Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Galatasaray / 03.04.2012 [CL Çeyrek Final Elemeleri]

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Hakemin rezaletini çokta küçümsememek gerek yav. Yediğimiz iki ve üçüncü goller (özellikle son gol) direk hakemin serbest vuruş kararlarındai hatalar yüzünden oldu. Bunun yanında 1-0 ken verilmeyen penaltı ve Burak'ın verilmeyen penaltısını hesaba katarsak skora direk etki var. Ha yine yenilirdik bence ama bu 2-1, 3-2 filan olurdu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

@Bulletride

Abi bak işte fanatiklik giriyor işin içine biraz.TR'nin yapısı dolayısıyla asla ne milli takımlar seviyesinde ne de klüpler bazında istikrar fln yakalayamayız biz.Zaman zaman parlamalar her kalbürüstü liglerdeki klüpler gibi bizde de olur.Fazla heveslenmemek lazım.Mantalite ve format değişmeden istikrar hayal...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten eger barca dortmund city li bi gruptan lider olarak cıkıp rm yi eleyerek ceyrek finale cıkmıyorsak da ceyrek finali saymıyolar nasılsa problem yok seneye de saymıycaklar. sanki platini biz ceyrek final oynayalim diye cl sistemini degistirdi.

son 50 sayfadaki komik gorduklerime sırayla yazıyorum iste.

bu arada fener isallah lazioyu gecer yani birileri yanlıs anlıycak. ama aykut futbolu bayık das
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

@Bulletride

Abi bak işte fanatiklik giriyor işin içine biraz.TR'nin yapısı dolayısıyla asla ne milli takımlar seviyesinde ne de klüpler bazında istikrar fln yakalayamayız biz.Zaman zaman parlamalar her kalbürüstü liglerdeki klüpler gibi bizde de olur.Fazla heveslenmemek lazım.Mantalite ve format değişmeden istikrar hayal...

Abi sen mentaliteyi ne karıştırıyorsun? Bizim mentalite Galatasaray kafası. Her sene şampiyon olalım gidelim CL'ye, yemişim ülke puanını.

Ki Galatasaray bu istikrarı yakaladı zamanında, tekrar olur, hedef büyülterek
Sosyal ağlarda paylaş

laf edenlere eyv. ben feneri tutuyorum avrupa'da ama tutmayana da saygım sonsuz sonuçta eğlenmek ilk hedef değil mi takım tutmakda? umarım yarın fener tur atlar ama atlayamazsa ben de troll olacağım çok net.

takıma gelince, ben galatarasaray'ı izlerken bu ne biçim takım demedim, 3-0 ken bile ulan bi gol atsak 3-1 yine iyi skordur dedim. öyle güveniyordum takımıma. sonuçta bi süre de atağımız oldu CİDDİ diyebileceğimiz. ilk aklıma gelenler dorgbanın maçın bşaındaki ve eboue'nin maçın sonundaki 2 pozisyonu. verilmeyen penaltılar, saçma yediğimiz goller. tamam netice önemli ama yok 5 yersiniz yok 10 yersiniz diyenlerin de utanması gereken futbolu oynadık. istanbul'da yensek sadece galatasaraylılar değil baya ülkenin yarısı bayram yapar. umarım yeneriz.

yenemezsek de canımız sağolsun. grub'u atlayalımdı bizim hedefimiz. tur'u atladık çıktık sokaklara eğlendik, sevindik. 2. turu da atladık. daha kalabalıkdı sokaklar. çeyrek finalde real madrid'e yenilmişiz. canımız sağolsun. ünal aysal sene başı hedefi istikrardı. 3 sene bile kazanamasak kupayı 4. sene kazanırız belki? 6. 9. 15. sene kazanırız? önemli olan yıllar önce galatasaray'ı sevmemiz avrupa futbolunu galatasaray'la izleyebilmemiz idi. umarım yeniden yaşayabiliriz bunları.

fenerlilere de afiyet olsun. tekrar ediyorum umarım yarın kazanırsınız. kazanamazsanız da ben de sizle dalga geçeceğim için kızamıyorum size hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

laf edenlere eyv. ben feneri tutuyorum avrupa'da ama tutmayana da saygım sonsuz sonuçta eğlenmek ilk hedef değil mi takım tutmakda? umarım yarın fener tur atlar ama atlayamazsa ben de troll olacağım çok net.

takıma gelince, ben galatarasaray'ı izlerken bu ne biçim takım demedim, 3-0 ken bile ulan bi gol atsak 3-1 yine iyi skordur dedim. öyle güveniyordum takımıma. sonuçta bi süre de atağımız oldu CİDDİ diyebileceğimiz. ilk aklıma gelenler dorgbanın maçın bşaındaki ve eboue'nin maçın sonundaki 2 pozisyonu. verilmeyen penaltılar, saçma yediğimiz goller. tamam netice önemli ama yok 5 yersiniz yok 10 yersiniz diyenlerin de utanması gereken futbolu oynadık. istanbul'da yensek sadece galatasaraylılar değil baya ülkenin yarısı bayram yapar. umarım yeneriz.

yenemezsek de canımız sağolsun. grub'u atlayalımdı bizim hedefimiz. tur'u atladık çıktık sokaklara eğlendik, sevindik. 2. turu da atladık. daha kalabalıkdı sokaklar. çeyrek finalde real madrid'e yenilmişiz. canımız sağolsun. ünal aysal sene başı hedefi istikrardı. 3 sene bile kazanamasak kupayı 4. sene kazanırız belki? 6. 9. 15. sene kazanırız? önemli olan yıllar önce galatasaray'ı sevmemiz avrupa futbolunu galatasaray'la izleyebilmemiz idi. umarım yeniden yaşayabiliriz bunları.

fenerlilere de afiyet olsun. tekrar ediyorum umarım yarın kazanırsınız. kazanamazsanız da ben de sizle dalga geçeceğim için kızamıyorum size hiç.

http://www.youtube.com/watch?v=4Y5rH7cN7s4
Sosyal ağlarda paylaş

Maça gelince.

Evet kötü goller yedik, evet turu geçmemiz için futbol tanrılarının bize kıyak geçmesi gerekiyor ama bu takım ciddi anlamda ümit verdi bana. Takımdaki filleri saymazsak çoğu oyuncumuz daha ilk defa ŞL tecrübesi kazanıyor. Aysal'ın amacı her sene ligde zirveye oynayan bir takım kurmak değil. Avrupa'da düzenli oynayan, başarılı olan bir Galatasaray. Kimse kusura bakmasın ama şampiyonlar liginde çatır çatır oynayacak bir takımı kurmak 1 yılda olacak iş değil. Çünkü şampiyonlar ligi kalitesinde oyuncu bulmak kolay iş değil. Sneijder ve Drogba tabiri caizse düşeş gelip bu takıma katılmış oyuncular. Yabancı sınırını da düşünerek yerli oyuncularımızın illlaki kaybede kaybede kazanmayı öğrenmelerini sağlıyoruz.

Düşünsenize. Semih'i beğenin ya da beğenmeyin şu anda Türkiye'de oynayan iyi defans oyuncularından bir tanesi. Genç değil artık ama tecrübesi her ne kadar 2 yıldır düzenli oynuyor olsa da kısıtlı. Burak 1. sınıf bir takıma karşı oynamanın zorluklarıyla baş başa kaldı. Selçuk içinde aynı şey geçerli. Ya allahaşkına Emre Çolak, Aydın Yılmaz gibi yıllardır patlayamayan oyuncular bu sene Barnebau gördüler.(Sonuçta stadtaydılar :) Altyapıdaki bir oyuncunun yerine koyun kendinizi. Hanginiz bir şekilde Madrid'e karşı oynamak istemezsiniz ki?

Bu iş 1 senede olmayacak. 2-3 senelik birikimle eminim tepeye oynayan olmasa da her sene gruplardan çıkabilen bir takım kurulabileceğine inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Adettendir once sunu ekleyelim ;

Zaaaaaaaaaaa 3-0 lan zaaaaaa

Cok degisik yorumlayanlar olmus ama hakem baya etkiliydi ya macta, hani boyle cok cok bariz degildi belki ama 3. gol faul yanlis tarafa verdi, Burak in sari karti hatali, belki penalti bile verilebilirdi, hatta bence %80 penaltiydi, el pozisyonunda herifler resmen tatil koyu animasyonuna katilmis ciftler gibiydiler, top aralarinda eliyle duzeltiyor falan, hadi orta hakem gormedi o cizgideki 5. hakem mi oluyor neyse, bariz onundeydi adamin, bunun disinda sari kart verebilecegi bir kac pozisyonu da es gecti, baya baya katletti herifcioglu sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...