yafeshan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sirf para kasmaya ugrasip oyun zamanini ona harcamak istiyosan, pespese bir kac karakter acip kazandigin parayi her trial bitisinde bir sonrakine aktarabilirsin. Trial accountu dogrudan para gonderemiyor, onun yerine item takasi gibi birsey yapman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Forumda satanlardan al en ucuz ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 eolos said: caldariyle amarr dost oldukları icin pek sorun olmaz zaten caldariye yaptıgın sıralarda azda olsa amarrada standing almıs oluyorsun ama digerleri icin yaptıgın goreve gore azalmalar olcaktir cunku gorevde en basta adamların npclerini patlatıyorsun :) Karşı tarafın npc lerini yok etme görevlerini yapmayacağım. Decline edip tekrar başka bir görev alabiliyoruz malum, eğer aynısını verirse 4 saat bekliyoruz tekrar decline için, bu kadarını biliyorum. Ama caldari ve amarr dost sa iyi, zira jita ve amarr birbirine yakın iki ticaret üssü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Siz siz olun hiç bir ırka düşman olmayın. Sonra çok acısını çekersiniz düzeltmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Şu an 3 hesabım var.. İkisiyle maden kazarken diğeri de fleet de olduğu halde gidip mission yapayım diyorum, ve loyalty fleet e dağılsın, netice de miner larada lazım loyalty. Peki ben sadece pvp hesabında loyalty yi artırıcı social skilleri kassam, neticede her mission sonrası diğerlerine gelen loyalty de artmış olacak değil mi ? Yani hepsinde social skilleri kasayım diye uğraşmama gerek yok herhalde hep fleet içerisinde görev yaparsam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Fleet te bir karakterimle görev yaptım, diğerlerine sadece loyalty geldi, standing artmadı.. Bu durumda loyalty ve standings arasında bir bağ yok galiba, standings i kasmanın tek yolu bilfiil görev yapmak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Gelmesi lazımda çok minimal gelmiş olabilir 3'e bölündüğü için fark etmemiş olaiblirisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 reampage said: Gelmesi lazımda çok minimal gelmiş olabilir 3'e bölündüğü için fark etmemiş olaiblirisin Bir önceki mesajımda bahsetmiştim, madenci karakterlerime standing i onlar maden kazmaya devam ederken kazandırmak istiyorum. Belkide dediğin gibi standings te arttı ama çok az olduğun için gözükmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 evet dün 2 kişi fleet eyledik, ilk defa pvp neymiş gördüm. t2 bir gemi vardı karşıda, bende coercer, adam 50kmden warp scrambler attı 10 saniyede dronu parçaladı beni ahah. arkadaşta dayandı baya sonra başka bir adam geldi onuda aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Pvp için en iyi yer test server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 abi risk almadan eğlenceli olur mu bilmiyorum, yeni başladım işte böyle çok güzel bir oyun yani, low sece geçerken heyecan yaptım falan, sonra ded yaptık ne olduğunu bilmiyorum, güzel bir tecrübe oldu. hani kaç yıl wow vs oynadım şunun 10da biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Olmaz test server sadece gemi fitlerini felan oyunun genel mekaniğini öğrenmen için iyi, işte orbit atma, trackingi yakalama felan tarzı bunları öğrenmek için en iyi yer. Bol bol test serverda pratik gerekli. Tranqda ise ceptor başlamak önemli, genelde hep büyük gemiler hedef konur ilk etapta aslında ama ceptor gibi frig gibi küçük gemileri kullanmak daha büyük yetenek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 şuan omen kullanıyorum cruiser, fiti falan 20m iske patladı. ben şey kısmını anlamadım tam, hani cruiser>frigate diye bir şey yok sanırım oyunda? frigatelerin manevra kabiliyeti var ve daha hızlılar diye gördüm. Şuan oyundaki en iyi pvp frigate nedir? vengeance falan mı? çünkü cruiserda pek eğlenmiyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 En iyi diye bisey yoktur bu oyunda o senin oynamak istedigin oyun sekline yada beraber takildigin pilotlarin ihtiyacina gore degisir ondan dolayi her seyi ogreneceksin... Zaman sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 En iyi değilde en çok tercih edilen gemiler ve fitler var her durumda en iyi diye birşey olmuyor ama en çok duruma uygun en çok tercih edilir oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Lectre said: şuan omen kullanıyorum cruiser, fiti falan 20m iske patladı. ben şey kısmını anlamadım tam, hani cruiser>frigate diye bir şey yok sanırım oyunda? frigatelerin manevra kabiliyeti var ve daha hızlılar diye gördüm. Şuan oyundaki en iyi pvp frigate nedir? vengeance falan mı? çünkü cruiserda pek eğlenmiyorum açıkcası > < karşılaştırmasına girmeden önce gemilerin nasıl çalıştığını öğrenmen lazım. Gemilerin ismine tıklayıp infolarına bakarsan, http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Arbitrator şurdaki gibi bir sürü parametre görürsün. Her ship classı için bu değerler az çok birbirine yakın olsada, bütün gemilerin farklıdır. Önce bu. Sonra, gemilerin kullandıkları silah ve savunma sistemleri nasıl çalışır bunları öğrenmen gerek. Gerek okuyarak,gerek eve-o forumunda saçma sapan tartışmalara girerek sdfs gerekte eftleyip deneyerek öğrenebilirsin bunu. Şöyle yapalım, Şimdi sen Omen kullanıyorsun. İlk bakacağımız şey bonusları, bunlar genelde geminin nasıl kullanılması gerektiğine dair ipucu verir (bazende vermez çok salakçaysa bonus ) Hızlıca geminin napabileceğini anlamaca yapalım. Amarr Cruiser Skill Bonus: 10% bonus to Medium Energy Turret capacitor use and 5% bonus to Medium Energy Turret rate of fire per level. Şimdi ne anlıyoruz burdan, 1- bu gemi damage bonusu olan bir gemi. 2- Amarr silahları fazla cap yiyor. 3- Gemiyi fitlerken, cap booster kullanmayabiliriz.. Burda neler yok? tracking bonusu yok range bonusu yok tank bonusu yok Az çok bi fikrimiz oluştu. Sonra diğer yerlere bakıyoruz, 5H,3M,5L olarak dağılmış slot dizilimi. 5 Tanede turret hardpointi var ve 15m3 drone kapasitesi var. ( eskiden bu gemide drone var mıydı yau?) Kafadan bi hesap yapınca, medlere 1 tackle,1mwd 1 de kafazamıza göre kritik modül - buna gelicem - lowlara tank + dps veya belkide role göre speed modları. highlarada lazor takıp geçicez. E geminin tank bonusu yoktu, trackingde yok. E zaten lazer sıkıcaz. Uzaktan takılsak iyi. Az çok rolü belli oldu geminin,burdan sonrası ince ayar ve EFT lemece. Ama onlara vakit harcamadan, istediğin gemi bu değilse hemen başka infoya bakabilirsin. Frig bakalım mesela rasgele punisherı gördük tıkladık infosuna Amarr Frigate Skill Bonus: 10% bonus to Small Energy Turret capacitor use and 5% bonus to armor resistances per skill level. hmm. cap bonusu ve tank bonusu. Demek bu gemi biraz dişe dişe gitmeceli bi gemi. Tracking bonusu yok, ama armor res bonusu var. Yani armor tanklicaz, biraz yavaş olucaz(olalımda, tracking bonusumuz yok ıskalarız ufaklıkları ) muhtemelen yakından takılıcaz. hemen aşşaya indik 4H,2M,4L olarak dağılmış. 3 turret var. hmm kabaca şöle bi fit yapabilirik hemen kafadan, 3 turret +1 nos, mwd,scram, aktif tank + dcu biraz belki dps. Burdan sonrası eft tabiki. Kafada oluştu geminin olayı hemen. Cruiserda değil, Omen de eğlenmiyor olman muhtemel. Diğer cruiserlarada bakman lazım. Aynı andada friglere de bakabilirsin,gösterdiğim biçimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tank skillerini 5 lediğim gün maller binip low a inmiştim. 13 kişilik frigate fleet e girdim + sentrylerde bana girdi 4 ünü aldım bende patladım çok eğlenceliydi. bir sonraki gün mallerımla tekrar low a indim 2 omen 1 maller 1 drake bekliyordu girdiler bana, sentrylerin yardımıyla 2 omen ı patlattım sonra bende patladım. Yani gemilerin hepsi çok güzel hepsinin ayrı bir rolü var, farklı ırklarda benzer rolleri paylaşan gemilerde bile keskin farklılıklar olabiliyor. Bu yüzden seçeceğin gemi + skiller ve modüller çok önemli. I love sandbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 riftera geçtim yeni hesap alıp, 20 enemye gönderdi beni mission lanet olsun dedim döndüm sanırım amarr olarak devam edicem ama hesabın trial bitecek eheh ^^ bu arada yukarıdaki wot için çok teşekkür ederim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoEntarnce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Bi karar ver attık :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Battleclinicten bir bi fit indirdim, txt formatında, ama oyuna import etmem için xml olması lazım galiba. Bu txt yi bir şekilde xml e çevirsem olmaz herhalde değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 neden indirdin ki, baka baka yap işte. bide battle clinic çok süper fitlerin olduğu bi yer değil he failheap challange die arat google da, oraya üye ol mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 EFT yada pyfa kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 failheap baya baya eski bu arada, bazı gemiler için en son fitler 1-2 yıl öncesinden kalma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bende daha 3 gün öcne başladımda, normalde miner kasayı mbir tane firkim vardıda şurada yazılanları okuyunca acbaa dedim? bi 2 ene önce 2 ay falan oynamıştım hiç bir şey hatırlamıyorum, ne önerirsiniz beni mgibi yeni başlayan birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 mining kas iyidir bir süre gider sonra bakarsın tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar