Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 kickstarterda ole bi sorun olmaz, impulse alım kararı degil cunki. paranı verdigini unuttuktan cok uzun bir sure sonra urune kavusuyorsun parayı trink verip urunu aldıgında daha yıkıcı oluyor o buyers remorse cunki parandna tze ayrılmış oluyorsun oyunlar vasat bile olsa pazarlanan şey oyun degil oyunu yapanların şahsi tibarı olduğu için patlarsa ikinci bir proje için bir daha para toplayamaz o insanlar o kadar kolay patlama olayıda anca deadlinelarda olabilir, sektoru ntemel problemi publisherların mali ceyreklerine ve tuketım sezonuna gore pıyasaya cıkması, shareholderlar sevindirmek, tatil donemlerindeki satışlardan yararlanmak veya en kotusu cash grab yoluyla cabuk nakit üretebilmek için katelediyorlar senelerdir bu oyunları misal ben obsidianın hayatta soz verdiği tarihte soz verdıgı ozellıklerle bitiriceğine inanmıyorum, piyasada bu konudaki en sohretli firma, herseyi yapmaya çalışıp zama nnedeniyle hiçbirşeyi tam yapamayan ve kesilip kırpılmış oyunları piyasaya surme konusunda ellerine kimse su dokemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Zaman gosterecek de boyaci kupleri yok sonucta cikacak olanda cikmislar gibi olur muhtemelen. Oynanabilir olsunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Viktor said: misal ben obsidianın hayatta soz verdiği tarihte soz verdıgı ozellıklerle bitiriceğine inanmıyorum, piyasada bu konudaki en sohretli firma, herseyi yapmaya çalışıp zama nnedeniyle hiçbirşeyi tam yapamayan ve kesilip kırpılmış oyunları piyasaya surme konusunda ellerine kimse su dokemez full control kendilerinde,bu sefer belki eski oyunlarinda ki kadar sorunlu olmaz. kotor 2 mesela epey sorunluydu,keza vegas,9 ayda cikarmaya zorladilar adamlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 up ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tools olayına girmeleri iyi olmuş. alakasız ama stronghold 2'de map editor olayında saatlerimi yemiştim. bitirince de oynama kıyamıyordum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 (tu) üzerine atladım direkt :) Divine divinityi çok severek oynamıştım, Larian sonraları hayal kırıklığı yaratsa da bu sefer güzel iş çıkaracaklar gibi. Oyunlarındaki müzikler de cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Black_Lupin said: sin. oh yeah güzel oyundur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ahah şu çok güzel olmuş. Open world dediğin böyle olsun canımı yesin http://www.youtube.com/watch?v=nNWxVA2Ee-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 belçika'nın üç iyi şirketi: - pringles (kellogg'unmuş ama olsun orada yapılıyor bize gelenler) - fabrique nationale - larian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 of cok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çok çok iyi öyle böyle değil... inşallah şu video biraz hareketlendirir, çok düşük kalmış fund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Planescape neslinden olmama rağmen bu oyun beni project eternity ve tormentten daha çok heyecandırıyor, ve nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Belki loot yüzündendir. Mesela torment , planescape yolundan gidiceklerse büyük ihtimalle pek loot olmıcak , az ve öz. Divine divinity hatırlarım bir harabe evi , evim yapmıştım, yanlış hatırlamıyorsam varilleri inventory'ye atamıyordun o yüzden dakikalarca mouse ile bıraka bıraka eve bırakırdım. 1' inci divinity gibi yaparlarsa loot konusunda doyurucu olucak. Keşke immersion için hunger thirst falan ekleseler , bence hiç fena olmaz. Birde masadaki şeylerin tıklanabilir ve alınabilir olması bence oyuna bereket bolluk katıyor. Ben hazinelikte bir kasa içinde 1000 altın yerine o gösterdikleri video'daki gibi masalara saçılmış 500 altını tercih ederim, benim o tarz şeyler daha çok hayalimi süslüyor, o yüzdendirki risen ve gothic oyunlarını çok sevirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ne yalan söyleyeyim, şahsen ben de torment'ten daha çok merak ediyorum heh. sonuç ne olur orası ayrı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 "White Wolf" said: Planescape neslinden olmama rağmen bu oyun beni project eternity ve tormentten daha çok heyecandırıyor, ve nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Belki loot yüzündendir. Mesela torment , planescape yolundan gidiceklerse büyük ihtimalle pek loot olmıcak , az ve öz. Divine divinity hatırlarım bir harabe evi , evim yapmıştım, yanlış hatırlamıyorsam varilleri inventory'ye atamıyordun o yüzden dakikalarca mouse ile bıraka bıraka eve bırakırdım. 1' inci divinity gibi yaparlarsa loot konusunda doyurucu olucak. Keşke immersion için hunger thirst falan ekleseler , bence hiç fena olmaz. Birde masadaki şeylerin tıklanabilir ve alınabilir olması bence oyuna bereket bolluk katıyor. Ben hazinelikte bir kasa içinde 1000 altın yerine o gösterdikleri video'daki gibi masalara saçılmış 500 altını tercih ederim, benim o tarz şeyler daha çok hayalimi süslüyor, o yüzdendirki risen ve gothic oyunlarını çok sevirim. Teleport muhabbeti vardı 2 tane dalga birini ben de eve bırakırdım loot birikince teleport oluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Vay iyiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 @Nutrution Evet pramitleri diyorsun. Eğer sende ilk doğduğun şehirdeki harabe evi kullandıysan orda boş kutulara ihtiyacın oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Aynen :) Bide oyunun sonlarına doğru bir vendor mithril chest satıyordu hiç unutmam upgrade olmuştu bana eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yanlız abi çöp oyunlardan tut, uyduruk projeler arzuladıkları funding 'in 200, 300 katını kazanıyor, bunlar bahtsız mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi anlamıyorumki bende geçmiş hayatımda korsanmıydım neydim, adam videonun 1:28'inde alt'a falan bastı galiba lootları görünce kendimden geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 izometrik elder scrolls gibi, yere çivilenmemiş herşey alınabiliyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bi 25usd 'de buna gitti . ölmez yaşarsak ileride oynıyacak oyun sayısı baya artı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 birisi şu adamlara bir milyon dolar vermeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 attım 25 doları yüzlerine. 1 milyonu bulsa güzel olur ama sanmıyorum. divine divinity 1 de şahane bir oyun olmasına rağmen çok popüler olamamıştı neden bilmiyorum. insanlar eğer bu seriyi divine divinity 2 ile tanıdıysalar para vermek istememelerini anlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yalnız adam gibi strech goal koyan nadir kickstarterlardan sdf ulaşamazsa üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar