Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In por ylem 3!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ab bs fln dilde bard en temizi ve zahmetsizi. bi don 2 reg 1 ukalele ile gidiyosun yatarsan problem yok. 1 tanede recall macrosu razora.
burda at olmadıgından her pvp karakteri yada hide stealth yada dedect track fln, öyle bi kısırlıgıda var.
Mesaj tarihi:
oynayacak ekip belli zaten ya nebuladaki gibi kalabalık olacağını sanmıyorum. akşamları mumble'da organize olur beraber dungeon gireriz. hide ve stealth akar gerçekten ipy'de ama skill cap çökertiyor.
Mesaj tarihi:
Server açılmadan ufak bir manuel yazsak aslında. Serverın kullandığı patch, çalışan scriptler hangi makrolara izin olup olmadığı, örnek buildler vs. şeklinde.
Mesaj tarihi:
ben script olaylarına falan hiç girmedim ya.

girenler paylaşsın afk olarak nasıl gelir elde edebiliriz mesela. sanırım inscription mana ile yazılıyordu. mining'i easyuo ile afk yapabiliyorsak akar direkt. 3 tane pc var benim çalışma odamda, açarım 3 koldan yardırırlar. ev, köşk ne istiyorsanız alır dikeriz.
Mesaj tarihi:
Public'te en iyi mining scripti Spewy şuan ama in por ylem'in patchinde çalışacağından şüpheliyim: http://www.easyuo.com/forum/viewtopic.php?t=200&sid=4deecd0c300824c97bd0be7362bb07a9
Bi de unattended makroya, resource toplamaya falan izin var mı iyice bakmak lazım onlara.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

burada başlayınca easyuo scriptlerinizi teker teker paylaşcaksınız ama

topic açacaz

her role için kesinlikle gereken scriptler diye.

mortis topicte açar , regrup cagrısıda yapar
ett ett
mortis yapr hyt be
Mesaj tarihi:
skill scrollları drop oluyormuş
onların yerlerini öğrendım
scroll dusurme oranlarının nasıl arttıgını ogrendım
skill bonuslarını ogrendım
falan
ve filan
  • Yeni Oluştur...