serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Yok abi o iş yemez total fatura üzerindeki ücret üzerinden islem yaparlar. Bir de 75 euronun üzerinde kalan kısmın vergisini alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 400€'luk birşey sipariş ettik diyelim ve gümrük yakaladı. Teslim almak için yapacağım toplam ödeme ne kadar oluyor? Tam bir rakam bilebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 %18vergi var, üstüne ardiye ücreti, hizmet ücreti, depo ücreti. Cüzdan sıkıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ha bir de üzerindeki faturaya inanmayıp memur açıp kutuyu kendi bakabiliyor fiyatlarına ,yani 1000 euroluk ürün 500 euro diye faturalandırılmış ,memur yakalarsa öpüyor ,burası türkiye herşey esnek ,400 euroya geçirirler baya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 milleti soyuyorlar kısaca http://www.youtube.com/watch?v=PmQPT34_8MA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Burda 2000TLlik bir cihazı 1000TLye buldum nette yani onun için 250TL falan gümrük verebilrim yakalanırsa ki fiyatını da düşük göstermeye çalışacağım ama yaklaşık ne olur maliyeti onu öğrenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 getiren kargo firmasınada bağlı ödemek zorunda olduğun tutar, fedex ve ups kendi depo ücretlerini alıyorlarmış. Yüksek rakamlar çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Esh said: Disappear said: kulaginiza kupe olsun, her zaman gumruge takilma riski olan seyleri getirtirken ptt yoluyla getirtin. ptt yolunun uluslararası adları: ems, usps, royal mail, deutsche post. Hmm bak bunu unutmamak lazım, CE oyun siparişi verince amarikadan USPSle yollayın diyeceğiz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Yabancı ülkenin devlet postası olacak işte ,klavyeyi isveçten öyle getirtmiştim ,unuttum şimdi postanın ismini ,o şekilde gelince burdaki müdaili ptt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 nası nerdsiniz :D normal postayla yollatacaksınız özel zart zurt bulaşırsanız takılır :D bitcoinle neler aldık off off :_--=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Beyler peki UPS'in ünü nasıl bu yurt dışından getiri konularında? 300$ + 67$ shipping ile bir sırt çantası boyunda ürün geliyor, akıbetinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yola çıktı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Çıkmadı ama çıkabilir yakın zaman içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 iyi orta gol getirir durumu var o zaman. ama özel kargo doğru seçim değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 LathspeLL said: Beyler peki UPS'in ünü nasıl bu yurt dışından getiri konularında? 300$ + 67$ shipping ile bir sırt çantası boyunda ürün geliyor, akıbetinden korkuyorum. 32 diş meydanda sırıtan görevlileri görebiliyorum şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 zaxd http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haberresim/59393-gulmekten-olesiye-korkuyor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ne yaparsan yap takılır abi bu aralar aşırı sıkı tutuyorlar ve 1000 dolara aldıysan burdaki fiyatı 2000 dolar olan ürünü emin ol sana çıkacak masraf 500 liradan aşağı olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Beyler gümrük artık çağırmıyor galiba, biraz önce iş yerine kargom geldi, ve ptt elemanı 308tl istedi benden. Nerden çıkarttınız bu faturayı dedim, benim bi haberim yok gümrük verdi bana bu faturayı dedi. Gümrüğe git-gel uğraşmamak için verdim ücreti, ama şöyle bir hata yapmış embesiller. Toplam vergi 550euro üzerinden olmalıydı, ama fatura üzerinde 700 yazdığı için onun üzerinden hesaplamışlar. üzerinde -150euro indirimi görmemişler galiba. 63 lira fazla almışlar benden şu anda, okadar yüksek bir rakam değil ama genede devletin benden fazla para almasını istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 takılmayıp bu yöntemle olması iyi git gel yapmıyorsun. ama itiraz etmek istesen ne yapmak lazım acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 telefon numarasını arıyorum, arayıp şikayet edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 buraya gelmeniz gerekiyor falan derler git gel yedi içti pul parası zarf parası ot bok derken o para zatne cebinen çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Wolas said: buraya gelmeniz gerekiyor falan derler git gel yedi içti pul parası zarf parası ot bok derken o para zatne cebinen çıkar aynen. evine gelmiş işte, yol su elektrikten kurtarmışsın yine şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22965235.asp olm ordu izin veriyormuş Kuzey Irak üzerinden getirtin ürünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Arayıp durumu anlattım, telefondaki eleman faturanıza bakarız neyse onu almışızdır dedi ama fazla almışsınız deyince kontrol edelim dedi.. O sırada faturamı bulamayınca, biz kontrol edip arayalım sizi dedi. Ama faturamı bulamadılar galiba, biraz önce arayıp elinizdeki faturayla birlikte dilekçe yazıp bize fakslayın dediler. Dilekçeyi yazıp göndericem, bakalım ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar