Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ohaaa adamın kurtlar büyütmüş, efsane gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 merhaba ben tarkan tanıştığımıza sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 elma kurtlari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 gençler dağılın en zengin benim. dünyanın en pahalı mousepadini kullanıyorum. Teşekkürler Apple... ''iPAD'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Fakirler sarmış 4 bir yanımı siz çakma legolarınızla oynarken video çektim sizin için:P http://www.youtube.com/watch?v=-3ZocuMkEio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 gopro hero ile çekseydin keşke kalitesiz olmuş :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 wastyrx said: gopro hero ile çekseydin keşke kalitesiz olmuş :< Varda nissanda o ya drift videolaro hazırlıyorum. Hafta sonu koyarım buna öyle çekerim:) Önemli olan ses zaten görüntü olmasada olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://cdn.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2012/12/tweet.jpg olm video feciymiş brrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bu adama niye prim akıyor paticikte ben anlamadım lan. kaçırdığım bir şey mi oldu söyleyin bilelim? yoksa arabayla artislik bir tek bana mı bu kadar boş ve bayat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 köylü nüfusu fazla forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 araçla övünmek nedir ya benim bi sürahim var 5 litre su alıyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 oha abi nerden aldin? pasabahcenin limited edition osmanli masrapalarindan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 SNA1L said: araçla övünmek nedir ya benim bi sürahim var 5 litre su alıyo sdfsd ama o sürahi 350bin $ değil sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 beyin de bedava.. bedava ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 cantug said: SNA1L said: araçla övünmek nedir ya benim bi sürahim var 5 litre su alıyo sdfsd ama o sürahi 350bin $ değil sorry... ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Black-ice said: bu adama niye prim akıyor paticikte ben anlamadım lan. kaçırdığım bir şey mi oldu söyleyin bilelim? yoksa arabayla artislik bir tek bana mı bu kadar boş ve bayat geliyor. Ya ciddi ciddi cevap vereyim ben buna. Oncelikle adamin tarzi rahatsiz edici degil. Belki ben yanlis degerlendirdim ama adamin "pis fakiri" bile egodan uzak bir soylem gibi geldi bana, kabul ettim direkt. =) Ikincisi bu gerekli gereksiz kuduz kopek gibi saldiran paticik tayfasindan o kadar gina geldi ki, oyle tipler yerine boyle geyigi daha cekilir adamlarla konusmak daha makul hale geldi. Yine ayni sekilde adamin bulundugu konulari bu raddeye getiren forumun oz hiyarlari. Adam efendi efendi takiliyordu Patinaj bolumunde. Araba hastasi, belki kendi gibi tipler bulur umuduyla geldi, onun yerine "kimin feykisin" ve "bana ekran karti al orospun olayim" tavriyla karsilasti. Zerre kadar tanimisligim, selam verip almisligim yok bu arada, tamamen denk geldigim konulardan edindigim fikir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi adamın gelişi ve sonradan rage e maruz kalmasını anlarım da, "pis fakir" lafında bile bir samimiyet fln bulamadım açıkcası. Adamın parası var, burada da kendi dengi adamlar yok ego tatmini yaşıyor gibi gelio bana. Ha derdi o değildir gerçekten geyiktir ama işte internet ortamı olunca sadece yazıdan tahlil zor oluyor biraz. Misal bu arkadaşın kendi dengi insanların (ekonomik olarak sadece) olduğu bir ortamda "ehe bakın bugün ne aldım" diye giysi fişi post edeceğini sanmam. Zira alacağı tepki orada "eee?" olur. Burada ise üstüne türlü laf dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Black-ice said: bu adama niye prim akıyor paticikte ben anlamadım lan. kaçırdığım bir şey mi oldu söyleyin bilelim? yoksa arabayla artislik bir tek bana mı bu kadar boş ve bayat geliyor. Olm adama yalanıp ekran kartı aldıranlar var,ver dese dömelcek gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dasaaa said: wastyrx said: Ha birde forum olarak dedim ben misal dasaaa var baya fakir ona da laf etmiş oluyorsunuz.....,,,,,..... net fakirim lan. foruma girdiğimde tek başıma ortalamayı aşağı çekerim. 4x4 sequo gücünde fakirim. Kalbin zengin bebegimssss<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: Fakirler sarmış 4 bir yanımı siz çakma legolarınızla oynarken video çektim sizin için:P http://www.youtube.com/watch?v=-3ZocuMkEio hiç beklediğim gibi çıkmadı bunun tünel sesi, stock egzos mu? m3, m6 inletiyo tünelde, ona göre çok zayıf kalmış be. hangi şehirdesin sen? şaka maka 1-2 tur gezdir bizi cidden bu varsa sende . benzinini atarız kanka np. gdfhgdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Evet bu adamın arablarında bi ses sorunu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yok arabalar iyi de videoları hesap makinesiyle çekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 takla atıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 cempostaci ve sequo arasında o kadar büyük bir tarz farkı var ki, kokusu geliyor yani resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 f458 var herifte lan.. benim ipadli mouspadim arada kaynadı arkadaş.. asadsfafaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar