küheylan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 buy bank guards dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 denmez öyle şeyler ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Kontrol grupları herkeste 3aşağı 5 yukarı aynıdır herhal. Kamera hotkey olarak sadece F1 rakibin maini F2 naturali olacak şekilde ayarlıyorum. Kendi baselerime ise next main'e tuşunu spamlayarak bakıyorum. (Oyun uzayıp 4-5 CC olunca ciddi sıkıntı çıkartıyordu gerçi.) WoL için ben bütün production binalarından çıkacak üniteleri değiştirmiştim. Çok güzel olmuştu. Şöyle ki. A)Marine,Hellion,Viking S)Marauder,Tank, Medivac (SCV'de s'de. Planetery yüzünden A'ya koymadım.) D)Reaper,Thor,Raven F)Ghost,Banshee (Cattlebruiser'ı adam yerine koymadıydım.) Tech lab, Armory, Eng bay upgradeleri de bulundukları yere gore yapmıştım hatta. A )Shield, Blueflame, Bio weapon upgrade,Ghost şeysi vs vs.... B )Stim, Tank upgrade ..... Böle böle gidiyo işte. Üşendim şimdi. Anladınız siz olayı:D Bayaa bayaa 4 tuşla bütün production halloluyodu güzel oluyodu. Hots alınca da aynı şekilde ayarlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 eski haline döndürdüm ya 1 main army 2 siege tank WD 3 viking/raven 4 bütün production binaları 5 CC'ler 6 engineering bayler armoryler 7 tech lab'lar Q, W harass drop üniteleri early game de factory yi 3 e atıyorum sonradan değiştiriyorum ayrıca Aceace gibi engineering bay ve armory deki upgradeleri A,S,D ye koydum prductionları değiştirmedim böyle alıştım kullanışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 _ILuVaTaR_ said: f2 kadar kötü bi şey görmedim ben, mal gibi f2'ye basıp duruyorum droplar patrolller falan hep geri geliyor. kapanıyo mu bu? terranda yalan tabi F2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1 Bütün Ordu 2 bütün binalar gerisi a move = master Fazla kastırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Slawn said: _ILuVaTaR_ said: f2 kadar kötü bi şey görmedim ben, mal gibi f2'ye basıp duruyorum droplar patrolller falan hep geri geliyor. kapanıyo mu bu? terranda yalan tabi F2 herkezde yalan deilse yanlsı oynuyosunuz demektir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Hannibal44 said: 1 Bütün Ordu 2 bütün binalar gerisi a move = master Fazla kastırmayın :) replay or didn't happen111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 repleri kaydetmiyorum ama senin için kaydedip atarım :) Şaka bi yana da çok pro değilseniz farklı tuşları çok kullanacam diye plattan yukarı çıkamayabilirsiniz o yüzden fazla kasmayın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Alt + F4 = oyundan hızla çıkma beceremiyorum lan starcraft'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kanka becerıosun ya oluyo yanı bazı basic şeyleri takip edince. şu roachlara bı karşılık bulabilsem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Race ne Suark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cuce said: Slawn said: _ILuVaTaR_ said: f2 kadar kötü bi şey görmedim ben, mal gibi f2'ye basıp duruyorum droplar patrolller falan hep geri geliyor. kapanıyo mu bu? terranda yalan tabi F2 herkezde yalan deilse yanlsı oynuyosunuz demektir zaten baskı altında kalan zerg oyuncuları için f2 kullanışlı, daha efektif oynamanızı sağlıyor bazı noktalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 1 nexuslar 2 microlancak üniteler (hightemplar genelde) 3 tüm ordu(ht hariç) 4 colos veya void tarzı pop/dmg yüksek üniteler 5 ilk tech binası robo/startgate, 2. tech binası gelince robo 6 stargate " idle worker f1 f2 f3 baseler (veriyorum ama hala çok kullandığım söylenemez) wol böyleydi daha fazla caster geldiği için yine casterları bi şekilde dağıtmam gerekecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 1 army 2 ghostlar 3 vikingler 4 barraks/factory/starport 5 ccler/engineering bay/armory ideali bu bence ama ben nasıl oynuyorum 1 army 2 Harass/Drop 3 üretim binaları 4 ccler alışmaya üşeniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 1 - Marines (tvz) / Vultures (tvp) 2 - Medics (tvz) / Tanks (tvp) 3 - Dropships veya ek force 4 - Rax / Factory - builde , matchup a gore . 5 - Starports , 6 - Science Vessel 7 - Ghost 8 - Comsat 9 - Comsat 0 - Comsat Oyun cok büyürse 3-4-5-6-7 sırayle degistiriyor , tek bir comsat kalana kadar. Oyunun oyun oldugu zamanlardi tabi. Bide TVT de BC combatlarinda 1-6 arası battlecruiserlar bind edilirdi. 6(12BC) 5(10BC) 4(8BC) 3(6BC) 2(4BC) 1(2BC) seklinde YOMATO savaslari icin. Boxerin manyak zamanlarinda gormustum ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Suark said: kanka becerıosun ya oluyo yanı bazı basic şeyleri takip edince. şu roachlara bı karşılık bulabilsem bide immortal ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 beyler bu space le en son mevzuya giti kullanıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hee..Sol tarafta çıkan ve o an olan attack, upgrade, bina bitişi vs. gibi şeylere jumplıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ne işe yaradığını biliyorumda kullanıyor musunuz diye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 of ona alışmasıda zor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Screen'lere alış sen space çok sık kullanacağın bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar