Certhas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 HADİ BEYLER IPY AKIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 IPY EN İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 IPYA LALAHÜ LFHÜMME CEMAAT ÜMEMT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 adamin teki herseyi ozetlemis postlamis suraya. baya guzel post http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=439484 custom dungeondan bahsetmemis, baska da vardir eksik birseyler heralde. bahsetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=439484 güzel özetlemiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 I have travelled long and far and I am proud to tell ye of a new land I discovered in my 'ventures. Have a seat over 'ere; chef's roastin' a turkey. Bartender, another round of whiskey! Now, ye ready for this? türklere küfür edilmiş ben oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Baslarini ezelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bence guildin adını "roasting turkey" koyalım şu olaydan sonra hak ediyorlar. roasting turkey'nin gücünü gösterelim onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 No neon hues ne demek basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 salak saçma renkler yok mu parlıyor gibi rare dye ayağına onlar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 parlak parlak neon renkler yok diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 olmaz ben gay sarısı yoksa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 No mount ne yav ? Binek hayvan yok mu ? Pk olayı var mı bi de, bahsi geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 binek yok t2a olduğundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bahsii geşmiş hatta paladin/pk var birbirlerine atar yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mount yok işte bildiğin. pk var. paladin var anti-pk tarzı. pirate olayı var deniz savaşı vs. bi de arena var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben sarı saçlı sarı sakallı gay bir paladin oynamayı düşünüyorum hemde siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Aslinda binek olmamasi keyifli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 binek olmamasını ben zerre yadırgamadım hem pvp'dem hem pve'de daha iyi geldi, tek problem yolculuk ederken çok daha yavaş hareket etmeniz. serverda runebook'lar blessed değil bu arada. öyle zırt pırt her yere istediğin zaman recall olamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 nbl gibi 3 saatte 7x kasılamayacak ondan 7x yapan gerçek erkekler ortaya çıkacak. yeterli katılım olursa burada da guild kurarız. hatta sabri diye birisi vardı ipy2 de britain'in başkanı olmuştu. belki buralardadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Max'd Character Time: The first 7x char is expected early in the second week, with most mains being done in the third week. An hour or two a day of trying should bring you to 7x in about a month. This is significantly faster than previously. Note: Trade skills and taming are still slow to raise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 beni bir kere şehirden exile etmişti mayor haahha trollemiştim sanırım öyle bir şeylerdi off normal bir karakteri (craft veya tamer olmayan) 7x yapmak tahminimce macro kullanmadan ve günde 2 saat haftada 5 gün oynayarak 1 ila 2 hafta arası bir şey alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Pk'ları sadece paladinler mi öldürebiliyor, yoksa sadece paladinler mi lootlayabiliyor ? Atı geç ben at kullanmıyorum stealth-lockpick oynadığım için. Rune book olmaması baya kötü bence. Portallar olucaktır her yerde o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 moongate dışında portal yok hatırladığım kadarıyla pk'lar paladinler tarafından öldürüldüğünde paladin bir currency kazanıyor, pk stat loss yiyor. pk paladini öldürdüğünde üzerindeki paladin itemlarını lootlayabiliyor (paladin currency ile alınan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar