Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 spoiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: ne kadar iyi bir dizi bu ya mads'de gerçek bir underrated Adamın yaşlanmasını beklediler farketmek için batıda. Altını üstüne getirdi avrupa sinemasında ama mal işte US yapıcak bişi yok. Millet otistik gibi aksanından şikayet ediyo, ki gayet karakter dolu bi aksan yani. Get rekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 xwhiplashx said: Abi ben hala anlamadim. Hannibal hannibal diyolar adama. Bi da bu graham dedektif anladim da bu hannibal lecter dedikleri psikiyatrist nedir bu iliski nedir.? Adam domuz domuz diye akciger bobrek birakmadi. Ama bu adamdan kuskulanma yok ? Bu kadar adam oluyor dizide ama hannibal abinin fbi ile baglantisi ne ? Tekrar izleyecem yoksa diziyi ilk defa kafam bulaniklasti ya da ben kendimi vermedim diziye. Yoksa hannibal karakteriyle ilgili bilmedigim bisi mi var ? Spoiler verebilirsiniz. :) Diziyi bastan izleme red dragon filmini izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fishburn var seyredilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 İlk bölümde Hannibal Lecter'ı Alana Bloom tavsiye ediyor işte. Alana FBI danışmanı, Lecter da bunun fi tarihinden hocası. Sonuçta o da danışman sıfatı taşıyor, mayış falan veriyorlardır. Zaten Morpheus ilk ziyarete geldiğinde bi kıllanıyor hannibal, yoksa beni mi araştırıyorsun falan diye. Ha baya fazla tesadüf var işin içinde o ayrı asistan masistan mevzuları. Neyse spoiler vermeyeyim, ben de zaten 6. bölüme kadar izledim. Bu arada evet baya güzel diziymiş beğendim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 son bölümü sevmedim ben ya çok abarttılar abi 70 küsür yaşındaki adamın o totemi dikebilmiş olması falan. bir de her hafta böyle bir filme bedel gidecek konuya ne gerek var ki? şu insan derisinden bağırsağından falan müzik aletleri yapan zenci konusu en az 3-4 bölüm gidebilirdi. tek bölüme niye sokuşturdular onu anlamadım. diziyi asıl izlenir kılan o olaylardan çok hannibal'in muhabbetleri falan. bu kadar zorlamalarına gerek yok totem şu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 axedice said: Bu arada evet baya güzel diziymiş beğendim. (tu) şunu gördükten sonra path of exile'ın sitesine bakmaya bile niyetim kalmadı veya sadece ilk 2-3 bölümü izledin henüz boka sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 xwhiplashx said: Hannibal hannibal diyolar adama. dessinler değişemez resimler değişemez öpsün onu khalessi öpsün onu babbası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 son bölüm olmamış gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Eski Hannibal filmlerinden hiç birini seyretmedim. Hani ne olduğunu biliyorumda öyle seyretmediydim hiç. Dizinin ilk 2 bölümünü seyrettimde baya iyiymiş ya. Mads'de yardırıyor bence. Aksan bi ilk konuşamya başladığında rahatsız etti sora alıştım heh. 2. sezonu da olackamış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ben sevdim bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Çok başarılı bu dizi. Ben baya seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 çok güzel dizi ya aşırı başarılı. 2. sezonu da kaptı yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 harika olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yetiştim en sonunda diziye 2 günde 11 bölüm seyrettim. çok iyi dizi ya. birde eğer o kadar devam ederse 4. sezon Red Dragon 5-6. sezonlarda Silence of the Lambs yapacağız demiş Bryan Fuller. http://i.imgur.com/lGmSdez.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 son bölümü bence en iyi bölümdü. hannibal filmlerini tam hatırlamıyorum yarım yamalak izlemişimdir bu nedenle konuya hakim değilim. bazı alakasız cinayetler bir yere bağlancak mı yoksa filler mı merak ediyorum. onun harici güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 abi geri gel dediysek vizyona tekrar gir diye demedik. LÜTFEN VİZYONDA YAZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 lan sen git falling skies izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Herşeyde Mads oynasın artık. Adamın suratını yunan tanrıları oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 allahım hannibal günü, yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Jim_E_Rustler said: Herşeyde Mads oynasın artık. Adamın suratını yunan tanrıları oymuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ben son zamanlarda GoT'tan daha fazla zevk alıyorum Hannibal'dan. Çok net superior dizi. Sadece yemek sahneleriyle döver GoT'u. Hodor'la Bran'in yürümesini izleyecegime filinta gibi Hannibal'ın yemek yapmasını izlerim. Yemek programı izleyen karı gibi yemek yapmasını izliyorum allahım yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 oha nasıl böyle bir dizinin varlığından haberdar olmamışım şimdiye kadar.. hemen akıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 abi bi oraları güzel ya. başkalarının yaptığı psikanalizler, will graham falan çok bayıyor beni. 1 saat skriptsiz hanibal gitse avlasa pişirse seçkin müzik eşliğinde yese daha güzel izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar