SigSauer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Hele sükür üye oldum. Burdaki ortam bana cok sıcak geldi cana cok yakinsiniz uzun süredir takip ediyordum sonunda uye oldum. Ben Furkan.Rizeliyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 dikkat et sıcak bayıltmasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 çay espirisi gelicek hazır ol, hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ee üye olmak kolay değil tabi öyle patiiciikk buraa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hosgeldin usagum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hoşgeldinkaarşim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kimsin? nerden buldun forumu? ve niye burdasın? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hizli gider Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 post kasam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 SigSauer said: Hele sükür üye oldum. Burdaki ortam bana cok sıcak geldi cana cok yakinsiniz uzun süredir takip ediyordum sonunda uye oldum. Ben Furkan.Rizeliyim silah virali misin? açık ol arkadaşım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Dinle alakalı sorun olursa bana,siyasetle alakalı sorun olursa çetintaş abimize (kuddusimavra) ırkçılıkla alakalı sorun olursa fin e,bu ülkeden bıktım nereye gideyim dersen ninja sana,kaslı erkek resimleri gözün ararsan spor genel e,gizli ajan maceraları için cryme ye sorabilirsin hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ne olursa olsun çipetpet ve kuddusimavradan uzak dur önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra tecrübeleriyle yenerler asdudhasd ciddiyim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Lectre said: SigSauer said: Hele sükür üye oldum. Burdaki ortam bana cok sıcak geldi cana cok yakinsiniz uzun süredir takip ediyordum sonunda uye oldum. Ben Furkan.Rizeliyim silah virali misin? açık ol arkadaşım. Evet ondan(:P) Buarada yas ortalamasi kac? Yahu acemiyiz diye hor görmeyin beni. Kisa surede hepinizle kaynascam(yanlis anlamayin :D) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 13-15 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abartma abi 16-17 vardır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 20den fazla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hosgeldin usagum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 SigSauer said: Lectre said: SigSauer said: Hele sükür üye oldum. Burdaki ortam bana cok sıcak geldi cana cok yakinsiniz uzun süredir takip ediyordum sonunda uye oldum. Ben Furkan.Rizeliyim silah virali misin? açık ol arkadaşım. Evet ondan(:P) Buarada yas ortalamasi kac? Yahu acemiyiz diye hor görmeyin beni. Kisa surede hepinizle kaynascam(yanlis anlamayin :D) 22-40 falan yaş ortalaması. 40 diyede babacuma dedim kaç yaşında acaba :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ehem, Sufi ile ben varim burada... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 escape said: 20den fazla 20'sine yeni girdi heralde? aylardır bu anı bekliyormuş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ekşi sözlük mü arkadaşım burası bu kadar zor üye oldun ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 merhaba genç! biz burada postlarında smile kullananları pek sevmeyiz. sonra nereden geldiği belli olmayan tüylü bir ninja yıldızına kurban gitme de... benden söylemesi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 aslinda herkesi severler burda muhabbettin kotu degilse sana koca bir welcome Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gelen gideni aratır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 oo hemşerim hoşceldun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.