Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://store.steampowered.com/app/220660/ Yukarıda linkini verdim bağımsız bir yapımcıdan geliyor oyun. 26 Nisan da çıkıyor. Bu aralar çok çıktı bu tarz oyunlar ama videodan combat kısmı hoş göründü bana. Herhangi bir fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Gayet güzel gözüküyor..neden ilgi görmemişki bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ya ben cidden campaign i olmayan dandik stratejik spacelerden bıktım. Adamlara zor mu geliyor doğru düzgün hikaye yazıp biraz daha emek vermek. Bu yakın geçmişte çıkanların hepsi skirmish/multi oynatıyor sadece, ve yarısı deli gibi bug lı. Adam gibi bir space stratejisi çıksa da baksak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi homeworld 3 e kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 4x'lerde campaign olmaması doğal. sandbox gibi oyunlar sonuçta. benim yakınacağım konu çok fazla 4x çıkıyor ve hepsi birbirine benziyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bekliyoruz çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Darksun said: Ya ben cidden campaign i olmayan dandik stratejik spacelerden bıktım. Adamlara zor mu geliyor doğru düzgün hikaye yazıp biraz daha emek vermek. Campaign nasıl yazacaklar ki? Her ırka ayrı campaign gerekir öyle bir durumda. Bir de bu tip oyunlar sandbox oyun tarzı sunuyor, campaign bu sistemi kısıtlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.moddb.com/mods/republic-at-war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 arcane said: 4x'lerde campaign olmaması doğal. sandbox gibi oyunlar sonuçta. benim yakınacağım konu çok fazla 4x çıkıyor ve hepsi birbirine benziyor :( hepside cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Warhero said: Darksun said: Ya ben cidden campaign i olmayan dandik stratejik spacelerden bıktım. Adamlara zor mu geliyor doğru düzgün hikaye yazıp biraz daha emek vermek. Campaign nasıl yazacaklar ki? Her ırka ayrı campaign gerekir öyle bir durumda. Bir de bu tip oyunlar sandbox oyun tarzı sunuyor, campaign bu sistemi kısıtlayabilir. yoo 1 ırka olsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sins dururken suratına bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Warhero said: Darksun said: Ya ben cidden campaign i olmayan dandik stratejik spacelerden bıktım. Adamlara zor mu geliyor doğru düzgün hikaye yazıp biraz daha emek vermek. Campaign nasıl yazacaklar ki? Her ırka ayrı campaign gerekir öyle bir durumda. Bir de bu tip oyunlar sandbox oyun tarzı sunuyor, campaign bu sistemi kısıtlayabilir. Galactic Civilizations II diyorum. Turun en iyisi ve campaign var saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 galciv'in tek olayı o türdeki tek oyun olmasıydı. bu da bir 5 sene önceydi. şu an en kötü master of orion klonu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 oynadım. biraz content eksiği var. özellikle science kulvarında. bu tarz oyunlarda efsane science treeler olurdu... combat/ship building çok ilginç olmuş. bu oyunda ekstra ne var deseler sadece bu var sanırım ama güzel. üniteler realtime hareket ediyor. bu tarz oyunların combatı çok sıkıcı gelirdi onun önüne geçmiş gibi geldi. ama oyun çok ilerleyince büyük savaşlarda ünite kontrolü yorabilir. yine de bu bir artı olmuş. bütün resource / build order turnbased mantığıyla çalışıyor ama oyun continous turnbased. custom gemi yapmak keyifli. multi purpose ortaya karışık gemiler de mümkün. AI biraz patates gibi veya normal zorlukta oynamamak lazım. çok az ordun var diyip saldırdı halbuki sayıca az olsa da çok sağlam gemilerim vardı. 4-5 gemiyle bütün fleetini temizledim. modding desteği varmış, ne denli bilemedim. grafik ses falan yerinde. indirimden alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 galactic civ ler, sins of a solar empire ve master of orian 1 ve 2 var bende. bu bunlarin uzerine bir sey ekliyor mu? almaya deger mi? surekli hayal kirikligina ugruyorum bu serilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 populer trademarklar dışında demosu olmayana kendine güvenmeyen geliştirici gözüyle bakıyorum. bu ne abi insan bir demo yayınlar , oynarız sonra ne kadarsa veririz. sonra neden korsan indiriyor millet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu tarz oyunlardan önerebilceğiniz var mı son zamanlarda çıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar