Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 geçmiş olsun öncelikle. madecassol öncelikle, yumuşatır, gevşetir bölgeyi. yanık vs için birebirdir. thiocelline antibiyotik olarak mikrop vs kapmasını önler. anestol da lokal anestetik olarak uyuşturur. bu üç merhemi karıştırıp bölgeye uygulayıp, üstünü da gazlı bezle bandajlarsan işini görür tahminimce hastanede pansuman için zaman yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Eczane uzakmis cok. Kagit kalem yazacagim, yarin sabah geciririm bir agri kesici surup. Bu arada kagit kalem yazma fikrimin aklima gelmesi bir saat surdu. Bir yildan fazladir kalemleri sadece imza atarken ve sinavlarda kullandim; not alirken ipad, frp oynatirken gmlik bile ipad. Derste ipad, hayat teknoloji olmus. Sagolun hepiniz, bu ilaclari alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 fenn said: Hava ile temasını kes. Krem,yarabandı vs ile yapabilirsin. Çok ağırsa hastaneye git. zaten çözüme ulaşılmış ama benim de aklıma bu gelmişti, belirtmezsem olmaz uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 GERGE said: Eczane uzakmis cok. Kagit kalem yazacagim, yarin sabah geciririm bir agri kesici surup. Bu arada kagit kalem yazma fikrimin aklima gelmesi bir saat surdu. Bir yildan fazladir kalemleri sadece imza atarken ve sinavlarda kullandim; not alirken ipad, frp oynatirken gmlik bile ipad. Derste ipad, hayat teknoloji olmus. Sagolun hepiniz, bu ilaclari alirim. abi derste ipadle not almak zor olmuyor mu yahu? bende laptopa falan geçeyim diyorum kalem kağıttan ama ne bileyim ^^ ayrıca iki sayfalık post attın şuraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Gerge sama Soguk buz ile bes dakika sure boyunca dondurun yaralanan bolgeyi. Daha sonra ise kuruluk olusacaktir o kurulugu bant ile cevreleyin bir bes dakika daha buz ile dondurun daha sonra o parmakta acinin bulundugu bolge hissizlik ve acisizlik kazanacak bu sekilde odev yetisebilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yapabileceğim bir şeyse yardım edebilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Jurisprudence konu, hallediyorum ya. 9 parmak klavye zor oluyor ama. Kagit-kalem iste. Sagol yine de. iPad zor olmuyor. Hep ekrandan yaziyordum ama dun aksam sunu aldim, TR layout da var, bu basima gelen yuzunden duzgun kullanmak nasip olmadi ama: http://www.youtube.com/watch?v=zsIJUiTlrGI Notebook gibi oldu iPad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bir yerlere takılmasın diye üstünü sar ve rtemiz tut yeter. enfeksiyona dikkat et tabii, akan sıvı duru görüntüde olmalı. bulanık geliyorsa, yarada sarı sarı bişeler varsa ya da fazla kızardıysa gogogo dotora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 next level hipster şundan alayın bari http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2011/04/typescreen-ipad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Tuza bas... HAHA :) şaka şaka sakın dokunma açıkta kalıp kuruması gerek. hemen geçirmek için yapabileceğin hiç birşey yok. Ama şuan kullanmak istiyor isen hiç bişi sürmeden kuru şekilde beze sarabilirsin. yada yara bandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 GERGE said: Jurisprudence konu, hallediyorum ya. 9 parmak klavye zor oluyor ama. Kagit-kalem iste. Sagol yine de. iPad zor olmuyor. Hep ekrandan yaziyordum ama dun aksam sunu aldim, TR layout da var, bu basima gelen yuzunden duzgun kullanmak nasip olmadi ama: http://www.youtube.com/watch?v=zsIJUiTlrGI Notebook gibi oldu iPad. hmm iyiymiş baya yahu, bende düşüneyim bir tablet almayı aslında. teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Eumovate merhem acıyı kesio ama oradaki kadar yogununu keser mi bilmiyorum. O merhemden sürüp bir de silikonlu yara bantlarindan takmayi deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Gec kalmisim sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bantla abi, napilabilir ki. deri nakli yapicak degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 furacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bi in vas bi bandaj hadi yallah amma büyütmüşsünüz 5 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 THK'ya bağışla kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Allah uçak kazası vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar