Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mülakata Gidip/Gitmemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben saçmasapan istemediğim bi sınavdan başarılı olup ziraat bankası mülakatlarına kaldım. İşi istemiyorum. Ancak kendilerine gün gelir daha iyi bir pozisyon için başvurabilirim.Önümde 3 tane seçenek var;

1-Mülakata gidicem elimden geleni yapıcam ve işi alırsam işi reddetcem.

2-Mülakata gidicem ve ''bu pozisyonda çalışmak istemiyorum, diplomam olmadığı için kendimi denemek amaçlı sınavınıza girmiştim.'' dicem.

3-Hiç gitmeyip ölü taklidi yapıcam.

Hangisi daha kötü izlenim bırakır?

Dipnot: Eğer mülakata gitmem gerekirse bir sürü belge vs işleriyle uğraşıcam vize dönemimde.
Mesaj tarihi:
cok teferruatliysa oyle evrak falan toplama olayi gitme..

aksi takdirde 1. sikki uygula.. mulakat tecrubesi diye bir sey var..

2. sikki sakin uygulama..
Mesaj tarihi:
@forgiver ya iş dediğin banko asistanlığı girilcek iş değil kısaca gişe işte :)

Lise ve önlisans mezunu alıyolardı bu pozisyon için. Okuduğum için de uzman veya müfettiş yardımcılığı sınavlarına giremedim. Hadi ne soruyolar bakayım diye girdim. Düşük seviye olduğu için haliyle yüksek not aldım.

Sonuç ve durum bu.Girdiğime pişman oldum.

Masrafı da var söylemeyi unutmuşum gömlek pant falan var da ceket, ayakkabı, kravat almam lazım.
Mesaj tarihi:
doğru cevap 1 abi

kara listeye lak diye düşülmüyor merak etme. aynı süreçten nisan - mayıs ayında ben de geçtim. tam tersine, senin profesyonel ve dürüst biri olduğunu düşünürler. iş dünyası böyle yani, bu tip reddetmeler, geri çevirmeler çok oluyor. daha ilk işime girerken 3 tane firmayı teklif mektubu alıp reddetmek zorunda kaldım.

kafana takma derim, tldr dürüst davran.
  • Yeni Oluştur...