Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gümrükte takılan ürünlerim

TeemoMid

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Disappear said:

kulaginiza kupe olsun, her zaman gumruge takilma riski olan seyleri getirtirken ptt yoluyla getirtin.

ptt yolunun uluslararası adları: ems, usps, royal mail, deutsche post.

Hmm bak bunu unutmamak lazım, CE oyun siparişi verince amarikadan USPSle yollayın diyeceğiz demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler gümrük artık çağırmıyor galiba, biraz önce iş yerine kargom geldi, ve ptt elemanı 308tl istedi benden.

Nerden çıkarttınız bu faturayı dedim, benim bi haberim yok gümrük verdi bana bu faturayı dedi.

Gümrüğe git-gel uğraşmamak için verdim ücreti, ama şöyle bir hata yapmış embesiller. Toplam vergi 550euro üzerinden olmalıydı, ama fatura üzerinde 700 yazdığı için onun üzerinden hesaplamışlar.

üzerinde -150euro indirimi görmemişler galiba.

63 lira fazla almışlar benden şu anda, okadar yüksek bir rakam değil ama genede devletin benden fazla para almasını istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arayıp durumu anlattım, telefondaki eleman faturanıza bakarız neyse onu almışızdır dedi ama fazla almışsınız deyince kontrol edelim dedi.. O sırada faturamı bulamayınca, biz kontrol edip arayalım sizi dedi. Ama faturamı bulamadılar galiba, biraz önce arayıp elinizdeki faturayla birlikte dilekçe yazıp bize fakslayın dediler. Dilekçeyi yazıp göndericem, bakalım ne olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...