Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 t2a=halberdmage=inscription+bs=profit. ancak trade skiller zor kasiliyormus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ab bs fln dilde bard en temizi ve zahmetsizi. bi don 2 reg 1 ukalele ile gidiyosun yatarsan problem yok. 1 tanede recall macrosu razora. burda at olmadıgından her pvp karakteri yada hide stealth yada dedect track fln, öyle bi kısırlıgıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 provo magery en temiz baslangic zaten. Ancak uzun vadede fazla etkili olmiyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 thief/mf warrior açcam ilk shamede çok zevkli actionı oluyo xD faction olaylarına girersek hazine de çalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 oynayacak ekip belli zaten ya nebuladaki gibi kalabalık olacağını sanmıyorum. akşamları mumble'da organize olur beraber dungeon gireriz. hide ve stealth akar gerçekten ipy'de ama skill cap çökertiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Server açılmadan ufak bir manuel yazsak aslında. Serverın kullandığı patch, çalışan scriptler hangi makrolara izin olup olmadığı, örnek buildler vs. şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben script olaylarına falan hiç girmedim ya. girenler paylaşsın afk olarak nasıl gelir elde edebiliriz mesela. sanırım inscription mana ile yazılıyordu. mining'i easyuo ile afk yapabiliyorsak akar direkt. 3 tane pc var benim çalışma odamda, açarım 3 koldan yardırırlar. ev, köşk ne istiyorsanız alır dikeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Public'te en iyi mining scripti Spewy şuan ama in por ylem'in patchinde çalışacağından şüpheliyim: http://www.easyuo.com/forum/viewtopic.php?t=200&sid=4deecd0c300824c97bd0be7362bb07a9 Bi de unattended makroya, resource toplamaya falan izin var mı iyice bakmak lazım onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 macroya izin var şehirde skill kasarken. resource toplamaya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yoktu bildiğim kadarıyla ama ip ban atmadıkları sürece önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Arena olayı baya iyiymiş yalnız adamlar bildiğin ranked maç koymuşlar lan hemde template char yapıp girebilion fln 3 farklı rule set vs baya iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mortis said: burada başlayınca easyuo scriptlerinizi teker teker paylaşcaksınız ama topic açacaz her role için kesinlikle gereken scriptler diye. mortis topicte açar , regrup cagrısıda yapar ett ett mortis yapr hyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Arena oldukça güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 su olay güzelmiş ya baya yukarda bahsedilen http://inporylem.com/codex/index.php?title=Skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 9 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7+6=13 bugun ayın 2si 13-2=11 Im Por Ylem'in 11 Ocak'daki Açılışı Kutlu Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 epey bişi okudum bugün her bi boku öğrendim server ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 anlatta bizde bilek bozo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 naptım lan ben. edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 skill scrollları drop oluyormuş onların yerlerini öğrendım scroll dusurme oranlarının nasıl arttıgını ogrendım skill bonuslarını ogrendım falan ve filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 vardı zaten hepsi wiki ve forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 e tamam zaten bende okudum dedim. gmlerin gizli günlüklerini ele geçirdim demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar