DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Kıyamam sana ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 DiabloIII said: arcane said: ben de diablodan anlamıyorum. okuyunca santimetresiyle satılıyormuş gibi geldi. O dediğini ben satıyorum lazımsa. DiabloIII said: Kimse sizi adam yerine koymuyor ki yarmışım madalyanızı üşendim, daha çok liseliliğini bulurum da. aman harbiden uykum geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ah canım benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ne leş bi muhabbet dönmüş belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 muhabbet diabloIII yüzünden. şu çükulata lafını ettiği an ne çirkin bi insan lan bu diyemeden edemedim. fakat banlasan bunu, liseliliğiyle, aga laf soktum banladılar ehe ehe diye düşünüyorlar. şikayet etmek yerine, haddini bildireyim desen, bu sefer de liseliliğiyle uğraşıyorsun laraken gibi ve çirkin bi muhabbet dönüyor. hani öyle bataklık bi adam. o derece çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Kıyamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kıyamam falan diyorsun da, sanırım senin gençliğine falan acımadan hunharca kıymışlar. kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ah yavrum benim sana da kıyamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ysftnr33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Admin bey/bayan Konu icerisinde temizlik yaparsaniz sevinirim ( troller basmis konuyu :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 3 tane legendaryli charın ederi kesinlikle 1500 tlden aşşağı değildir bence. ama onu Türkiye'ye satmak biraz zor. yabancı forumları denersen eğer belki daha fayda görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ysftnr33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Walla bende bilmiomki hangi yabanci sitede satmak guvenlidir :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 http://www.playerauctions.com/ Ben bu sitede diablo beta account satmıştım 100 dolara. %10 kesintisi var ama paypal üzerinden alıyorsun paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ysftnr33 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Biliyorum ama guvenilirmi acaba Mesela ben parami almadan account bilgilerini hayatta vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 o site iyidir swtor gibi fail bi oyunda accountunu 400 euroya satan yabancı bi eleman vardı bizim guildden. gerçi adam valor rankte top 10'da falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ysftnr33 said: Biliyorum ama guvenilirmi acaba Mesela ben parami almadan account bilgilerini hayatta vermem :) playerauctions güvenilir bir site korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hesap satıldı konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ooo zengin adama 1500 koymazki? ee zengin adamda 1500 e niye alsın. 1500 veren adam 2000 verip başka birşey alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Poaco said: hesap satıldı konu kilit. yusuf(reel satici) isen akifcan2004 de sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar