Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 çıksın şu oyun herkes ağlamaya başlayacak şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Baya saglam disasterlar var oyunda random gelisen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 single player campaign olmaması en buyuk sıkıntı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 sürekli birşeyler eklemezse bu adam 20 doları haketmez bu oyun meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Oh oh. Steam #1 Seller'a yerlesti aninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ehu oyuna girdim mal mal bakıyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Tutorial oneririm, ilk kasabam 40 nufus civari salgin patladi, birde harvest isini beceremedim, saglam kis mevsimine denk geldi..yaz mevsimini 3-5 kisi disinda kimse goremedi. Affetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 çok iyiiiii... bu arada şunu belirtmeden geçemeyeceğim o çok satanlar listesi sadece, bir sıralama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Alacaksanız Humble aracılığı ile alın. Steam keyi ve DRM Free veriyor. Geliştiriciye de daha çok gidiyor para. http://www.shiningrocksoftware.com/buy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bende sitesinden aldim steame ekledim aksam akacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Ea'deki mallar görsün şu oyunu da örnek alsın. Steam #1 seller olması çok iyi oldu. 3 saat kadar oynadım. Köyü 45 adult + 20 kadar çocuk+öğrenci yaptım kazasız belasız. Haritayı küçük açmıştım. Dikkat etmeniz gereken çok şey var, sürekli uğraşacak bir şey buldum 3 saat boyunca. Büyük harita açarım bundan sonra, öğrenme süreci bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Aynen, tam istedigim gibi, huzurlu ama dikkat isteyen* akvaryum gibi Sim olmus. Ai henuz sicmadi desem dogru olur. Nufus 150-200+ dusunemiyorum, Medium map bile gayet guzel geldi, Large acacagim simdi. Texturelar, meslekler, binalar hep modlanabilirmis, bu gazla 2 aya viking modu, winterfell modu cikarsa tadindan yenmez...hele steamworkshop'a girerse sahane. *dikkat etmeyip onemli birseye tedbir almayip gormezden gelirseniz kesiyor bileti direk. edit: Borderless window modu yok sanirim, onu bir sekil de becerebilen varsa yazsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yeterli sayıda ev var ama hala daha ev bulamayan köylülerim var etrafta, ellerinden tutup ben mi sokucam eve anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Aile mantiginda evlere giriyorlar sanirim..5-6 kisi coluk cocuklu dolu evde gordum, yalniz basina yasli adam olan evde, hizlandirinca genelde hepsi girdi biryerlere..en kotu senaryo 1 tane daha ev yapinca girdi. edit: yada super yaniliyorum. oda bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bazen pathfinding'de sıçıyor, umarım düzeltilir. Yoksa çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oha tüm köy bir anda açlıktan öldü, oyun harbi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu oyuna eger Shire yada Hobbiton Mod yaparlarsa, uzun bir sure kaybolabilirim ortaliktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ilk köyümü kısa bi süre sonra bıraktım "lan bu olmadı" diyerek, şimdi ikinci köyümdeyim, çok yavaş ilerliyorum sanırım şu an 14 tane filan köylüm var ama iyi böyle sindire sindire. gerçi bütün akşamımı gecemi yedi bitirdi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oyun aşırı yavaş. trader beklerken x10 bile yetmiyor. bir de tohumların spastik pahalı olması çok saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 20 dolara deymez ama ya. 20 dolar ne. Bi single player campaign koysalar belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oyunda çocuk gelinler ve çocuk işçiler var dikkat! :) amerikanlar sarmaz inşallah evet koyun sürün varsa 20 dolar etmez ama olmayınca ediyor, hem keçide güzel hayvandır :) diğer taraftan güzel olmuş, interface sade, güzel ve kullanışlı olmuş, ytakın örnek olarak gnomamoriadan güzel olmuş, mantıklı bir combat/rider mantığı eklenirse güzel olabilir ama dengesi önemli. ilk oyunda binaların mantığını anlamdığım ve yemek işine geç girdiğim için sıkıntı oldu, ilk kışın sonunda 1 aile ölünce bende yeni başlatım, hemen farm, balık ve av işine girdim, şu anda iyi ama pasture de çalışmıyorlar onu yapan var mı? birde direk taş evlerden başlamak lazım galiba inşaata daha iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Oyunun default hızı x5 olmalıymış bence de, x30'a kadar yolu var. Düzeltilir ama sanırım zor bir şey değil. Yiyecek miktarını ayarlamak zor geldi bana biraz. Bir farmer kaç kişiyi besler tam kestiremedim, bi de tarlaya ürün ekilecek, büyüyecek, toplanacak uzun sürüyor, acil durum için fisherman/gatherer şart, onların da kaç kişiyi besleyebildiğini anlayamadım. Yiyecek ya az geldi ucu ucuna ya doldu taştı. Bi de yerdeki taşları toplamanın ekosisteme bi zararı yok di mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Feamer said: oyunda çocuk gelinler ve çocuk işçiler var dikkat! :) amerikanlar sarmaz inşallah evet koyun sürün varsa 20 dolar etmez ama olmayınca ediyor, hem keçide güzel hayvandır :) diğer taraftan güzel olmuş, interface sade, güzel ve kullanışlı olmuş, ytakın örnek olarak gnomamoriadan güzel olmuş, mantıklı bir combat/rider mantığı eklenirse güzel olabilir ama dengesi önemli. ilk oyunda binaların mantığını anlamdığım ve yemek işine geç girdiğim için sıkıntı oldu, ilk kışın sonunda 1 aile ölünce bende yeni başlatım, hemen farm, balık ve av işine girdim, şu anda iyi ama pasture de çalışmıyorlar onu yapan var mı? birde direk taş evlerden başlamak lazım galiba inşaata daha iyi olacak Pasture için damızlık hayvanın olması lazım, yoksa çalışamıyorsun. Taş ev de bolluk işi bence, 40 tane stone istiyor bir tanesi. O paraya tavuk alınır traderdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 o kadar oynamadım, hayvanı bulup mu getiriyorlar yoksa satın mı almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar