bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aquila said: Gene at yok dediler mi ki? ivet
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Vingthor said: madcow said: easy scriptlerini kenara koymaya basladım bile ben. asf. acaba neyle para kassak da ilk evlerden birini alsak hesabı icindeyiz. soyle 2 hesapla mine yapıp bi karaktere bs kastırıp itemları satarak mı para kasmak yoksa. 1 tane mining 1 tane bs 1 tane pve mi acsam. 3 accounttu sanırım sınır simultane. biz ekmekle tresure huntingden deli para kaldırmıştık. gemiyle açılıp ağ atıyoduk falan bişiler ben çok bilmem. çok çılgın para kazanıyoduk ama. evimiz var. çok tatlıydık. umutlarımız vardı. birt haritasını alıp hazine haritası demiştin bikeresinde tabi onuda kaynatma
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 atsızcıları kurarız , expo manyağı yaparız koprude, crossbowlarımızla geçit vermeyiz amansızca
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kermit said: Vingthor said: madcow said: easy scriptlerini kenara koymaya basladım bile ben. asf. acaba neyle para kassak da ilk evlerden birini alsak hesabı icindeyiz. soyle 2 hesapla mine yapıp bi karaktere bs kastırıp itemları satarak mı para kasmak yoksa. 1 tane mining 1 tane bs 1 tane pve mi acsam. 3 accounttu sanırım sınır simultane. biz ekmekle tresure huntingden deli para kaldırmıştık. gemiyle açılıp ağ atıyoduk falan bişiler ben çok bilmem. çok çılgın para kazanıyoduk ama. evimiz var. çok tatlıydık. umutlarımız vardı. birt haritasını alıp hazine haritası demiştin bikeresinde tabi onuda kaynatma AHAHAHAHAHAHAHHAHAA
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ahahahahaha Gerizekalı Aras ve Maceraları.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Olm cozunurluk arttirilma ihtimali yok mu ya. Girip oynayalim oyle
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 razorda arttırabiliosun cozunurlugu
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: tinker detektif ne lan hahahaha inspector gadget ahahha aynen.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 http://inporylem.com/forum/showthread.php?27962-IPY-3-January-10th-2014!
µh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 madcow said: easy scriptlerini kenara koymaya basladım bile ben. asf. acaba neyle para kassak da ilk evlerden birini alsak hesabı icindeyiz. soyle 2 hesapla mine yapıp bi karaktere bs kastırıp itemları satarak mı para kasmak yoksa. 1 tane mining 1 tane bs 1 tane pve mi acsam. 3 accounttu sanırım sınır simultane. vendora satılan item'ları hatırlıyor musun? Runuo oynadıgım için pek hatırlamıyorum pre-aos'u da eğer easyuo çalışıyorsa koyun yünü ve ingot üzerinden para kırmak en kolayı eğer vendorlara satılıyorsa.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cobhS8sfWkc
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hadi gaza gelin de başlayak işte şurda
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 us mu eumuydu bu ping fln nasıldı. bide zırt pırt niye yenisi cıkıyor acsınlar bi tane kalsın işte. ezuo fln her bok var bide buralarda. ezuo+crossheal
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 burada başlayınca easyuo scriptlerinizi teker teker paylaşcaksınız ama topic açacaz her role için kesinlikle gereken scriptler diye.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 soyle bi yarım saattir bakıyorum da script yazmayı unutmusum asdf. umarım duz calısır scriptler ugrastırmaz =)
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Insani heycanlandiriyo gibi de, ilk giriste yine o hisran olacak ya. 1998 geri gelmeyecek ):
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya çabuk organize olup işte atiorum bu serverda progress genelde pve ile oluyor ya dungeonlara falan başlamassak , herkes kendi çapında sadece skill kasarsa bi yerde sonra insanlar bayıp bırakacaktır, hele ki zor artıyorsa skiller. bu oyun sosyal olmayı gerektiriyor ya biz onu unuttuk, wowdaki gibi hemen herkes kendi karakterini hızlıca kasmaya bakıyor bir yandan altta chat yaparken , bu oyuna olmuyor işte. bildiğin beraber oynayınca güzel.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi dungeon ile kasması çok daha rahat burda scrollar sayesinde. ph olayıyla bi de hem bonus geliyor skill gaine hem de scroll droplara da bonus gelecekmiş işte.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ana karakteri oynayacagız tabi de. bi de yanda ilk evi satın aldıracak parayı kasmak lazım. onun scriptleri onemli. simdi runebook olmadıgı icin cloth yap sat biraz yas geliyo. o yuzden mining bs ile silah yap sat daha mantıklı. ana karakter dungeonlarda cururken 1 mining 1 bs euo da iyidir. daha dorusu duzeltme oyunda runebook var tabiki ama blessed degil. o yuzden yanınızda runebookla gezmiyosunuz.
Öne çıkan mesajlar