dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ulan kimse Beerport beerpoint Makara yazmamış ya tam sahilde
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sabahtan beri bekliyorum gelen giden yok !!!
Sawer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 BonePART said: Sawer said: BonePART said: Sahilde efes var efesin chain bari iste Az yukarda orjinal kafe pi var ilk sube Beşiktaştaki kafe pi orjinal fln değil ? ilk o vardı valla hatta ben uni 2 deyken festivale felan onnar sponsor olmustu Yok abi ilk kafe pi taksim mc donalds'ın ordaki olması lazım.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 dusuncelihayvan said: ulan kimse Beerport beerpoint Makara yazmamış ya tam sahilde beer port yazdım
Sequo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 BonePART said: dusuncelihayvan said: ulan kimse Beerport beerpoint Makara yazmamış ya tam sahilde beer port yazdım Olm azcık gotunuz üstünde oturup para biriktirinde adam gibi kalite kokan yerlere gidin lan nereye kadar 50 lik bira :)
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 kalite kokan yer neresidir üst üst yığma usulü adamlı clupse sıçarım öle kaliteye parayla rezil olmak
Sequo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 BonePART said: kalite kokan yer neresidir üst üst yığma usulü adamlı clupse sıçarım öle kaliteye parayla rezil olmak Yok be öyle mekandan bende nefret ederim. Cadde de caddecafe var, ataşehir polonez yada midpoint. Bebek luca, Nusret, vs Uzun saçlı küpeli ve paspal bebelerden uzak mekanlar bunlar:)
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 mekani kaliteli yapan satılan içki ile yiyeceklerin fiyati degil, senin orda gecirdiğin güzel zaman ve yanındakilerdir. /discuss
Sequo Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 applev0dka said: mekani kaliteli yapan satılan içki ile yiyeceklerin fiyati degil, senin orda gecirdiğin güzel zaman ve yanındakilerdir. /discuss Ya bırah allasenn. Fakir tesellisi bunlar :) 70 lik arjantin bira çek panpa!
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 giderli hatun sayısı/mekandaki keko sayısı
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sequo said: applev0dka said: mekani kaliteli yapan satılan içki ile yiyeceklerin fiyati degil, senin orda gecirdiğin güzel zaman ve yanındakilerdir. /discuss Ya bırah allasenn. Fakir tesellisi bunlar :) 70 lik arjantin bira çek panpa! 70lik arjantin ne ya abeci gibi.bira 33lük balonda içilir
Playbook Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sequo yine zengin triplerine girmiş fake ferrari resimlerini postlamaya başlar şimdi :D ters psikoloji yapıorum yakın arkadası olup kendime ekran kartı aldırcam hahahahah
Playbook Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 tin tin tinimini hanım tin tin tinimini hanım senii istiyorrr canımm seni istiyorr canım of çok sıkıldım aktif olun biraz ya hep pasif hep pasif
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sen paticik ismini cok yanlıs anlamıssın
Playbook Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 elma votdka kadın içkisi biliyosun dimi :D miyavv
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sequo said: BonePART said: kalite kokan yer neresidir üst üst yığma usulü adamlı clupse sıçarım öle kaliteye parayla rezil olmak Yok be öyle mekandan bende nefret ederim. Cadde de caddecafe var, ataşehir polonez yada midpoint. Bebek luca, Nusret, vs Uzun saçlı küpeli ve paspal bebelerden uzak mekanlar bunlar:) adam doğru demiş fakir mekanına nie gidiosunuz olm gönlü en zenginlerin mekanına gidin, hava falanda güzelse o bahçeşehir üninin önünden sola dönüp ayakları boğaza uzatıp daşa oturun ( hasır falan varsa ii olur yani ). açın ne içiosanız onu işte, sizden güzeli yok
Playbook Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 lucca hariç diğerleri güzel mekanlar cidden
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sequo said: BonePART said: kalite kokan yer neresidir üst üst yığma usulü adamlı clupse sıçarım öle kaliteye parayla rezil olmak Yok be öyle mekandan bende nefret ederim. Cadde de caddecafe var, ataşehir polonez yada midpoint. Bebek luca, Nusret, vs Uzun saçlı küpeli ve paspal bebelerden uzak mekanlar bunlar:) abi kaliteli dediğin yer midpoint mi bildiğin franchise diner nesi kaliteli 150 tane rakibi var ayrıca luca hakkında yorum bile yapmıcam dunyanın en komik yeri butun olayı keriz gibi kapının onunde elinde içkin takılmak
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sequo said: BonePART said: dusuncelihayvan said: ulan kimse Beerport beerpoint Makara yazmamış ya tam sahilde beer port yazdım Olm azcık gotunuz üstünde oturup para biriktirinde adam gibi kalite kokan yerlere gidin lan nereye kadar 50 lik bira :) Cok paran var degil mi? Bak bunun ameliyatlarini falan yapiyorlar artik, büyüttür azicik sen de kurtul su komplekslerinden biz de kurtulalim. Yani düsündüm surda para üzerinden millete hava atma assagilama cabana baska bi aciklama bulamadim sahsen. Ha bu arada Nusret'e verilen paraya da aciyorum yazik , feriye daha güzel yapiyor eti.
Öne çıkan mesajlar