Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body Building / Olympia Stage

Killer

Öne çıkan mesajlar

Perfectionist said:

Trestolone cikti mi beyler? Dealer inizda varsa kanalinizi paylasin. Ayip oluyor boyle herkes kendine.

Cons serum testo dusmez haci. Always on. Always juice.

test kullanmaya tırsan adamlar trestolone mı kullancak.

muhtemelen piyasada adı geçen şey fake, fake olmasa dahi risklerine değmez. analizi varmı, yok. yani optimum pharmanın ürettiğini iddia ettiği trestolone den bahsediyorum.

tren+test iyidir bence onun yerine. bana kalırsa hiç yapmayın çünkü alıştırıyor insani. supplementinde, diğerlerininde bi bok olmadığını görüp her sıkıldığınızda başvurasınız geliyor. hiç kullanmamışlar için söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım ben baya sağlam vücut yaptım. bugün şöyle bi dikkatli baktım salonda da, çıkması gereken her şey çıktı lol. hocalar da ufaktan sağlam body'ci muamelesi yapmaya başladı.

görüntü olarak hala biraz daha zorlamak istiyorum kendimi. kendimi hiç kasmadan görünmek istediğim bir seviye var aklımda, oraya gelince de casual takılırım herhalde.

ama ne güçlendim belli değil. mma, tekvando, capoeira gibi sporlarla 3 - 4 senedir düzenli uğraşıp, arada sırada body'e de giden iki arkadaşımı gerek kondisyon gerek güç olarak geçmiş durumdayım. sevindirici tabi.

öte yandan body işini 1 sene daha götürüp ardından dövüş sanatlarına kayayım ufaktan diyorum. diğer birkaç arkadaşım gibi body'i belli aralıklarla yapıp, işin öz spor kısmına dönücem sanırım 2014 yılı ortalarına doğru.

diyetisyen'e de gittim iki seans, sırf akıl danışmak için ve örnek birkaç program çıkarmak için. supplement vs.'de kesinlikle kullanmama kararı aldım. bir kere kullandım yeter. diyetisyen öyle şeyler anlattı ki, zikerler spor hocalarını da bodyforum.tr'leri de dedim. düzgün beslenme ile devam edicem bundan böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

senin yolundayım arda abi

ilk paragraf kendime yonelik bu arada, simdi nasi her seyi cikardin lan mod'u olmasin. 6 bolgenin hepsini belli bir seviyeye getirdim diyelim. bir noktadan sonra gereksiz ve cirkin gozukuyor bence. ondan tam olympia stagelik adam degilim heralde heh.
Sosyal ağlarda paylaş

prostat kontrolüyle basur kontrolü aynı. yani basur olursun bellki vazelinle parmaklarlar.

prostat genetik olmakla birlikte, ayakta işemek bile supplement kullanmaktan daha büyük bir tehdit prostat için. sağlıklı yaşamaya çalışıyorsun diye söyleyim dedim.

dht bazlı steroidleri amatörler kullanmasın, riski bir miktar arttırır sadece o da korkulacak düzeyde değil, ben ciddi bir vaka görmedim, duymadım belki çoktur.

steroid olarak kendim kullanmıştım , kullanmadım demiyorum. 3 sene önce test prop 300-500 mg birşeydi sanırım birde 30mg oxandrolone 3 hafta olması lazım.

dğer topiğe atmıştım burayada koyim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...