Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 olm bişey yazarım da arkamdan 4 sene önceki konuları bulup yüzüme vurursun diye korkmaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 cempostaci said: bunu diyen adam mouse dileniyor, beleş pizza var diye insanları turnuvaya davet ediyor. Mause dilenen adam 200 TL'lik mause kullanıyor rahat ol, mause'u da göndermeyeceği belli garbage geyiği yapıyoruz ortamda. Turnuva muhabbetine yorum bile yapmazdım aslında da neyse, ulan sanki pizzayı ben yiyecem, farkettiysen ben pizzayı ısmarlayan tarafım orda. Ha çok zenginsen sponsor ol cempostaci turnuvası diyelim ismine büyük ödüller dağıt, yersenkirşen? edit: Şimdi everest marka klavyene 20.000 liralık saatin çarpa çarpa bi mesaj at bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Hala mı devam lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 DeathLord said: edit: Şimdi everest marka klavyene 20.000 liralık saatin çarpa çarpa bi mesaj at bakayım. adsasd bu topiğe baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 200 liralık mause :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Zengin değilim ama 90 eur kullandığım mouse. Klavyem de 200 lira fln. Gösterge mi şimdi bu. Zengin miymişim ben!!11 işte bu be o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 olay şuna döndü http://www.youtube.com/watch?v=a-5I5GE9BUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ab- baw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Dworgian said: Zengin değilim ama 90 eur kullandığım mouse. Klavyem de 200 lira fln. Gösterge mi şimdi bu. Zengin miymişim ben!!11 işte bu be o/ Zenginim demedim ki zaten lol, o mesajdan bu sonucu mi cikardiniz? Mause dilenmedigimi belirttim orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben sondan girdim konuya neblim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 mause sarkazm mı yoksa gerçek mause mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ölü mau5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Rasmon said: mause sarkazm mı yoksa gerçek mause mi? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=165167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 doğrudan konuya gireyim, ispat arayışında olanlar bana bioshock infinite alabilir. steamid veririm ben, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 izdivaç programı gibi topik olmuş lan.lakin herkes erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Zenginde olsan fakirde olsan alacak nefesin tıkandıktan sonra imam götüne pamuğu tıkıyor.bunun ferrarisi vardı ,bu götünü sıcak suyla yıkıyordu demiyor,veriyor pamuğu sadistçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 forgiver said: Killer said: DeathLord said: Net fiyat ver arkadasim. Gecelik fiyati ver hatta oteli bulup kim oldugunu tespit edicem senin. asdf no bilmiyorm fiyat haftada 1000 lira isteycek şu vardı Aqua Princess Hotel doğru mu? 1000den fazladır cempostaci said: ben biliyorum oteli kaldım daha önce. güzel otel, iyide para getiriyordur o bölgede. cem kalmış sor ne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Cipetpet said: Zenginde olsan fakirde olsan alacak nefesin tıkandıktan sonra imam götüne pamuğu tıkıyor.bunun ferrarisi vardı ,bu götünü sıcak suyla yıkıyordu demiyor,veriyor pamuğu sadistçe Siz müslimler çok hayalperestsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 seküler bi zengin olması sequo'ya olan sempatimi arttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ipekmi tıkıyorlar? ya da versace den özel pamukmu sipariş ediyor zenginler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Zenginlere yağlayarak takıyorlar pamuğu, gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Yok Allah'a haraç verip ölmüyor hiç zenginler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Sequo said: Cipetpet said: Zenginde olsan fakirde olsan alacak nefesin tıkandıktan sonra imam götüne pamuğu tıkıyor.bunun ferrarisi vardı ,bu götünü sıcak suyla yıkıyordu demiyor,veriyor pamuğu sadistçe Siz müslimler çok hayalperestsiniz :) biz konuşup aramızda hallettik pamuk konusunu cipet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar