Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Looney Tunes Taso Aranıyor ( Alınık )

sessizkelebek

Öne çıkan mesajlar

holy satacaksan sat ama böyle çocuk ağızlarıyla buraya gelme be kardeş. sen biliyorsun kendimizi düşürmeyeceğimizi , ne diye yazıyorsun vereyim bari gibisinden. Çocukmu sandın bizi ? eğer satıyorsan fiyat belirt , satmıyorsanda daha fazla kirletme konuyu
Sosyal ağlarda paylaş

karatan said:

Benim de okurken karnıma ağrılar girdi ne tasoymuş arkadaş ya :)

kardeşim burada önemli olan koleksiyon değeri ,

eğer maddi olarak düşünürsende tanesine 3 tl desen 100 tanesi 300 tl ediyor :)

eleman gelmiş adamın konusunu kirletiyor kafa buluyor , ondan biraz sinirlendi :))
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Holy said:

ben o kadar yardımcı olmaya çalıştım fakat hiç özel mesaj gelmedi burada sessizkelebek'ten.

screwy'e kargoluyorum yarın tasoları. kargosunu da ben ödüyorum hatta. sonra artık kendisi ister satar, ister kapış yapar.
assagıda cocuklar oynuyo arada kapıs yaparım onlara. bakalım artan olursa sana geri yollarım sen de orda kapıs yaparsın.

kapış yapmak.. senin yaptığını düşünüyorum da.. AHAHAHAHAHAH giymiş togoyu bir yandan birileri üzüm yediriyor şarap içitriyor bir yandan da kapış yaptırıyorsun tasolarla futbolcu kartlarıyla "alın.. alın ulan köleler!" diye

AHAHAHAHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha :D kim elindeki parayı yakar ?? , hangimizin mahallesinde çocuklar tasonun ne olduğunu biliyor ?? , hangimizin mahallesinde çocuklar hala oyun oynuyor ?? , hangi çocuk sizin balkonunuzun altında taso dağıtılacağı için bekler ? ve milletin çocuğunu taso için balkonun altında toplaman sence normal mi karşılanacak ? , bunlar , yazdıklarının konu sahibini kızdırmak için yazdığını kanıtlar nitelikte :)) Bu arada benim yarın kadar tason yoktur emin ol :=) bu işi para için yapsaydım ohoooo...
Sosyal ağlarda paylaş

lan holly beslemesi.. üvey evlat sen küçük beyninle beni kekliycen keko biliyoruz seni ne yapmaya çalıştığını drama partmış...

biz Delikalılığın kitabını yazdık okuda birşeyler kap... öğren biraz ayı cahil mağrada yaşayıp kendini akıllı saniyorsun.. :D:D:D

Edit: lan yazdıklarımı okudumda baya komik :D adam ol holly tokatlarlaaarrr :D
Sosyal ağlarda paylaş

sessizkelebek said:

Holy said:

ben o kadar yardımcı olmaya çalıştım fakat hiç özel mesaj gelmedi burada sessizkelebek'ten.

screwy'e kargoluyorum yarın tasoları. kargosunu da ben ödüyorum hatta. sonra artık kendisi ister satar, ister kapış yapar.

benimle dalgamı geçiyorsun ?

jeton tam olarak şurada düşmüş
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sessizkelebek said:

Holy said:

benimle dalgamı geçiyorsun ?

jeton tam olarak şurada düşmüş

hayir Rockyy orda ben sinirlenmiştim kufur etmiyim diye nazik bir yazi yazdım :D yoksa kim ne ayak biliyoruz sıkma canını.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

olm yalvarma yazisi yok seni keklemişim işte ağa atmışım iboş.. :D

holly seni şamarlarım olm çıklan bu konudan yeter başlatma tasonada sanada yürü lan şamarlarım ha.. yeter bıktım lan senle ugrascam birde altta kalmamya çalişiyor bebeee..

beyler sizde dağılın iyce sirke döndü konu... işi olmayan yo alsın hadi bir zahmet :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...