42omer42 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 LOGİTECH G9X LASER MOUSE SATLIKTIR !! ALALI HENÜZ 1 HAFTA OLMUYOR .. SATMAMIN TEK BİR SEBEBİ İSE benim oyunun programı WINDWS ULTİMEDE KURULUYOR BENİMKİ WINDOWS XP 'İ ULTIMEDE BENİM PC KALDIRMADI İÇİN MOUSEYİ KULLANAMADIM ONLİNE İSALH OYNUNDA KULLANACAKTIM ULTIME PC KALDIRMADI İÇİN MOUSEMİ SATMAYA KARAR VERDİM HİRBİR EKSİ YOKTUR AYRICA FATURADA 20 TL LİKTE BİMEXTE HEDİYE ÇEKİ VARDIR.. !! FATURASI KUTUSU CD Sİ HERŞEYİYLE BERABER GÖNDERİLECEKTİR RESİM EKLEMEDİM GOGOLEDEN FOTOLARINA BAKARSINIZ MAUSENİN !! VE TEAM İLE MAUSU KURAMASSANIZ EĞER KURMANIZADA YARDIMCI OLURUM MACR0 AYARLARINDA... MOUSENİN FİYATI 100 TL DİR.( elimde kalsın diye 100 e vrcem normalde 189 tl aldun 1 hafta once ) KARGO alıcıya AİTTİR KAPIDA ÖDEMELİ İLE GÖNDERİLİR İSTEYENE .. KONTROL EDİP ALIRSINIZ .. ÖMER TEL : 0506 4 607 607 BURDAN BAAN ULAŞABİLİRSİNİZ YER : KONYA / EREĞLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Gogole Hatun Yalısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 mediamarkt'ta 120 tl üstelik sadece baltalamak için söylemiyorum hakikaten öyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 "MOUSENİN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Hahahahaha mousenin asfihaşsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Şu yazıda ona takıldıysanız sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 70 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bende online silah oyununda kullanmalık mouse arıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kapıda ödemeli 7-8 tl, kargo 10 tl tutar max bende 70 veririm bana 90a gelir çokmuş 60 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 RESİM EKLEMEDİM GOGOLEDEN FOTOLARINA BAKARSINIZ MAUSENİN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bir heyecanla yazmış gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 konyadan traktör biçerdöver satılsa anlarım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bir ara nette büyük baş hayvan satılan forumlarda hayvan arıyorduk, ordaki postları anımsatmış. holşıtayn yerine logitech sadece asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 niye konyalı gamer olamaz mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 deadwoll said: Şu yazıda ona takıldıysanız sıkıntı var. hatta baktığımda sadece onu gördüm okumadım dalga geçtim kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 mouse'u satan arkadaşın iyi niyetli olduğundan şüphem yok fakat biraz daha özen lütfen... anasını ağlatmışsın güzel Türkçe'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 O nasıl Türkçe yahu o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 senin ilkokul öğretmenini silkelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar