Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Üye Oldum.. MERHABA :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SigSauer said:

Hele sükür üye oldum. Burdaki ortam bana cok sıcak geldi cana cok yakinsiniz uzun süredir takip ediyordum sonunda uye oldum. Ben Furkan.Rizeliyim

silah virali misin?

açık ol arkadaşım.
Mesaj tarihi:
Dinle alakalı sorun olursa bana,siyasetle alakalı sorun olursa çetintaş abimize (kuddusimavra) ırkçılıkla alakalı sorun olursa fin e,bu ülkeden bıktım nereye gideyim dersen ninja sana,kaslı erkek resimleri gözün ararsan spor genel e,gizli ajan maceraları için cryme ye sorabilirsin hoşgeldin
Mesaj tarihi:
Lectre said:

SigSauer said:

Hele sükür üye oldum. Burdaki ortam bana cok sıcak geldi cana cok yakinsiniz uzun süredir takip ediyordum sonunda uye oldum. Ben Furkan.Rizeliyim

silah virali misin?

açık ol arkadaşım.

Evet ondan(:P)

Buarada yas ortalamasi kac? Yahu acemiyiz diye hor görmeyin beni. Kisa surede hepinizle kaynascam(yanlis anlamayin :D)
Mesaj tarihi:
SigSauer said:

Lectre said:

SigSauer said:

silah virali misin?

açık ol arkadaşım.

Evet ondan(:P)

Buarada yas ortalamasi kac? Yahu acemiyiz diye hor görmeyin beni. Kisa surede hepinizle kaynascam(yanlis anlamayin :D)

22-40 falan yaş ortalaması.

40 diyede babacuma dedim kaç yaşında acaba :D

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...