GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sms ile telefonu track etme appi die bisi var iyi midir? Son telefonu kaybedince bazi bazi onlemler alayim diyorum. Neler tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sms mi? Android Device Manager vereydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm Telefonun GPSi ve 3Gsi sürekli açık kalmalı ama. Bildiğim kadarıyla telefon kapansa da son sinyal verdiği yer gözüküyor haritada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Cyanogen yüklediğimden beri google maps kullanamıyorum, markette çıkmıyor, onun yerine "Google Maps Engine" diye bişi var, hemen hemen aynısı ama biraz daha kabası galiba. Google Maps'in apk sını bulup kursam düzgün çalışır mı? Bi de aynı şekilde Google Camera apksını bulsam kursam sıkıntı çıkartır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yukarılarda biryerde google camera var linkini vermiştim. maps için de apk bulsan çalışır çalışmasına da, gerek yok update olmaz zira. direk google play linki var, sadece sana gözükmüyordur. incognito aç vpnle, ordan löp diye çıkar, install edersin. edit: hatta salla direk linki var bak. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 androidpolice de apkleri paylaşıyorlar indir dene abi. Maps içinde bazı eski sürümleri Türkiye'de çalışıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Cyanogen yüklediğimden beri google maps kullanamıyorum, markette çıkmıyor, onun yerine "Google Maps Engine" diye bişi var, hemen hemen aynısı ama biraz daha kabası galiba. Google Maps'in apk sını bulup kursam düzgün çalışır mı? Bi de aynı şekilde Google Camera apksını bulsam kursam sıkıntı çıkartır mı? marketten erişelemiyor fakat linkin varsa browserdan install edebiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 direk play storedan girilebiliyor olması lazım yav. verdiğim linkten yüklenmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 MrLevie said: Sms mi? Android Device Manager vereydik? onu açtım onda ama sürekli kendi yerlerinin açık olması lazım Şu var birde https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tracking.trackbysms Bu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://onedio.com/haber/dunyanin-en-hizli-sms-yazan-kisisi-306522 Şu haberin ardından Fleksy uygulamasını indirdim. Her ne kadar ücretsiz klavye uygulamalarında bilgi paylaşımını (kredi kartı, şifre vb) yüksek seviyede görsem de tasarımı tam istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kim topluyomuş kredi kartını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Dostlar tablette chrome kullanıyorum ama şöyle bi sıkıntım var. Açtığım bi tabı 5-10 dk sonra baksam otomatik sayfa yeniliyor. Pcden alışkınım 30-40 tab çalışmaya bu durumda sıkıntı oluyo. Önerebilceğiniz başka browssrvarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 arakdaşlar androidde aşağıda tarif edeceğim gibi bir uygulşama avr mıdır, aradım bulamadım da yanlış kelimelerle arıyor olabilirim; şimdi istiyorum ki ben bir klasör yaratayım ve klasörün içindeki verilere (metin, foto, ses, video) şifre girilmeden erişilemesin ve galeride de veya ofis uygulamaları taradığında da buradaki veriler gözükmesin var mı böyle bir şey? paralı olsa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 içine .nomedia diye uzantısız bir dosya yaratırsan görünmez galeride falan. gerisini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Yıllar sonra teknoloiyle tanışmam nedeniyle haftalık takip etmeye çalıştığım dergilerin gazetelerin app'lerini çekeyim dedim de. Independent falan app'i kapatmış, play newsstand'e geçmiş sanırsam. Herkes sövmüş, Mesala wired, pop.science'ın hem app'ı hemde newsstand hali var. Hangisi daha mantıklı oluyor? Newsstand'den eklemek mi, app'ini kullanmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ajanstaki junior elemanlar yapmis, benim arkadas da cizmis. Ilk basta bu ne lan dedim ama hirs yaptirdi it, 3. turu donemedim bi turlu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.KirliKirpi.BumpyPlaneAround http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10387167_302392363257782_473850870604936988_o.jpg edit : Bunu Android oyunlari topigine yazcaktim, buraya atmisim yanlislikla da silmiyorum, dursun burda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Htc Desire X Dual-Sim kullanıyorum. Real Racing 3 yükledim fakat oyunu açtıktan sonra crash oluyor atıyor uygulamadan. Xperia go'da yükleyip oynadıydım. Bunda nedense oynayamadım bir türlü. Oyunun eski apklarını yükleyip denesem acaba düzelir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aleti internet kafeler gibi saatlik açıp kapayabileceğimiz bi denetleme programı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Özellikle benim gibi nexus kullanicilarina yönelik olsa da, Google Now Launcherin kapsamini genişletmişler. Artik her ekranda, hatta ekran kilitliyken bile "Ok Google"i algiliyor. Ayarlari acma komutu da eklemisler, sukela olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 di said: Ajanstaki junior elemanlar yapmis, benim arkadas da cizmis. Ilk basta bu ne lan dedim ama hirs yaptirdi it, 3. turu donemedim bi turlu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.KirliKirpi.BumpyPlaneAround http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10387167_302392363257782_473850870604936988_o.jpg edit : Bunu Android oyunlari topigine yazcaktim, buraya atmisim yanlislikla da silmiyorum, dursun burda da. ABV gıcık ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Beyler tcmb doviz kuru takibi icin legit bir app lazim ne kullanabilirim wigdet fln var mi acaba lg g2 tleefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Beyler note2 var bende format attim profilimden ayarlari geri yukledim fakat suan google witget calismiyor onun disindaki diger witget lar calisiyor sebebini bilen varmi cok sinir bozucu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 gapps yukledınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bu hipsterlar ne kullaniyor 3-5 resmi birlestirip degisik cerceve falan koymak icin? bi kac uygulama denedim ama sacma sapan cikti hepsi. sizin bildiginiz, kullandiginiz guzel bir uygulama var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 pixlr express denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar