bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 canı sağolsun ya yabancıya gitmemiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ufak bir ücret karşılığı sana onları hothomouth a taşıma teklifi yapabilirim. ben de aynı corp da idim şu an aynı region da farklı bir sistemdeyim. Dark spawn a +5 standing imiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 öm attım dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 cevapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 operasyon sonunda sonuç ne oldu paylaşın ama meraklandırdınız baya bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Kıssadan hisse. Oyuna ara vereceksen, tüm asetini empire'a taşıyıp öyle ara vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bugün talos'u kurtardım maintenance sonrası kimse girmeden 12 jumpla curse'e taşıdım. rattlesnake hala sistemde. güvenemedim onu riske etmeye o hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 oyunla hiç alakam yok ama konuya kitlemdim çok heyecanlı diye. bakalım bıngıldak gemisini kurtarabilecek mi diye okuyorum gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 oynuo olaydım carrierım olaydı bide atlar gelirdim he kurtarmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Dert sağolsun Rattlesnake'le ilgili yardımcı olacak, onu kurtarabilirsem gerisi kolay zaten ^_^ ya iki tane accountun, account name'i hatırlıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bu aralar herkesde bir oyuna geri donus dalgasi var, nedendir bilmiyorum. Umarim sorunsuz kurtulursun ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 imamizer said: oyunla hiç alakam yok ama konuya kitlemdim çok heyecanlı diye. bakalım bıngıldak gemisini kurtarabilecek mi diye okuyorum gördükçe. ahah ben de ya. anladigim kadariyla ustunde +15 silah ve setle bucsda oyundan cikmis teleport icin 30 magerysi olmayan warrior durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 rattlesnake i alırsam 4 sistem öteye götürecem ordan empire a atarım hepsini carrier ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Marty said: imamizer said: oyunla hiç alakam yok ama konuya kitlemdim çok heyecanlı diye. bakalım bıngıldak gemisini kurtarabilecek mi diye okuyorum gördükçe. ahah ben de ya. anladigim kadariyla ustunde +15 silah ve setle bucsda oyundan cikmis teleport icin 30 magerysi olmayan warrior durumunda. herkesin bir at ile, permanent bir sekilde gate`e paralyze field attigi ve senin atin olmadigi gibi ayaklarinda pranga oldugunu hayal et. ve evet, trapped pounch yok :) galaksinin en tehlikeli koselerinden birinde ultra yavas bir gemi ve sistemler arasi gatelerde teleport olmana engel olan tuzaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bugün maintenance sonrası minik bir operasyonla gemiyi istasyona taşımayı başardık :) dert3 sağolsun. başarıyla sonuçlandı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 iyi macera olmustur, biz yasayamioz artik boyle seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bende başlayacaktım ama baktım flying mount mantığı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gemiyi kurtardık da sen acele ettin scout olayım dedim curse e giderim dedin. yolda podlanmaktan kurtulamadın ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yolda şimdi yolda patlattılar mı bingildagin gemisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok pod landı sadece gemileri bende ama kendisine bir türlü ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ulaşamazsın çünkü; http://forum.paticik.com/read.php?83,6795623,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 imamizer said: ulaşamazsın çünkü; http://forum.paticik.com/read.php?83,6795623,page=3 hay allah neyse ben merkez sisteme alayım gemileri de bari bilare empire a taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar