Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuzulen deriye ne yapilir?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun öncelikle.

madecassol öncelikle, yumuşatır, gevşetir bölgeyi. yanık vs için birebirdir.

thiocelline antibiyotik olarak mikrop vs kapmasını önler.

anestol da lokal anestetik olarak uyuşturur.

bu üç merhemi karıştırıp bölgeye uygulayıp, üstünü da gazlı bezle bandajlarsan işini görür tahminimce hastanede pansuman için zaman yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eczane uzakmis cok. Kagit kalem yazacagim, yarin sabah geciririm bir agri kesici surup. Bu arada kagit kalem yazma fikrimin aklima gelmesi bir saat surdu. Bir yildan fazladir kalemleri sadece imza atarken ve sinavlarda kullandim; not alirken ipad, frp oynatirken gmlik bile ipad. Derste ipad, hayat teknoloji olmus.

Sagolun hepiniz, bu ilaclari alirim.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Eczane uzakmis cok. Kagit kalem yazacagim, yarin sabah geciririm bir agri kesici surup. Bu arada kagit kalem yazma fikrimin aklima gelmesi bir saat surdu. Bir yildan fazladir kalemleri sadece imza atarken ve sinavlarda kullandim; not alirken ipad, frp oynatirken gmlik bile ipad. Derste ipad, hayat teknoloji olmus.

Sagolun hepiniz, bu ilaclari alirim.

abi derste ipadle not almak zor olmuyor mu yahu?

bende laptopa falan geçeyim diyorum kalem kağıttan ama ne bileyim ^^

ayrıca iki sayfalık post attın şuraya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gerge sama

Soguk buz ile bes dakika sure boyunca dondurun yaralanan bolgeyi. Daha sonra ise kuruluk olusacaktir o kurulugu bant ile cevreleyin bir bes dakika daha buz ile dondurun daha sonra o parmakta acinin bulundugu bolge hissizlik ve acisizlik kazanacak bu sekilde odev yetisebilmelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Jurisprudence konu, hallediyorum ya. 9 parmak klavye zor oluyor ama. Kagit-kalem iste. Sagol yine de.

iPad zor olmuyor. Hep ekrandan yaziyordum ama dun aksam sunu aldim, TR layout da var, bu basima gelen yuzunden duzgun kullanmak nasip olmadi ama:

http://www.youtube.com/watch?v=zsIJUiTlrGI

Notebook gibi oldu iPad.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Jurisprudence konu, hallediyorum ya. 9 parmak klavye zor oluyor ama. Kagit-kalem iste. Sagol yine de.

iPad zor olmuyor. Hep ekrandan yaziyordum ama dun aksam sunu aldim, TR layout da var, bu basima gelen yuzunden duzgun kullanmak nasip olmadi ama:

http://www.youtube.com/watch?v=zsIJUiTlrGI

Notebook gibi oldu iPad.

hmm iyiymiş baya yahu, bende düşüneyim bir tablet almayı aslında.

teşekkürler ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...