Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MM konusunda karınca kadar bir adım atılmış...

Added Solo Matchmaking option. This is an experimental feature that will match you with players who also queued without being in a party. This is the first step in a series aimed at improving the matchmaking system.

link: http://dev.dota2.com/showthread.php?t=86299
Mesaj tarihi:
benim bi oyunum vardı eğer çok eski replaylerde duruyosa bulucam o oyunu. 35-40. dakikaya kadar ezildik de ezildik takımdan sadece tiny kasmaya çalışıyodu bende de alc vardı ne kadar ezilsek de kasabiliyodum yani bonus goldlardan.

dakika 40 falan hiç abartmıyorum 10-40 falan skor. tiny hadi bitirelim oyunu dedi millet güldü falan. sonra ard arda 3 combat kazandık ezdik adamları. öyle bi tiny görmemiştim daha önce.sdfsd
Mesaj tarihi:
Tiny ya...

Tiny, Spec ve Void. Abi bu 6 item carryleri denilen zamazingolar kasmayı başarabilirse aşırı başarılı oluyolar.

Gelgelelim Carry tiny oynucam de bakalım pubda yemediğin cyka kalıyomu.
Mesaj tarihi:
tuş takımını nasıl ayarlıyorsunuz siz özellikle itemleri?
benim skiller qweasd itemler alt+qweasd idi fakat alt a basmak için baş parmak hep yamuk duruyor bu yüzden baya ağrımaya başladı
Mesaj tarihi:
En çok kullandığın item'ı space ya da mouse'a atamak daha mantıklı. Öyle alt'la aynı tuşlara atamak çok ters geliyor bana ama yapanlar görüyorum.
Mesaj tarihi:
1-2-3-4-5-6 da iyi olabilir tuşlar için. kontrol gruplarınıda f2 ve f3 yaptım. Zaten 2 gruptan fazlaya ihtiyacım olmuyor henüz noobum :P.
amele f4 de, f5 de bana getir olayı.
hızlı alım ise 1in solundaki tuş "

hani pratik geliyor bana.
Mesaj tarihi:
1-2 kontrol grupları.

3-4-5 itemlar
space'te meka-magic stick-bottle gibi acil durum itemları
maus 1 bilimum ayakkabı
maus 2 ne kaldıysa işte

Klavyenin sol taraftaki makro tuşlarından üstteki ss top, ortadaki ss mid, alttaki ss bot.

Fler kurye.
Mesaj tarihi:
alt a basınca minimapta hero potrait gözukuyor ya onu nasıl shifte atabilirim bulamadım ayarlardan

ve alt click yapınca minimapta işaret vermesi yerine shift+click?

ve itemleri shift+qweasd nasıl yapabilin ayarlardan olmuyor?config falan kurcalanınca olur mu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...