Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon numarası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Para verseler almam. Sonra tanımadığım numaralar, çağrı merkezleri vs. arıcak.

Ayrıca prestij sağlayan zenginlerin tercih ettikleri hep 0532 2xx ile başlayanlar oluyo.

erdal acarın numarası diyolardı bi ara
0532 1000000

abav.
Mesaj tarihi:
ya mesela paket servis yapan yerler akılda kalıcı olsun diye alabiliyolar şimdi aklıma geldi.

beşiktaşta yeni dekorasyon aşamasında olan kanada usulü chicken sticks diye biyer gördüm. numarayı kocaman yazmışlar böyle akılda kalıcıydı.
Mesaj tarihi:
Benim hocam demisti birgun... Cevapsiz arama gordugumde 532 ise ariyorum digerlerini sallamiyorum tekrar arasin diyorum demisti. 532 ise onemli biridir yargisi var cok kiside.
Mesaj tarihi:
Mal said:

ya mesela paket servis yapan yerler akılda kalıcı olsun diye alabiliyolar şimdi aklıma geldi.

beşiktaşta yeni dekorasyon aşamasında olan kanada usulü chicken sticks diye biyer gördüm. numarayı kocaman yazmışlar böyle akılda kalıcıydı.

kaçtı numarası? ^^
Mesaj tarihi:
sonu 40 40 yada 10 10 du galiba. sipariş vermeyi düşnmediğimden tutmadım ama dedim içimden sipariş vercek olsam eve gidene kadar unutmam. birde kanada değilde başka bir ülkeydi. logosunda ayı vardı. barbaros bulvarından yukarı çıkarken sağda inerken solda. otobüsle geçen olursa baksın.
  • Yeni Oluştur...