Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fede said: çölün ortasındaysa kesilir çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fede said: çölün ortasındaysa kesilir ahah ne kadar net bir cevap =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Memphis7 said: fede said: çölün ortasındaysa kesilir çünkü? çünkü çölde dağ, tepe, nehir, göl, volkan, kanyon vs gibi sınırı etkileyecek doğal bir oluşum yoktur dümdüz kessen de olur. gibi geliyor bana. edit: hatta resimde mısır-sudan sınırına dikiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kazak-özbek arasıda çöl gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nolcak bu kürt azınlığın iq olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bol bol pekmez yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Memphis7 said: kazak-özbek arasıda çöl gibi onun icin o sinirlar da cetvelle cizilmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 escape said: nolcak bu kürt azınlığın iq olayı? AHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 üstüne niye alındın? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Dworgian said: Killer said: Dworgian said: Killer, altta teyze konusu varken rahat aggro alırsın =) ne var orda dasf "ninjayım ama teyzeden çekindim" de gör bakalım ne var lol yetersizler basmış topiği ilgilendim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 olm basmayın Ninjanın damarına. Koçum şaka yaptım ben. Bundan sonra sana Ninja koç diycem. Geleneksel bizim yörede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Gaziantep nasıl olur bu sınırların içerisinde hala anlamadım , böyle birşey olsa bile Gaziantep halkının %90'ı Türktür , böyle saçmalık olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 entebi vermeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Şu Suriye olayı kürtleri çok ümitlendirdi , Esad derhal isyanı bastırıp Ülkesini düzene sokmalı , yıkılmayacağını gördük zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 :) aç tavık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yok suriye olayı kapanmaz umarım ya 10 yıl böyle beter olsunlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Daesu said: shalom mutherfuckers http://www.ahavat-israel.com/eretz/eimages/future-map1.jpg cogh ii lan şu harita, surıye ve ıragı komple alsınlar, iki psikopat geri kalmış komşu yerine tek psikopat nur topu gibi bi komşumuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ninja said: Bana ruh hastasi diyorsunuz yada troll diyorsunuz bunlara anlam veremiyorum. Ruh hastasi olmamin sebebi Ninja tarihi anlatmam mi yada bagli bulundugum citizenship i mi savunmam mi anlamiyorum. Ama birseyi iyi anladim ben genel forumda saygi davet ettikce troll kabul edilecegim bu sebeble ben bildiklerimi tarih ve film bolumunde paylasmakla yeterli kilayim kendimi. birader geldiğinden beri saygıya davet edip duruyosun milleti işi gücü bıraktık boş zamanlarımızda saygı duymaya başladık senin yüzünden hmm bugün az saygı duydum dur gidip biraz saygı duyim. peki ya sen makikosan? sen bugün saygı duydun mu? ya sen wuwu? haydi hep beraber saygı duyalım. saygısaygısaygılaylaysaygısaygıaaeaeaeaeeesaygıısaaaygıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Biliminsani said: Şu Suriye olayı kürtleri çok ümitlendirdi , Esad derhal isyanı bastırıp Ülkesini düzene sokmalı , yıkılmayacağını gördük zaten Amerika nolcak ? yada israil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Noyzura mı ninja ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yok noyzura jesus with anorexia. ninja başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ne anoreksisi adamın 6packleri var ohooo sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Alın size 30 sn de harita: Haritalara takılmayın o kadar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 vaperon said: Ekmek keser gibi cetvelle ülke mi kesilir... :D sdfsdf Afrikadaki bazı ülkeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Elin fransızı çizim özürlü diye afrikaliların suçu ne usta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar