Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 8 saatte bir pk counterı olmadan 4 kişi kesebiliyor olmamız çok eğlenceliydi sdfkhksdfh hey you need help? hehe HALBERD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 iyiymiş ya o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 at olmayınca oyunda tamer fena bir şey oluyor bu arada :p yanında 2 tane drake/dragon vs. tutuyor (1 dragon 2 drake mi oluyordu) yaklaşamıyorsun kolay kolay. adam peygamber gibi dolaşıyor ancak işte magery falan veya archery. off archer da çok iyiydi ya ipy'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 mage favored olması baya rahatsız edici sadece. halberdle koş dur yani. ieeeh ettiriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bard archer hmpfs hmpffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi dedektif olmaması olayı yüzde yüz emin miyiz? dedektif niye yok? DEDEKTİF NİYE YOK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 nasıldı o muhabbet tam ya. proof toplayıp yeterince bişey oluyordu sanki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ne dedektifi la sosaryada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 pre-cast miydi ipy onu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hadi gazlanında başlayıp paladin olak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: pre-cast miydi ipy onu hatırlamıyorum evet pre-cast var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gerçekten en büyük keyif aldığım şeydi. çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: at olmayınca oyunda tamer fena bir şey oluyor bu arada :p yanında 2 tane drake/dragon vs. tutuyor (1 dragon 2 drake mi oluyordu) yaklaşamıyorsun kolay kolay. adam peygamber gibi dolaşıyor ancak işte magery falan veya archery. off archer da çok iyiydi ya ipy'de1 dragon(3 slot) 1 drake(2 slot) olması lazım. iste tamer cok kuvvetli olmasın diye petler yavas hareket ediyor olması lazım. tamerin nasıl kasıldıgını ogrendim ve cok hosuma gitti oyle mi kassam diye dusunuyorum valla petleri alıp dungeonda skill scroll dusurerek kasılıyomus guzelce. soyle bi bard tamer hmps. ama Az acaba tamerları dungeon skill scroll loot listesinden cıkarsak mı diye yazmıstı forumda. neyse hala ilk bard archer acacagım galiba. ama tamer de hic fena durmuyo risk vs gain de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bende bard archer'a giderim ilk karakter olarak taming nasıl kasılıyordu hiç hatırlamıyorum ipy'de - dungeon scrolları dışında yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gaza geldim ben de tinker/detective açacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Detective yok diyorlar bu gelmiş tinker detective açıcam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tinker detektif ne lan hahahaha inspector gadget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Salak yemin ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bingildak said: tinker detektif ne lan hahahaha inspector gadget BAFSBMFHSGSDKJFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 SAHDFHASDHGASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 BETMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Gökman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yani şimdi adam güzel bir espri yapmış neden yenisini yapmaya uğraşıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Şükrü zaten bitirdi tamam gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 İstanbul havası beni çarptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar