Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanımadığım kıza çiçek aldım

marksman

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

goldbären said:

Kendimce 1-2 Önerme
- Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun...
- Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta
- Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERiN !
- KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DiYiN ???
- Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BiR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN isteyiz..
- Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DiREK MSN..

masaüstünde kayıtlı mı tutuyosun bunları

Arkadaş;

Masaüstü->Kızlar->Kezban->Crack->Readme içerisinden copy paste yapmış.

Ama tabi bu crack sadece offlinede da elizabeth üzerinde çalışır :) Online ortama çıktığında kızla karşılaşır karşılaşmaz "Please insert disk to the CD-Rom" oluverir.
Sosyal ağlarda paylaş

1. çiçek yerine her zaman iyi bir çikolata alın (milkiniks ya da kinder çeşitleri hatta varsa böyle enteresan şeylerden bol çeşit)

2. kızın numarasını almadıkdan sonra ferrari alsan nooooolur kız sana ilan-ı aşk etse nolur. ya bi daha denk gelemezsen? adından önce numarasını alcaktın zaten ekleyınce whatsapp dan görürdün
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

Bir de bu kızla bir ilişki yaşama ihtimaliniz varsa bile, baştan çiçek alarak şımartırsan, beklentisi o şekilde ve hatta artarak devam eder. Yani anlayacağın çitayı yükseltmişsin kardeş :D Daha fazlasını isteyecek git gide, iyi bir jest fakat boka sarabilitesi yüksek onu diyom.

bkz: ginaly reyizin iliskiler ve beklentiler uzerine incelemesi.

ginaly said:

Her ayrılık demek kızın yeni bir adam bulması demek.

Her yeni adam da farklı bir özelliği ile kızın dikkatini çekecektir.

Zaten önceki adam ile aynı olsa kız niye ayrıldığı tipteki adamlar bir daha çıksın değil mi ya?

Bu her yeni özellik kızın ufkunu genişletecek, "aa erkeklerde bu özellik de olmalı ya bak ne güzel" dedirtecektir. Yani kızın beklentilerine bir katma değer eklenmiş olacaktır.

Tedarik zinciri denilen şey bir malın sıfırdan biz kullanıcılara ulaşana kadar olan sürecini tanımlar. Temel olarak ilk şekildeki gibi bir şeydir.

Bunu karı kıza uygularsak,

Müzeyyen bir pozitif tam sayı olmak üzere,

Ailesi hammadde sağlayıcı ve sırayla çıktığı her erkek, yeni bir değer katan bir erkek.

Bu zincirin halkalarının her biri Müzeyyen'in beklentilerine bir değer katar ve Müzeyyen'in beklentileri gitgide artar.

Bakınız ben Müzeyyen'le çıkmaya kalksam neler neler sağlamam gerekir. Halbuki sizler kız arkadaşlarınızdan bu kadar ayrılmasanız, hatta görücü usulü dediğimiz fabrika satış mağazası sistemine geri dönsek, Kızların beklentileri ne kadar da aşağıda olacak ve biz ne kadar rahatça mutlu edecez onları.
Yapmayın, etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
evet. ne ararken ne buldum. nasıl birşey yazmamısım hayret.
4 yıl sonra up. 40 yıllık mazi gibi geliyor çok tuhaf

o zamanlar istanbul 4.leventteyim, olayda orada geçiyor. bahsettiğim kızı sonra ki günlerde aynı yerde gördüm, sadece gülümseyip selam verdim. öyle cool havalar felan hak getire. günden güne kızdan daha fazla hoslandığım için onu her gördüğümde ister istemez ağzım kulaklarıma varıyor, ebleh ebleh gülümsüyorum. eve sırıtarak varıyorum felan.

yine bir gün karsılastıgımızda birbirimize yürüdük o bana nasılsın diye sordu.
harikayım dedim. herhalde hayatımda ilk ve son kez böyle cevap verdim.
aksam vaktiydi, işinden cıkıyordu. hava soguk yagmurluydu.

kahve sever misin dedi. dürüstçe hayır dedim gülerek. seveceğin birsey vardır herhalde dedi. vardır elbet dedim. bir arkadaşının yakınlarda cok güzel kahve yaptıgını söyledi. yürümeye basladık. o götürüyordu bizi

bu sevecegin birseyler vardır lafını ikimiz de ayıkmış ona gülüyorduk galiba. eve gittiğim için iki elim doluydu, çok yogunsun galiba diyerek laptopu bir elimden alıverdi o taşıdı.

şimdi farkediyorum da bu hareketi baya hoşuma gitmişti.

restoran kafe gibi bir yere geldik, orada ki kız arkadası iki kahve getirdi.
hersey kendi kendine geliştiği için galiba cok rahattım. sanki 10 yıllık arkadas gibi konusmaya basladık. ikimiz de sasırdık buna. hatta arkadası gelip siz liseden felan arkadas mısınız diye sordu. ne o bana işimi sordu, ne ben ona ailesini vs sordum. birbirimize bakıp havadan sudan konustuk sadece.

normalde ilk bulusmalarda kasılır rahat edemezdim, konusacak sey bulamazdım, salak sacma espri yapıp lan ben ne söyledim derdim.

1 saat kadar oturduk. ikinci kahveleri de içtik. eve gitmem lazım deyince kalktık.

eve gittiğimde AHAHA AŞIK OLDUM diye bağırıyordum kendime gülüyordum. hayatımda ilk kez doğal kızıl saclı yesil gozlu beyaz tenlı ve tatlı cilleri olan bir kızla tanısmıs ve ona asık olmustum. onun da benden hoslandığını hissediyordum.

birden alnıma vurup, tabi elimle. ulan telefon numarasını almadım dedim. bu salak aptal aşık hallerimle dalga geciyordum.

yarın sabah iş yerine ugradım yoktu. soramadım da. birden gandalf yerine saruman olmustum. aksam ugradım yok

neyse ki o gün arkadaslarımla dısarı cıktık. kafam dagılmıstı. gittiğimiz yerde mıknatıs gibi cekiyorum dişileri. nasıl bir hava olduysa bende artık.

bir gün sonra heyecanla gittim aynı yere, baktım yok. ben böyle dünyanın anasını avradını deyip nukeyi atacakken, nerede kaldın diye bir ses. saniyesinde pampık gibi oldum.

seni bir daha göremeyecegim sandım su kagıda telefonunu adresini kütüğünü yazar mısın dedim. lan ne kütükmüşüm

yazdı kağıdı verdi.

sonra ne mi oldu a dostlar. bu kadar seyden sonra meric olacak halimiz yok ya. sevgili olduk.

benim icin istanbulu istanbul yapan insan oldu. nasıl güzel basladıysa öyle de bitti. birbirimize mutluluklar dileyerek ayrıldık. ben istanbuldan ayrıldım. umarım çok mutludur. tanıdıgım en güzel insanlardan biriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...