r4hm4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 holy satacaksan sat ama böyle çocuk ağızlarıyla buraya gelme be kardeş. sen biliyorsun kendimizi düşürmeyeceğimizi , ne diye yazıyorsun vereyim bari gibisinden. Çocukmu sandın bizi ? eğer satıyorsan fiyat belirt , satmıyorsanda daha fazla kirletme konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Benim de okurken karnıma ağrılar girdi ne tasoymuş arkadaş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 karatan said: Benim de okurken karnıma ağrılar girdi ne tasoymuş arkadaş ya :) kardeşim burada önemli olan koleksiyon değeri , eğer maddi olarak düşünürsende tanesine 3 tl desen 100 tanesi 300 tl ediyor :) eleman gelmiş adamın konusunu kirletiyor kafa buluyor , ondan biraz sinirlendi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 screwy said: Holy said: ben o kadar yardımcı olmaya çalıştım fakat hiç özel mesaj gelmedi burada sessizkelebek'ten. screwy'e kargoluyorum yarın tasoları. kargosunu da ben ödüyorum hatta. sonra artık kendisi ister satar, ister kapış yapar.assagıda cocuklar oynuyo arada kapıs yaparım onlara. bakalım artan olursa sana geri yollarım sen de orda kapıs yaparsın. kapış yapmak.. senin yaptığını düşünüyorum da.. AHAHAHAHAHAH giymiş togoyu bir yandan birileri üzüm yediriyor şarap içitriyor bir yandan da kapış yaptırıyorsun tasolarla futbolcu kartlarıyla "alın.. alın ulan köleler!" diye AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 vay be arkadas bile getirdi taso franchise ını koruyabilmek icin. insan taso toplayınca sinirli oluyo galiba. evde kosede bi 100 tane duruyodu cocuklara atayımda sinirim gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ahaha :D kim elindeki parayı yakar ?? , hangimizin mahallesinde çocuklar tasonun ne olduğunu biliyor ?? , hangimizin mahallesinde çocuklar hala oyun oynuyor ?? , hangi çocuk sizin balkonunuzun altında taso dağıtılacağı için bekler ? ve milletin çocuğunu taso için balkonun altında toplaman sence normal mi karşılanacak ? , bunlar , yazdıklarının konu sahibini kızdırmak için yazdığını kanıtlar nitelikte :)) Bu arada benim yarın kadar tason yoktur emin ol :=) bu işi para için yapsaydım ohoooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ulan kaç yaşınıza gelmişsiniz 8 10 yaşında mahallede yapamadıklarınızı seneler sonra mı yapmaya çalışıyorsunuz lan aksfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi drama part.2 yaratıym diye uğraştım da olmadı. gerçi ben baya eğlendim, emeği geçen herkese teşekkürler. Taso maso da yok olm bende. Sakinleşin bir tatile falan çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ne tasoymuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 lan holly beslemesi.. üvey evlat sen küçük beyninle beni kekliycen keko biliyoruz seni ne yapmaya çalıştığını drama partmış... biz Delikalılığın kitabını yazdık okuda birşeyler kap... öğren biraz ayı cahil mağrada yaşayıp kendini akıllı saniyorsun.. :D:D:D Edit: lan yazdıklarımı okudumda baya komik :D adam ol holly tokatlarlaaarrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sessizkelebek said: Holy said: ben o kadar yardımcı olmaya çalıştım fakat hiç özel mesaj gelmedi burada sessizkelebek'ten. screwy'e kargoluyorum yarın tasoları. kargosunu da ben ödüyorum hatta. sonra artık kendisi ister satar, ister kapış yapar. benimle dalgamı geçiyorsun ? jeton tam olarak şurada düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 delikanlılığın kitabı ve taso, tasolu tahir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yanılmışım lan daha yeni başlıyormuşuz ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 SENİ O KÜÇÜK BEYNİMLE KANDIRDIM VE BANA TASOLARIM İÇİN YALVARDIN!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 BabacumMostors said: sessizkelebek said: Holy said: ben o kadar yardımcı olmaya çalıştım fakat hiç özel mesaj gelmedi burada sessizkelebek'ten. screwy'e kargoluyorum yarın tasoları. kargosunu da ben ödüyorum hatta. sonra artık kendisi ister satar, ister kapış yapar. benimle dalgamı geçiyorsun ? jeton tam olarak şurada düşmüş hayir Rockyy orda ben sinirlenmiştim kufur etmiyim diye nazik bir yazi yazdım :D yoksa kim ne ayak biliyoruz sıkma canını.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Holy said: SENİ O KÜÇÜK BEYNİMLE KANDIRDIM VE BANA TASOLARIM İÇİN YALVARDIN!!!!!11 zavallı çocuk kim yalvardı sana olta attim keko :D sen git ayranını iç yat uyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Tasok gecmeyin kizla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Post saatlerine göre bu mesajı sanırım "makara mı yapıyorsun?" dedikten sonra atmışsın canım ya, yanlış mıyım? tasoo Gönderen: sessizkelebek Gönderilen: Holy Tarih: 28/08/2013 13:08 kardeş elinde tam olarak hangi tür tasolar var kaç tane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aa hatta bu da varmış. sllmm Gönderen: sessizkelebek Gönderilen: Holy Tarih: 29/08/2013 21:11 merhaba kardeş taso alcaktim sendne ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 of bir de bu konudan gelip sessizkelebek sahtekardır diyen iki tane adam var özelden onlar da yardırmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hangi taso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 adamın tasosu küçükken holy nin bahçeye kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abooo ilkokul 1. sınıf seviyesine düştü topic. http://cdn.arwrath.com/3/36728.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 olm yalvarma yazisi yok seni keklemişim işte ağa atmışım iboş.. :D holly seni şamarlarım olm çıklan bu konudan yeter başlatma tasonada sanada yürü lan şamarlarım ha.. yeter bıktım lan senle ugrascam birde altta kalmamya çalişiyor bebeee.. beyler sizde dağılın iyce sirke döndü konu... işi olmayan yo alsın hadi bir zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şamarlamak ne ya, hele kurban hangi tarlanın otusun? boynu bükük oturursun holy ağan gelince ne diyececeğini unutursun TİLİLİLİLİLİİLİLİLİLİLİLİLİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar