NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 applev0dka said: abi adam parasıyla istedgini yapsın,hakkıdır zaten calısıp kazanmıs adam isterse 100lükleri kıcına soksun,mangalda yaksın bize ne.. ama kimsenin zengin oldugunu iddaa etmediği bir ortama gelip ben zenginim pis fakirler sdsfs demek, itici bile degil komik lan :D görsel sanatlarda herkes amatörce resimlerini paylasiyor,oraya Ara Güler'in girip, bunlar da resim mi lan pis yeteneksizler demesi gibi bişey :D paran var iyi güzel, de eee bize ne yani, hayatındaki bosluklari böyle şeylerle kapatmaya calıscagina o parani bir piskolog icin falan harca Abi hepsinde haklısın da. Dworg efendi efendi link atıyor adam direk işte kız arkadaşlarınıza zenci swingliyosunuz falan diyor yani lol. Senin yazdığın konularda mı üzüleyim adama yoksa bu kadar leş tier olduğuna mı üzüleyim YO GF GETSFCKED BY NIGAAAZ BRAH diyo lan. AHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Theridone said: applev0dka said: ben desem olur mu sen her türlü diyebilirsin adamsın çinki o zaman senden aldıgım yetki ile KES lan. hadi işim gücüm var daha ders calıscam cok kavga etmeyin milletin parasi için birbirinizi yemeyin, white kinayt olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ekmek said: sanssizsansli said: ekmek tam gerizekalı lan. hıncal uluç gibi sallıyo sağa sola tek el peniste. salaklaştı iyce kıskançlıktan ahaha ahahaha tam tahıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Theridone said: başlık istediğim kıvama geldi bu arada. şimdi dramalardan drama beğenelim. inşallah hepimize yetecek kadar trafik gücümüz vardır. asılın beyler. Ondan sonra Ridvan naber deyince "abi is guc iste kosturdum yoruldum". Parali paticik yazari oldun da haberimiz mi yok olm ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 biraz da gulelim. http://www.youtube.com/watch?v=fL6wbsGx9qw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çok komikmiş aquila kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Aquila ronu bile kızdırmış vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 NutritionV2 said: O yüzden şanslısın işte Fin. Her argümanı kazanıcaksın hiç counter yemeden. argüman kazanılan bişey değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ben bir kafa karışıklığını düzelteyim de öyle gideyim. Elin zenginin parasıyla adama kafa tutmaya çalıştığım yok. Şu cümlesine denk geldim Sequo'nun; Sequo said: dsici said: Sequo said: dsici said: Ya forumun geneli ogrenci yada yeni mezun olunca boyle tiplere mekan bos kaliyor dabiii Hayırda genel müdür yada ceo olsan ne değişcek hangisinde 458 var pis fakir :) bişi değişmeyebilir de bu demografiklere sahip forumda görgüsüzlük yapmak daha kolay olur onu demek istedim başka bi yerde olsa suratına tokatı çarpar yollarlar Bi forumu örnek göster orada yapayım :D Bol zenginli olsunki challenge sarsın. Ve "rich kids on instagram" grubu var challenge için demek için de şu mesajı attım Dworgian said: abi işte gidip instagramın zengin ufaklıklarıyla aşık atmaya çalış madem challenge arıyorsun =) Ha gerisi geldi de ana olay şu diyalog. Adamın çalışıp kazanmasını takdir ettiğimi de söyledim ayrıca ki yalan değil. Sadece "bu davranışı tuhaf" dedim bu sefer de karakter analizi yapıyor oldum lol. Neyse. Bu kendimi ifade etmeye çabalama huyumdan da vazgeçemiyorum. Haftasonu başladı gideyim artık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 louis ck'in yeni hbo specialini da sitesinde satarsa almayi ihmal etmeyelim arkadaslar, 1 dolar da olsa louis'e feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ah kıyamam ne demek istediğimi anlayıp forumdaki -de -da cılar gibi saldırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sana demiyoruz kardeş zaten nutrition şanssız gibi fakir rage e giren zavallılarla dalga geçiyoruz Dworgian said: Ben bir kafa karışıklığını düzelteyim de öyle gideyim. Elin zenginin parasıyla adama kafa tutmaya çalıştığım yok. Şu cümlesine denk geldim Sequo'nun; Sequo said: dsici said: Sequo said: dsici said: Ya forumun geneli ogrenci yada yeni mezun olunca boyle tiplere mekan bos kaliyor dabiii Hayırda genel müdür yada ceo olsan ne değişcek hangisinde 458 var pis fakir :) bişi değişmeyebilir de bu demografiklere sahip forumda görgüsüzlük yapmak daha kolay olur onu demek istedim başka bi yerde olsa suratına tokatı çarpar yollarlar Bi forumu örnek göster orada yapayım :D Bol zenginli olsunki challenge sarsın. Ve "rich kids on instagram" grubu var challenge için demek için de şu mesajı attım Dworgian said: abi işte gidip instagramın zengin ufaklıklarıyla aşık atmaya çalış madem challenge arıyorsun =) Ha gerisi geldi de ana olay şu diyalog. Adamın çalışıp kazanmasını takdir ettiğimi de söyledim ayrıca ki yalan değil. Sadece "bu davranışı tuhaf" dedim bu sefer de karakter analizi yapıyor oldum lol. Neyse. Bu kendimi ifade etmeye çabalama huyumdan da vazgeçemiyorum. Haftasonu başladı gideyim artık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bu arada neyi tartışıyosunuz siz ona odaklanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dworgian, abi senin bu konuya bu kadar takilmana uzuldum ben sadece, yoksa haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 @ekmek; pardon yahu. o konuyu ilk ben ortaya attım da ondan bana diyorsunuz sandım. @aquila; abi ben biraz takılıyorum birileri beni yanlış anladığı zaman. gerçek hayatta da böyle internette de. saçma tabii. yahu şu konuyu takip etmeyi bırakayım artık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: 200sx i bile kimseye 1 tur vermem lan :) para isteyin araba istemeyin:) http://www.youtube.com/watch?v=1a_drCBElAQ tamam para ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 1 lira atsana hesabıma lütfen koyucam buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 di said: Ondan sonra Ridvan naber deyince "abi is guc iste kosturdum yoruldum". Parali paticik yazari oldun da haberimiz mi yok olm ? =) Eppek parasi iste Tim baskan, 3-5 siteden boyle ortam kizistiriyorum corbamiz cikiyo =) O kosturdum demelerim de hep taseron adamlar bulmak mesela sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Cons said: 1 lira atsana hesabıma lütfen koyucam buraya IBAN GONDER HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 IBAN verme konusunda fistan master degree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: 200sx i bile kimseye 1 tur vermem lan :) para isteyin araba istemeyin:) http://www.youtube.com/watch?v=1a_drCBElAQ ne kadar isteme limitimiz var ona göre öm atıcam? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sequo scammer düşmeyin tuzağına iban tckn alıp üzerinize adi şirket açacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 copry said: dasaaa said: wastyrx said: Ha birde forum olarak dedim ben misal dasaaa var baya fakir ona da laf etmiş oluyorsunuz.....,,,,,..... net fakirim lan. foruma girdiğimde tek başıma ortalamayı aşağı çekerim. 4x4 sequo gücünde fakirim. Kalbin zengin bebegimssss<3 yok be.. kalp falan bile olmayabilir. bildiğin kum keseciği var onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sequo cidden şu kadar zenginsen; şu moderasyona biraz yardım yap da şu arka fondaki iğrenç çin işi japon çakması online oyun reklamından kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar