Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ya ben saçmasapan istemediğim bi sınavdan başarılı olup ziraat bankası mülakatlarına kaldım. İşi istemiyorum. Ancak kendilerine gün gelir daha iyi bir pozisyon için başvurabilirim.Önümde 3 tane seçenek var; 1-Mülakata gidicem elimden geleni yapıcam ve işi alırsam işi reddetcem. 2-Mülakata gidicem ve ''bu pozisyonda çalışmak istemiyorum, diplomam olmadığı için kendimi denemek amaçlı sınavınıza girmiştim.'' dicem. 3-Hiç gitmeyip ölü taklidi yapıcam. Hangisi daha kötü izlenim bırakır? Dipnot: Eğer mülakata gitmem gerekirse bir sürü belge vs işleriyle uğraşıcam vize dönemimde.
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gitmemek ilerisi icin cok daha kotu olur, gelemiyorum su yuzden blabla de en azindan komple ignore yerine
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 cok teferruatliysa oyle evrak falan toplama olayi gitme.. aksi takdirde 1. sikki uygula.. mulakat tecrubesi diye bir sey var.. 2. sikki sakin uygulama..
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 görüşmeye git abi. görüşme deneyimi olur en azından. ama zaten bankaya gireceksen uzman ya da teftiş gir. demiştim gerçi ben bunları galiba.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Dedin dedin :) ben bi genel olarak sorayım dedim fikirler ne yönde diye.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aga devlet bankası kim kaydını tutacak, veri tabanı oluşturcak ölü taklidi yap öğrenciysen işe nasıl başvurdun
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ayrıca mülakat deneyimi önemli, git ama reddet
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 @forgiver ya iş dediğin banko asistanlığı girilcek iş değil kısaca gişe işte :) Lise ve önlisans mezunu alıyolardı bu pozisyon için. Okuduğum için de uzman veya müfettiş yardımcılığı sınavlarına giremedim. Hadi ne soruyolar bakayım diye girdim. Düşük seviye olduğu için haliyle yüksek not aldım. Sonuç ve durum bu.Girdiğime pişman oldum. Masrafı da var söylemeyi unutmuşum gömlek pant falan var da ceket, ayakkabı, kravat almam lazım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Spyro said: cok teferruatliysa oyle evrak falan toplama olayi gitme.. aksi takdirde 1. sikki uygula.. mulakat tecrubesi diye bir sey var.. 2. sikki sakin uygulama.. this
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 o pozisyonda çalışmayı düşünmüyorsan hiç kasmana gerek yok yeterli sayıda müracat yapılmadıysa gelmedin hacı diye ararlar o kadar
marksman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 zaten kabul etmeyeceğim rahatlığıyla git. ağızlarına vurduktan sonra ceketini al ve cık
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ziraat hala devletin mi? Kamu görevlisi sayilabilirsin eğer işi alırsan, sırtını devlete yaslarsin.
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1. şıkkı uygula kesinlikle. ilerde belki başka istediğin bi pozisyon açarlar, sonradan pişman olma.
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Git bi gör en azından bi çaylarını iç.Beleş çay.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 mulakata git, zaten ise almicaklar, neyin heyecanini yasiyosun.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 doğru cevap 1 abi kara listeye lak diye düşülmüyor merak etme. aynı süreçten nisan - mayıs ayında ben de geçtim. tam tersine, senin profesyonel ve dürüst biri olduğunu düşünürler. iş dünyası böyle yani, bu tip reddetmeler, geri çevirmeler çok oluyor. daha ilk işime girerken 3 tane firmayı teklif mektubu alıp reddetmek zorunda kaldım. kafana takma derim, tldr dürüst davran.
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Madem ilerde tekrar başvurmayı düşünüyorsun Ya güzel bir mazeret sun böyle böyle diye ,gitme Yada gir sınavı geçersen mazeret sun reddet asdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Görüşmeye git, ben sizi ararım de çıkarken.
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Darta elinden geleni yap, kabul ol, uçuk bi rakam söyle fiyat olarak. Kötü izlenim bırakmamış olursun
Öne çıkan mesajlar