Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banished

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ea'deki mallar görsün şu oyunu da örnek alsın. Steam #1 seller olması çok iyi oldu. 3 saat kadar oynadım. Köyü 45 adult + 20 kadar çocuk+öğrenci yaptım kazasız belasız. Haritayı küçük açmıştım. Dikkat etmeniz gereken çok şey var, sürekli uğraşacak bir şey buldum 3 saat boyunca.

Büyük harita açarım bundan sonra, öğrenme süreci bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen, tam istedigim gibi, huzurlu ama dikkat isteyen* akvaryum gibi Sim olmus. Ai henuz sicmadi desem dogru olur. Nufus 150-200+ dusunemiyorum, Medium map bile gayet guzel geldi, Large acacagim simdi.

Texturelar, meslekler, binalar hep modlanabilirmis, bu gazla 2 aya viking modu, winterfell modu cikarsa tadindan yenmez...hele steamworkshop'a girerse sahane.

*dikkat etmeyip onemli birseye tedbir almayip gormezden gelirseniz kesiyor bileti direk.

edit: Borderless window modu yok sanirim, onu bir sekil de becerebilen varsa yazsin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda çocuk gelinler ve çocuk işçiler var dikkat! :) amerikanlar sarmaz inşallah

evet koyun sürün varsa 20 dolar etmez ama olmayınca ediyor, hem keçide güzel hayvandır :)

diğer taraftan güzel olmuş, interface sade, güzel ve kullanışlı olmuş, ytakın örnek olarak gnomamoriadan güzel olmuş, mantıklı bir combat/rider mantığı eklenirse güzel olabilir ama dengesi önemli.

ilk oyunda binaların mantığını anlamdığım ve yemek işine geç girdiğim için sıkıntı oldu, ilk kışın sonunda 1 aile ölünce bende yeni başlatım, hemen farm, balık ve av işine girdim, şu anda iyi ama pasture de çalışmıyorlar onu yapan var mı?

birde direk taş evlerden başlamak lazım galiba inşaata daha iyi olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun default hızı x5 olmalıymış bence de, x30'a kadar yolu var. Düzeltilir ama sanırım zor bir şey değil.

Yiyecek miktarını ayarlamak zor geldi bana biraz. Bir farmer kaç kişiyi besler tam kestiremedim, bi de tarlaya ürün ekilecek, büyüyecek, toplanacak uzun sürüyor, acil durum için fisherman/gatherer şart, onların da kaç kişiyi besleyebildiğini anlayamadım. Yiyecek ya az geldi ucu ucuna ya doldu taştı.

Bi de yerdeki taşları toplamanın ekosisteme bi zararı yok di mi ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

oyunda çocuk gelinler ve çocuk işçiler var dikkat! :) amerikanlar sarmaz inşallah

evet koyun sürün varsa 20 dolar etmez ama olmayınca ediyor, hem keçide güzel hayvandır :)

diğer taraftan güzel olmuş, interface sade, güzel ve kullanışlı olmuş, ytakın örnek olarak gnomamoriadan güzel olmuş, mantıklı bir combat/rider mantığı eklenirse güzel olabilir ama dengesi önemli.

ilk oyunda binaların mantığını anlamdığım ve yemek işine geç girdiğim için sıkıntı oldu, ilk kışın sonunda 1 aile ölünce bende yeni başlatım, hemen farm, balık ve av işine girdim, şu anda iyi ama pasture de çalışmıyorlar onu yapan var mı?

birde direk taş evlerden başlamak lazım galiba inşaata daha iyi olacak

Pasture için damızlık hayvanın olması lazım, yoksa çalışamıyorsun. Taş ev de bolluk işi bence, 40 tane stone istiyor bir tanesi. O paraya tavuk alınır traderdan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...