Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ABD, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Mavi Marmara baskını nedeniyle Türkiye'den özür dilediğini açıkladı. Netanyahu: "Mavi Marmara baskını ilişkileri bozduğu için üzgünüm" dedi. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Mavi Marmara baskını kurbanlarının ailelerine tazminat ödemeyi kabul ettiği de belirtildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25430653/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Dış politikanın zaferi assdssssdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Tam zamanıydı dünkü mağlubiyeti bugünkü galibiyetle telafi etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sigit binyamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 zamanlamaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Abd niye acikliyo, ciksin israil aciklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kesin iran ve suriye operasyonu geliyor yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 - israil'in özür dilediğine dair bir açıklama yok - tazminata dair bir açıklama hiç yok, özür'ü uyduranlar e tazminat da verirler şeklinde yorum yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Myshkin said: - israil'in özür dilediğine dair bir açıklama yok - tazminata dair bir açıklama hiç yok, özür'ü uyduranlar e tazminat da verirler şeklinde yorum yapmış http://www.reuters.com/article/2013/03/22/us-israel-turkey-obama-idUSBRE92L0M120130322 said: Israel has voiced "regret", short of the full apology demanded, and has offered to pay into what it called a "humanitarian fund" through which casualties and relatives could be compensated. planlanmis bisi oldugu belli yalniz, israilde abd nin gemisini bombalayip sonra "ozur" dilemisti. danisikli dovus sonucta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=a-LcODlWk1s şu an bazı insanlar şu kafada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 OF NASI KOYDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Esad'ı esed yaptıkları gibi binyamini bünyamin yapmadılar allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ağzından büyük laflar etmiş bünyamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 İsrail Kuzey Kıbrıs ta önemli bir yeri almış falan deniyor yılmaz özdil koymuş faceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kuzey kıbrıs'ta önemli bi yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Şöyle birşey gördüm ama aslı astarını birisi açıklarsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 %70 olmuştur akp artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kıbrısta önemli arazilerin hepsi rum malı. İsrailliler ruslar epey yer aldılar. Golf tesisi, yat limanı yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi KKTC ile mavi marmara arasındaki ilişkiyi anlayamadım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Deniyor ki kıbrısta israil bir yeri çukkaladı ve gündem değitirmek için mavi marmara özrü ile gündemi meşgul ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben duydum ki, mayınlı arazileri 213432 yıllığına vermişiz. jpeg yapmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 fenn said: Deniyor ki kıbrısta israil bir yeri çukkaladı ve gündem değitirmek için mavi marmara özrü ile gündemi meşgul ediyor ama orda iddia edilen şey suriye çıkarı olduğu için özür diledi çıkar da kıbrıs ya da haberden ben bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 zaten açılan davalar sonucunda tazminat ödemesi gerekecekti 3 sene sonra dalga geçer gibi özür dileyerek raconunu kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bilin bakalım hangi gazetenin manşeti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar