Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hannibal (2013) - CBS

mani

Öne çıkan mesajlar

Finklorpeyniri said:

ne kadar iyi bir dizi bu ya

mads'de gerçek bir underrated

Adamın yaşlanmasını beklediler farketmek için batıda.

Altını üstüne getirdi avrupa sinemasında ama mal işte US yapıcak bişi yok.

Millet otistik gibi aksanından şikayet ediyo, ki gayet karakter dolu bi aksan yani. Get rekt.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

Abi ben hala anlamadim.

Hannibal hannibal diyolar adama. Bi da bu graham dedektif anladim da bu hannibal lecter dedikleri psikiyatrist nedir bu iliski nedir.?

Adam domuz domuz diye akciger bobrek birakmadi. Ama bu adamdan kuskulanma yok ? Bu kadar adam oluyor dizide ama hannibal abinin fbi ile baglantisi ne ?

Tekrar izleyecem yoksa diziyi ilk defa kafam bulaniklasti ya da ben kendimi vermedim diziye. Yoksa hannibal karakteriyle ilgili bilmedigim bisi mi var ? Spoiler verebilirsiniz. :)

Diziyi bastan izleme red dragon filmini izle.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk bölümde Hannibal Lecter'ı Alana Bloom tavsiye ediyor işte. Alana FBI danışmanı, Lecter da bunun fi tarihinden hocası. Sonuçta o da danışman sıfatı taşıyor, mayış falan veriyorlardır. Zaten Morpheus ilk ziyarete geldiğinde bi kıllanıyor hannibal, yoksa beni mi araştırıyorsun falan diye.

Ha baya fazla tesadüf var işin içinde o ayrı asistan masistan mevzuları. Neyse spoiler vermeyeyim, ben de zaten 6. bölüme kadar izledim.

Bu arada evet baya güzel diziymiş beğendim. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

son bölümü sevmedim ben ya

çok abarttılar abi 70 küsür yaşındaki adamın o totemi dikebilmiş olması falan. bir de her hafta böyle bir filme bedel gidecek konuya ne gerek var ki? şu insan derisinden bağırsağından falan müzik aletleri yapan zenci konusu en az 3-4 bölüm gidebilirdi. tek bölüme niye sokuşturdular onu anlamadım. diziyi asıl izlenir kılan o olaylardan çok hannibal'in muhabbetleri falan. bu kadar zorlamalarına gerek yok totem şu bu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...