isimsz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Arkadaşlar yaşadığım yer İngiltere/Birmingham , Üni. nedeni ile buradayım ancak çevremdeki insanların benim müslüman oldugumu ögrenmelerini istemedigim icin kendimi hristiyan olarak tanıttım,kilise gibi yerler hafta sonları gidiyorum veya dini törenlere arkadaslarımla birlikte katılıyorum.Müslümanlık her zaman içimde var yani Dua ediyorum,boy abdestimi alıyorum ancak cami gibi yerlere gidemiyorum,Kiliseye gitmemin sebebi çevremden dolayı ancak istemeden de olsa sempati duymaya başladım.Hristiyan olmak gibi bir derdim yok ancak bu kadar sık gitmemden ötürü , 2 ayrı dine mensup gibi hissetmeye başladım, sizce ne yapmalıyım :(
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 mensup olduğun dinden utandığın için başına ne gelse müstehak.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://i.ytimg.com/vi/WsK46wHbTkk/0.jpg sakin ol ve beni dinle.
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Arada bir samanyolu tv'deki dizileri izle o eksikligi giderir. Camiye gitmis kadar olursun.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ateistim deseydin kiliseye gitmek zorunda kalmazdin en azindan
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 dinden önce kişisel seviyede çözümleyemediğin şeyler var. oku, kendini geliştir. bütün bu sorunların ortadan kalkar. ilk başta kendini bil ki sonra neye tapacağına, inanacağına karar verirsin.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 başarısız bir troleybüs girişimi... 8-)
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Budist ol karizma olursun, iki taraf da waow der
coco Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Marty said: ateistim deseydin kiliseye de gitmek zorunda kalmazdin
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 anandan babandan da utanıyorsundur sen.. onları da aristokrat bir aile olarak tanıtmışsındır çevrene... sana ailen nerede diye sorduklarında '' şu anda monaco'da yatlarında dinleniyorlar'' falan diyorsundur..
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Cehennemde yanacak yerin yok senin o kadar kötü durumun.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 coco said: Marty said: ateistim deseydin kiliseye de gitmek zorunda kalmazdin O cümledeki "en azından" "dahi" anlamını katıyor. 0!
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Baya utanılacak bişey aslında iyi yapmış.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bu arada tersten munafik oluyosun sanirim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 niye kiliseye gidiyorsun ki? "hristiyanım ama kiliseye gitmiyorum yarram sana mı sorucam?" diyemedin mi?
coco Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben tam olarak öyle demek istedim. öyle editledim. birmingamın %90'nı hindudur. temple'lar vardır heryerde. hindular da misafirlere açıktır. keşke onlarla takılsan. bu sorgulamaları da yapmazsın. yani suçluluk duymazsın.
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben senin yerinde olsam ateist olurdum. özellikle birmingham çevresinde bir bara girip ben ateistim dediğinde tüm kızlar seni çok sempatik bulup hemen veriyorlar. kilise falan gibi kurallarıda yok. papyon takarsan bilim adamı diyorlar ama ona dikkat et.
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi ne garip insanlarsınız aklım almıyor ya birisi türk olduğunu saklar öteki müslüman olduğunu nası bi iktidarsızlık bu
KingV Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Neden böyle birşeyi gizlemeye çalıştığını anlamadım. hadi gizledin, yukarıda arkadaşların da dediği gibi ateistim deseydin. Kesin bir hatun var ve ona yaranılmaya çalışıyor.
Nako Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Etiketlerden kurtul, ha yok kendine illa ben bir şeyim demek istiyorsan ben armutum diyebilirsin.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 isimsz said: Arkadaşlar yaşadığım yer İngiltere/Birmingham , Üni. nedeni ile buradayım ancak çevremdeki insanların benim müslüman oldugumu ögrenmelerini istemedigim icin kendimi hristiyan olarak tanıttım,kilise gibi yerler hafta sonları gidiyorum veya dini törenlere arkadaslarımla birlikte katılıyorum.Müslümanlık her zaman içimde var yani Dua ediyorum,boy abdestimi alıyorum ancak cami gibi yerlere gidemiyorum,Kiliseye gitmemin sebebi çevremden dolayı ancak istemeden de olsa sempati duymaya başladım.Hristiyan olmak gibi bir derdim yok ancak bu kadar sık gitmemden ötürü , 2 ayrı dine mensup gibi hissetmeye başladım, sizce ne yapmalıyım :( yani hakaret edicem ama karaktersizsin, olayı takım tutmaktan farklı algılamamışsın sorunlar oradan çıkıyor. Dininden uzaklaşmıyorsun, sadece etrafındakiler ne yaparsa onu yapıyorsun.
Öne çıkan mesajlar