yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Yahu hırsızlığı övüyorsunuz burada. Adam bir ürün ortaya koymuş, onun izni olmadan sahip oluyorsunuz. Demogoji yapmanın manası yok, cebinizde paranız varsa alıp izlersiniz, yoksa olana kadar beklersiniz. Ne acaip algınız varmış. "Ama yayınlandı artık bizim oldu", tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Yoo param olana kadar falan niye bekliyim, o para birikince niye ona harcayayım adamlar internette paylaşmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Tabi canım, çalmak varken kim para verir di mi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 korsan iyi birşey mi kötü birşey mi karar verin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 deneme sürümü gibi düşünmek lazım, eğer dizinin finali dahil beğenirsem belki collectors edition'u çıktığında alabilirim bir ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Ki hiç almadın bugüne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yekeyeke said: Yahu hırsızlığı övüyorsunuz burada. Adam bir ürün ortaya koymuş, onun izni olmadan sahip oluyorsunuz. Demogoji yapmanın manası yok, cebinizde paranız varsa alıp izlersiniz, yoksa olana kadar beklersiniz. Ne acaip algınız varmış. "Ama yayınlandı artık bizim oldu", tamam. Demogoji değil gayet, adamların RIAA ile dünyada var olan paradan daha fazlasını istiyor, bi sorun yok mu sence? Biraz fazla değer biçme falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Telif hakları ihlali telih hakları ihlalidir bu arada. Hırsızlık değildir. Hırsızlık hırsızlıktır, tecavüz tecavüzdür, cinayet cinayettir. Telih hakları ihlali hırsızlık değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 korsana karşı olanlarmı var hala ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 abi birde gözünüzü seveyim dizi film izleyeceğim diyorsanız dizimag tarzı saçma sapan siteleri kullanmayın be lütfen... adam gibi indirin şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Aha ben de tam böyle düşünüyordum ki, bi anda stream akımına kapıldım gittim. Hiçbirşeyi arşivlemiyorum e-book hariç... İzliyorum stream (dizihd benim favorim bir de unutulmazfilmler) uçuyor gidiyor... Sanırım herkes sonunda bu moda girecek, legal veya illegal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 cabiria said: abi birde gözünüzü seveyim dizi film izleyeceğim diyorsanız dizimag tarzı saçma sapan siteleri kullanmayın be lütfen... adam gibi indirin şunları çoğu zaman indirdiğimle aynı kalitede oluyor, neden yapayım bunu? cool olmak dışında bi faydası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 adamin amaci seed bulmak aslinda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 cabiria said: abi birde gözünüzü seveyim dizi film izleyeceğim diyorsanız dizimag tarzı saçma sapan siteleri kullanmayın be lütfen... adam gibi indirin şunları ayni 3 sene onceki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aynı evrelerden ben de geçtim yani de adamlar iyi yapıyor bu işi. resistance is futile edit: film için geçerli gerçi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dizi-mag'ın görüntü kalitesi gayet iyi eğer ki düşük kalitede izlemiyorsanız. boşu boşuna indirmenin manası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi hiç savunmayın çünkü savunulacak kısmı yok. tek açıklaması türkiyede akk hızları olabilir. bir o mantıklı. seçenek bol bir kere indirdiğin zaman web-dl'sinden tut blu-ray'ine kadar. bir bölümün minimum 4 seçeneği oluyor internette. GoT, spartacus gibi dizilerin 6-7'yi bulabiliyor. mesela legit, 5 bölümü yayınlanmış dizimag'de, halbuki şu an 11. bölümde. yüz tane örnek bulabilirim daha siteye koyulmamış. reklamlar desen her tarafından fışkırıyor. hız desen geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ahaha adamdaki havalara bak ya sanane yani? sana da zorla izlettiriyoruz sanki. 720p dl edeceğime 720p izliyorum işte gayet basit yani? izlediğim şey yoksa da indiririm yani senin gibi değilim ben "ya dizimag ya hiç" takılmıyorum sfdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Korsan izliyorsunuz, en azından ThePirateBay'dan filan indirin, bu korsan dağıtım işini yapan ne olduğu belirsiz insanlara para kazandırmayın yaptıkları telif hakları ihlali yetmiyormuş gibi. Korsan karşıtlığım 10 şiddetindeyse korsan üzerinden para kazananlara düşmanlığım over 9000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Burada Amerikali ogrencilerime sordum derste siz napiyorsunuz diye, a-aaa bi utandilar bi sikildilar... baya baya suclu gibi hissediyor burada gencler korsan izleyince. Sonra Harrison bu isi iyi bilir dediler, harrison da bir kagida yazip verdi AHahAHAhaaa cok komik yaaa... Burada en populer olan Let me watch this denen bisey. URL'si surekli degisiyor. Eger .com la girerseniz cogu zaman sizi yonlendiriyor o anki url'ye. Altina da su listeyi yapti en sevdigi link tasiyicilar da sunlarmis harrison'un: putlocker sockshare sharesix gorillavid digerleri virus tasiyabiliyormus. Bir de sakin browser update tekliflerini kabul etme diye de uyardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 O tarayıcı güncellemelerini indiren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sostizm said: Burada en populer olan Let me watch this denen bisey. URL'si surekli degisiyor. Eger .com la girerseniz cogu zaman sizi yonlendiriyor o anki url'ye. a.k.a 1channel.ch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 GERGE said: Korsan izliyorsunuz, en azından ThePirateBay'dan filan indirin, bu korsan dağıtım işini yapan ne olduğu belirsiz insanlara para kazandırmayın yaptıkları telif hakları ihlali yetmiyormuş gibi. Korsan karşıtlığım 10 şiddetindeyse korsan üzerinden para kazananlara düşmanlığım over 9000. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bir dizi sitesine 1 aylık reklam alanları (3 tane banner alanı anasını satiim) için 8300 tl ödedik. 1 ayda sadece bizden 7500 tl kazandı adam ya kdv yi düşünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Aslında bu işe girmek lazım ya temiz para varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar