arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Market ne boka yapıyor? Güzel bir depo olmasının dışında. Biraz takip ettim orada çalışanın Laborer'dan bir farkı yok sanki? 100+ eleman var, tornado başladı save alıp çıktım. İsabetli geçerse direkt GG olur kasaba sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 market millet depolara koşmasın yakından işini halletsin diye değil mi? birde forester niye taş topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Market gereksiz geldi bana şimdiye kadar, zaten depolar evlerin dibinde herkes ihtiyacını görüyor ordan. Forester taş, demir, kömür falan ne denk gelirse topluyor sanırım sınırları içindeki, öncelik log tabi. Aynı şeyi gatherer da yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 benim izlediğim forester ve farmerlar kendi mekanlarında yapıcak işleri yoksa laborer olarak calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Köyün az yakınlarında taş toplamaya gönderdim elemanları. İki çiftçim ne ayaksa nehir yolunu takip edip ta arkadan alana gitmişler. Gerzekler açlıktan öldü. Yapay zeka arada sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 taş yol yapaydın gardaş. köylüye laf yok. KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 iş tecrübesi yok dimi oyundan önüne gelen her işi yapıyor, 14 yaşında odunculuk yapıyordu kızın biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Daş mı var. sdf Hem tee dağ başıydı gittikleri yer de, çiftçisin olm, çiftçi kal. Ne işin var dağda bayırda taş toplamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 köyde ne iş tecrübesi lan. elektronik mühendisi varsa kumandayla kanalları o değiştiriyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sanırım oyunda ensestte var. evin birinde kadın ile kendı cocugunun bir cocukları daha oldu. kadın 30 oglu 11 yasında bu arada. bu yaş işi başına dert açmasın bu oyunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 komşuyla sevişmiştir belki ? yada tarlada calısırken bi agac gölgesinde fln olur yani böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hardda oynaması zevkli yalnız bir herbalistin mesela ne kadar şey ürettiğini göremiorm. nerden görüorz onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ben balıkçı Yanke'den şüpheliniyorum evin etrafında çok dolaşıyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Suark said: hardda oynaması zevkli yalnız bir herbalistin mesela ne kadar şey ürettiğini göremiorm. nerden görüorz onu? üstüne tıkladığında açılan ekranda bi düğme var ordan statisticleri görebiliosun previous seasonda ne kadar toplamış currentte ne kadar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 gnomlarda olduğu gibi, yaptığın işte zamanla deneyim kazanıyorsun ve daha hızlı ve kaliteli üretim yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Kilisenin ne yararı var oyunda? İki tane okulu olan ateist bi köy kurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 church mutluluğu arttırıyor, market için gereksiz denmiş arka sayfada tam gereksiz değil de birazcık lüks şöyleki; orda çalışan eleman her heryerden her çeşit food'u topluyor. menzilindeki evlerde yaşayanlar acıkınca gidip ordan 10 çeşit birden yiyecek alıyo, vitamin giriyor bünyelere; yoksa en yakın barn'da ne yiyecek varsa alıp geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Depo olarak basli basina uber bisey market ama orada calisanlar ne ise yariyor cozebilmis degilim. Acaba evlere yemek mi dagitiyorlar laborerdan farkin ne arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 30 nüfusu geçemedim, kaynakları yettiremiyorum bir türlü. geçtiğim anda yemekten yakacak oduna teker teker hepsinde sıkıntı çıkmaya başlıyor, adam yetiştiremiyorum işlere. çözeceğiz bakalım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 arcane said: Depo olarak basli basina uber bisey market ama orada calisanlar ne ise yariyor cozebilmis degilim. Acaba evlere yemek mi dagitiyorlar laborerdan farkin ne arkadas. yok evlere yemek dağıtmıyorlar, tüm depolara gidip ordaki yiyecekleri markete getiriyorlar, etrafta yaşayan köylüler self service gidip alıyorlar. en yakında ne varsa yemek yerine 10 tür yemek yiyorlar işte. edik: market de yakındaysa işte adamlar çok yürümek yerine direk yakından işlerini görüp iş yapmaya daha çok vakitleri oluyor, + elbise, tools ve yakacak odun/kömür de depoluyor tabi. ha bi de az önce bişey farkettim; evlerde 70 yaşında falan tek kişi yaşayanlar oluyor. oyun bunlar üremez diye sanırım onları kadın-erkek birlikte eve çıkarmayı kesiyor. onun için yaşlının tek başına yaşadığı evi yık değin, yıkım işareti çıkınca evden çıkıyorlar direk. yıkmayı iptal et deyince diğer yaşlılarla aynı eve çıkıyorlar. boş eve de gençler giriyor direk üremeye devam hola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 market aynı zamanda mutluluğu da artırıyor, en azından help de öyle yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 işte direk çok çeşit yemek = mutluluk + sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yok bina olarak artırıyor, well ve trade post'la beraber. Maden ve taş ocağı da düşürüyor etrafındakilerin mutluluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Kömür ne ise yariyor, aklima tas evde yakacak olarak mi kullaniliyor diye geldi ama hep sabit olunca kıllandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kömürü her ev yakacak olarak kullanabiliyor, daha çok ısıtıyor hatta. Aynı zamanda çelik alet yapmak için lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar