Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Galatasaray AŞ - Mersin İdman Yurdu [6 Nisan Cumartesi Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

maçı izledim. 50 sayfa ne konuştunuz bilmiyorum ama sadece tuttuğu takımın bir üyesi olduğu için adam savunan var ise gitsin göle karpuz falan koysun. peynir ekmek alsın. bıraksın bu işleri.

angola liginde bile şu hareketler tartışılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs macta 3-0 onde olsaydi sunlar olmazdi degilmi?

net.

buda bir taktik. sampiyonlar liginde bitti nerdeyse olay. tek kalan lig, her buyuk takimin turkiyede yaptigi gibi baslatti gs kendi olayini. bagir ki gerisi sussun, kavga et ki gerisi kacsin. tek gs lik degil fb yide yillardir goruyoruz..

herkes yapiyor. bu yuzden bok gibi bir lig.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

http://www.youtube.com/watch?v=MI7ODbqzFEA

abi kameramana geçirmiş adam ya. hadi adama haksızlık yapıldı, hadi damarına bastılar her şeyi yaptılar... o adamın günahı ne lan şerefsiz?

arkadaslar ben burda topu yere vurmaktan baska bisi goremiyorum lutfen yardim edin
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

Liebe said:

http://www.youtube.com/watch?v=MI7ODbqzFEA

abi kameramana geçirmiş adam ya. hadi adama haksızlık yapıldı, hadi damarına bastılar her şeyi yaptılar... o adamın günahı ne lan şerefsiz?

arkadaslar ben burda topu yere vurmaktan baska bisi goremiyorum lutfen yardim edin

abi kafanız almıyor galiba adam atıldıktan sonra yaptıklarının hayvanlık olduğunu zaten kendiside söylüyor.

sizin cevap veremediğiniz soru ise adam atılana kadar ne yaptıda hakem bir topu yere vurmayla trübüne yolladı herifi?

herif çıldırtan durum bu zaten.
böyle bir ceza yok. hiç bir td yere bişey fırlattı diye trübüne yollanmadı bu güne kadar. öncesinde başka şeyler yapmış olupta 2 kere uyarı almıssa atılması doğru olabilir ama öyle bir durum da yok maçın o noktasına kadar varsa da biz bilmiyoruz.

akıllık yapmaya çalışıp olayı saptırmayın sonra dan yaptığı hareketleri zaten kimse tasvip etmiyor kendisi dahil ama biriniz de çıksın neden atıldığını açıklasın bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin atması için başka birşey yapmasına gerek var mı ? bilmiyorum kuralları filan ama bana hakemin onu atması için gayet yeterli geldi.
ayrıca diyelim ki haksız atıldı , hakeme / gözlemci(veya herkimse) / kameraman a saldırmasını normal mi karşılamamızı bekliyorsunuz anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

atıldıktan sonra yaptığı hareketler normal diyen oldu mu burda? atılmasının haksız olduğunu savunuyoruz. inatla anlamak istemiyorsunuz başka yerlere çekiyorsunuz

sadece topu vurmasının trübüne yollanması için yeterli olduğunu savunuyorsanız tartışcak bişey yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...