Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bilmiyorum ama monitöre bağlayacaksan ps1 emülatör yükle bilgisayara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 arcane said: Sam EA'in AAA portlarını bile 1 dolara alabiliyorsun. EA yani. Çoğunluk shovelware olduğundan değil pazarın genişliğinden fiyatlar öyle. Belki bahsettiğiniz oyunu 18 değil de 10 dolardan koysalar patlardı. Misal Baldur's 10 dolar mobilde. işte ancak yapım maliyetini çoktan çıkarmış, "hadi mobilden de 5 kuruş gelsin" denecek oyunları portluyorlar ancak. yoksa o fiyatlara o oyunlar üretilmez yani. pc'ye yapmalarını istediğimiz şeyi mobile yapıyorlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 FF7 VE 8in pc sürümleri olması lazım zaten. Sırf konsol için çıkmadı onlar. Ayrıca 8 çok iyidir :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ps1 emülatörler güzel çalışıyor dandik dual corelarda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ne dual core u eski p3'te bile ps1 emuları çok sağlam çalışıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ps2 icin dogru duzgun bir emulator var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 PCSX2 var doğru bios dosyasını yüklersen sorunsuz oynarsın ama her oyununu oynaya sorunsuz çalıştırıyor denemez. MGS'3 ne denediysem çalıştıramamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Redeagle said: FF7 VE 8in pc sürümleri olması lazım zaten. Sırf konsol için çıkmadı onlar. Ayrıca 8 çok iyidir :F 9 konsol only ama ya,çok güzeldi 9 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 WADAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 batuhan said: Ne dual core u eski p3'te bile ps1 emuları çok sağlam çalışıyodu :) ps2yle karıştı ya doğru psxi pentium 166da emüle ediyodum ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar