progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 dizinin reytingleri nbc için düşük işte ama bi HBO'da olsa rekor kırardı sdf. finali de seyrettim şimdi http://fat.gfycat.com/GenerousOrdinaryAcornwoodpecker.gif http://cdn.avsforum.com/1/1b/1b9ba654_omg-shocked-o.gif çok iyi bu dizi ya aaaaaaaaaaaaaaa HANNIBAL JUST KILLED THE ENTIRE CAST. THEY HAVE TO HIRE ALL NEW ACTORS NOW FOR REDUCED SALARIES BECAUSE THEY SPENT IT ALL ON CORN SYRUP. asdff will kurtulur heralde eğer kitaplardan tamamen farklı bir yola sapmıyorlarsa. birde bölümün başında o kadar mind palace tan bahsettikten sonra sonda Hannibal uçakta gözlerini kapadıktan sonra bi an böyle hapishane de açacak diye beklemedim değil. Yalnız dizi iptal olup da böyle bitse çok efsane olurdur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Agliycaktim lan nerdeyse. Cok iyiydi final. GoT'da böyle sasirtiyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Süper bitti vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Ananas avradas! bikerim ben böyle sezon finalini.. lan biride kitaplarını yazsın hangi seriler türkçeye çevrildi?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 öeeehhh nasıl bir finaldir ulan buuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 En son sahnede ne olduğunu 3. sezon ilk bölümde anlatıcaklarmış, ve kim öldü kim kaldı fln 3. sezonun başında direk öğrenemeyecekmişiz demiş Bryan Fuller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Final gibi final... kan ve vahşet çok fazla ondan insanlar izlemiyor olabilir ya da çok ağır dizi ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 said: "Season three is going to be a lot of fun," says Fuller, "because it's going to be taking a lot of disparate elements from the novel 'Hannibal Rising' and the novel 'Hannibal' and mashing them up together as part of the thrust of the season. It's going to be fun to bastardize two novels into one sort of Frankenstein season." Fuller goes on to promise that future episodes will follow the path of Thomas Harris' books, although legalities still prevent the show from using elements of "The Silence of the Lambs". "My hope," Fuller continues, "is that not only do we have a completely different Hannibal Lecter story in season three, but we will meet some of those great characters like Francis Dolarhyde and Lady Murasaki and weave them into the world in a unique way." While some fans will likely make use the show's hiatus to give Harris' books another glance, Fuller promises that, as always, the series will make enough changes to keep viewers surprised. "The books won't necessarily be in sequential order," adds Fuller. "...I will brace everybody right now: We're significantly changing the Hannibal origin story from Hannibal Rising." Birde Silence of the Lambs'in film hakları başka bir stüdyodaymış, onun dışındaki her kitabı istedikleri gibi uyarlayabilirlermiş ama Silence karakterlerine dokanamazlarmış şu an. Clarice Sterling göremeyebiliriz yani dizide. MGM'de şu an yanaşmıyormuş anlaşma yapmaya ama deniyoruz demiş Fuller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 allahımsenaklımıkoruyarabbim :((((( http://i.imgur.com/mAYkLiA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=sggLMRbQwGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 olm bu dizi mükemmelmiş lan 2 sezonda bitti kısa sürede boşlupa düştüm :sssss o final neydi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Dizi harbi iyi. TV de ara bölümlerden girdim. Akmak lazım torrent vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Şu Shirt çok hoşuma gitti. http://www.teefury.com/this-is-my-design http://www.teefury.com/media/catalog/product/cache/1/product_artwork_image/400x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/1/3/1397079477_b-MCO-ThisIs_flat.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 3.sezon ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bi sığlık vardı oyunculukta. kasıntılığı da unutmayalım. olay örgüsü saçmalıyo bazen. işin içine polisiye girdiğinde mantıksız şeyleri kabullenemiyo beynim. 1. sezon 3. bölümden sonra devam etmek istediğime emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Sezon sonlarında kopuklukları hep topladı dizi. İzledikçe açılıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 2.sezon imbaydı abi o açıkları bir şekilde kapattılar devam et bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ikna oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bence oyunculuk cok basarili bu dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 4'ü izledim. hala çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 tamam abi bırak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 2.sezon diyorum abi ben ısrarla.adama bak izlemesi için üzerine para vercez neredeyse ahaha edit:ara ne lan para para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 tiLi said: 4'ü izledim. hala çok kötü Aynı dertten ben de muzdariptim. Her iki sezonu da indirmiş ancak izlememiştim. Dün gece 2. sezonu bitirdim. Arkadaşların çağrısına kulak ver derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2013/252/b/2/mads_mikkelsen_2_by_lemgras330-d6lprcp.jpg mikkelsen için şans verip duruyorum. bi de insansız sahneleri müthiş iyi. insan girince sıçızlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar