fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 lone wolf alinca tek karakterle mi oynuyosun? yoksa sadece yarattigin 2 karakterle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Lone Wolf alinca companion alamiyorsun. 1 karakterinde Lone Wolf olursa max 3 kisilik party oluyor, 2'sinde de olursa sadece yarattigin karakterler kaliyor seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 lone wolf olursan 2 karakterinde 4 tane skill ini +5 yapabiliyorsun level 20 olduğunda +20 skill point fazladan gelmiş oluyor. diğer türlü belli skiller için NPC lerine güveneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Abi lonewolf belki coop oynarken mantıklı olabilir zaten henchmen alamadığın için, ama spde o adamlarında dialogları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ney coop'ta da adam alabiliyosun yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hadi ya kim kontrol ediyor onları bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 1+1 1+1 şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Daha şimdiden 4 kişi için mod çıkmış henchmanleri kontrol etmek için. Aynı adam henchman customize da ekleyeceğim demiş. Mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 hmm 2 kişi denenebilir aslında. iki kişi olsa ne alınır? two hander öküz le arkadan buff/heal atacak witchcraft/water? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 valla yıllardır ilk kez iki günde 20 saat gameplay yaptırdı bir single oyun bana.. eski esintileri yakaladım resmen. quest'leri okuyarak yapmak çok hoşuma gitti. next next yapıp waypointleri izlemeden quest yapmayı özlemişim. benim buna puanım dokuz kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Co-op'da ESC'e basinca "Assign Characters" menusu var. 1-3,2-2,1-2, 0-4 gibi istediginiz kontrol sistemi yapabilirsiniz, host ayarliyor. 4 kisilik mod'dan farkli olarak bir dosyayi hex editorla degistirip 4 kisilige cevirebiliyorsunuz oyunu ama sanirsam companion'lar sehirden alindiktan sonra oyuna girmek gerekiyor. En son campaign'e direk character screen itibariyle 4 kisi baslamaya ugrasiyorlardi da daha basaramadilar bildigim kadariyla. Ayrica eski savelerinizde bir veya birden fazla mod cok ugrasmadan aktif hale getirilebiliyor. edit. Co-op'da ozellikle Cyseal'deki onyuzbinmilyon diyalog ve her kosedeki farkli vendoru piramitlerin de yardimiyla cok seri sekilde gezebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 su oyunu oynayacak zaman bulamiyorum ya lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Craft için tavsiye, kendi karakterlerinizde puan vermeyin bi tane henchman kiralayın lvl1, partiden atıp geri alınca sizin lvla gelmiş oluyor. Ona full craft abanın skilllere, sadece iki itemla 6 BS 6 craft oldu lvl10da. Yeterli oluyor. Yalnız blank elemental scroll yapamıyorum lan. Pixie dust + sheet of paper sürekli witch blank scrollü veriyor bi 10 tane falan craftladım heralde. Bide craftladığımız silahları magical yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Evet, 1 magical damage basarsin. Hayir, magical craftlayamassin. Bow/Crossbow'sa sextant, melee silahsa tormented soul da basarsin onun yanina. Jahan'a 6 puan harcayip scientist ve 2 belt/bracer'la fulleniyor bs/crafting. Henchmanle ugrasmaya cok luzum yok acikcasi. 5'in ustu bs/craft herhangi birseyi etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Peki boş earth/fire vs. scroll mesela nasıl yapılıyor? Pixie dust + paper random falan değil baya baya witchcraft scroll veriyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Sansina oyle gelmistir veya crafting'in 5+ ise buglanmis olabilir. Craft'i 5'e cek, savescum yap biraz cikar ki savescum yapmasan bile olur. Dier bos kitaplari da bekletirsin elbet isine yarayan bir scroll gorursun vendorlarda. Pixie Dust + Sheet of Paper recipe'i normal sartlarda earth/air/fire/water/witchcraft scroll'u veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 axedice said: Yalnız blank elemental scroll yapamıyorum lan. Pixie dust + sheet of paper sürekli witch blank scrollü veriyor bi 10 tane falan craftladım heralde. aynısı dün başıma geldi ama o kadar malzeme harcamadım hatta 5 zaten benim skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Hmm akşam 2 craftingle denerim jahanda. Bu arada 5 craft/bs rogue weapona fire essence basmaya yetmedi 6 yapınca oldu ama. Bilmiyorum bugu mudur nedir. Craft tamam güzel işe yarıyor da çok işkence ya. Bi taraftan eğlenceli de otu boku kombine etmek, ama kesinlikle ui gerekiyor, bankadaki/çantadaki itemlara erişim gerekiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 CE alanlar soundtrackleri nasıl indireceğiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 oyun klasöründe var direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Bu paper + pixie dust recipe'ini degistirmisler sanirim sadece blank witchcraft scroll vericek sekilde. Diger elemental scrollar icin paper + essence kullanmak gerekiyor. Ben FMR kullandigim icin o degisiklik gecmemis sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 nası la oyn baya iimiş diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 9-9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 7.5/8 arası zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar