğin zaten hannibal'a. iki dakka da bıraktı will'i. Beverly ile Miriam'dan sonra Jack'in hala tek başına araştırmaya gitmeside komikti. miriam lass'in de kesin beynini yıkamıştır kesin. Öyle beni buraya hannibal kapattı demez heralde. birde yemekte chiltonın suratı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 lecter yargıladı yine herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 gideon son yemeğimde kendimi mi yicem diyince kahkaha attım.sdfs çok iyi sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 miriam lassi mematinin oynadigini bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hannibal başkanın böyle şarabını yemeğini falan bi koklayıp attığı gülüş var ya o çok iyi lan sdfs. izleye izleye alışkanlık yaptı aynı hareketi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 zorlamaydı bu bölüm ama iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Bencede biraz zorlama gibi duruyor bolum ama programlamis abi kisileri .. Wille yaptiklari ortadayken o zorlamaligi kabul edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 progamer said: http://i.imgur.com/ROjCDob.gif bende böyle yumurta kırabilmek istiyorum bunu ben evde denedim, daha yumurtayı yukarı dikey olarak atamıyorum lan sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 benmi kacirdim kus nasil girdi nasil canli kaldi. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 nasıl bölümdü lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanuni said: benmi kacirdim kus nasil girdi nasil canli kaldi. ? karıyı ata sokmadan önce kuşu karıya sokmuş işte. Kalbi atıyomuş gibi olsun diye. Canlıda kalmış işte sdf bide kuş starlingmiş. Hannibal bu bölüm kuzu sevdi bide heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 gereksiz zorlamaydı bence bu bölüm olanlar. diyaloglar falan aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 bende pek sevemedim bu bölümü ya.aynen söylendiği gibi çekmiş olmak için çekilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Neyse kacirmamisim sirtinda yara vs mi vardi acaba diyordum gormedigim.. Agizdan da girmez. Sacmalamislar bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 MANBEARPIG ahah ilk tırcıya saldırışında tırstım bildiin sdf birde brian fuller şu dizide her türlü piskopatlığı yaparız ama asla köpek öldürmeyecez demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 neutrino said: progamer said: http://i.imgur.com/ROjCDob.gif bende böyle yumurta kırabilmek istiyorum bunu ben evde denedim, daha yumurtayı yukarı dikey olarak atamıyorum lan sdgsf yatay atman gerekmiyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar