goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Somon said: Cons said: - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DiYiN ??? abi en iyisi bu msn kaldı mı eussup bbm message me skype twitter "Caps var mi" var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mortis said: ee sonra ne oldu marksman gördün mü kızı tekrar buluştun mu ondan bahset ya da arada bahsettin de ben mi kaçırdım Yok kaçırmadın, devamını ilgiyle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Sparkcaster said: goldbären said: Kendimce 1-2 Önerme - Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun... - Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta - Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERiN ! - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DiYiN ??? - Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BiR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN isteyiz.. - Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DiREK MSN.. masaüstünde kayıtlı mı tutuyosun bunları Arkadaş; Masaüstü->Kızlar->Kezban->Crack->Readme içerisinden copy paste yapmış. Ama tabi bu crack sadece offlinede da elizabeth üzerinde çalışır :) Online ortama çıktığında kızla karşılaşır karşılaşmaz "Please insert disk to the CD-Rom" oluverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://blog.connected-citizens.org/wp-content/uploads/2013/01/success_baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mortis said: ee sonra ne oldu marksman gördün mü kızı tekrar buluştun mu ondan bahset ya da arada bahsettin de ben mi kaçırdım haftaya dugunleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 süt içip kapısında bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1. çiçek yerine her zaman iyi bir çikolata alın (milkiniks ya da kinder çeşitleri hatta varsa böyle enteresan şeylerden bol çeşit) 2. kızın numarasını almadıkdan sonra ferrari alsan nooooolur kız sana ilan-ı aşk etse nolur. ya bi daha denk gelemezsen? adından önce numarasını alcaktın zaten ekleyınce whatsapp dan görürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Efrasiyab said: Bir de bu kızla bir ilişki yaşama ihtimaliniz varsa bile, baştan çiçek alarak şımartırsan, beklentisi o şekilde ve hatta artarak devam eder. Yani anlayacağın çitayı yükseltmişsin kardeş :D Daha fazlasını isteyecek git gide, iyi bir jest fakat boka sarabilitesi yüksek onu diyom. bkz: ginaly reyizin iliskiler ve beklentiler uzerine incelemesi. ginaly said: Her ayrılık demek kızın yeni bir adam bulması demek. Her yeni adam da farklı bir özelliği ile kızın dikkatini çekecektir. Zaten önceki adam ile aynı olsa kız niye ayrıldığı tipteki adamlar bir daha çıksın değil mi ya? Bu her yeni özellik kızın ufkunu genişletecek, "aa erkeklerde bu özellik de olmalı ya bak ne güzel" dedirtecektir. Yani kızın beklentilerine bir katma değer eklenmiş olacaktır. Tedarik zinciri denilen şey bir malın sıfırdan biz kullanıcılara ulaşana kadar olan sürecini tanımlar. Temel olarak ilk şekildeki gibi bir şeydir. Bunu karı kıza uygularsak, Müzeyyen bir pozitif tam sayı olmak üzere, Ailesi hammadde sağlayıcı ve sırayla çıktığı her erkek, yeni bir değer katan bir erkek. Bu zincirin halkalarının her biri Müzeyyen'in beklentilerine bir değer katar ve Müzeyyen'in beklentileri gitgide artar. Bakınız ben Müzeyyen'le çıkmaya kalksam neler neler sağlamam gerekir. Halbuki sizler kız arkadaşlarınızdan bu kadar ayrılmasanız, hatta görücü usulü dediğimiz fabrika satış mağazası sistemine geri dönsek, Kızların beklentileri ne kadar da aşağıda olacak ve biz ne kadar rahatça mutlu edecez onları. Yapmayın, etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tebrik ettim marksman'i, çekemeyenlerde ne trollemiş. güncelleme isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ben de bi süredir metrodan çıkıp otobüs durağına gittiğimde bi kızla denk gelip duruyorum. bi iki daha denk gelirsem gidip tanışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 loop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ulan ben niye polislere falan denk geliyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Sabah trene giderken geçtiğim sokaktan bir hatun hep aynı saatte arabayla yanımdan geçiyor. Hoş bir şey, geçen hafif dekolte giymişti dehşetti. Önümüz yaz zaten iyice açılır. Artık arabanın önüne falan atacam kendimi öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 evet. ne ararken ne buldum. nasıl birşey yazmamısım hayret. 4 yıl sonra up. 40 yıllık mazi gibi geliyor çok tuhaf o zamanlar istanbul 4.leventteyim, olayda orada geçiyor. bahsettiğim kızı sonra ki günlerde aynı yerde gördüm, sadece gülümseyip selam verdim. öyle cool havalar felan hak getire. günden güne kızdan daha fazla hoslandığım için onu her gördüğümde ister istemez ağzım kulaklarıma varıyor, ebleh ebleh gülümsüyorum. eve sırıtarak varıyorum felan. yine bir gün karsılastıgımızda birbirimize yürüdük o bana nasılsın diye sordu. harikayım dedim. herhalde hayatımda ilk ve son kez böyle cevap verdim. aksam vaktiydi, işinden cıkıyordu. hava soguk yagmurluydu. kahve sever misin dedi. dürüstçe hayır dedim gülerek. seveceğin birsey vardır herhalde dedi. vardır elbet dedim. bir arkadaşının yakınlarda cok güzel kahve yaptıgını söyledi. yürümeye basladık. o götürüyordu bizi bu sevecegin birseyler vardır lafını ikimiz de ayıkmış ona gülüyorduk galiba. eve gittiğim için iki elim doluydu, çok yogunsun galiba diyerek laptopu bir elimden alıverdi o taşıdı. şimdi farkediyorum da bu hareketi baya hoşuma gitmişti. restoran kafe gibi bir yere geldik, orada ki kız arkadası iki kahve getirdi. hersey kendi kendine geliştiği için galiba cok rahattım. sanki 10 yıllık arkadas gibi konusmaya basladık. ikimiz de sasırdık buna. hatta arkadası gelip siz liseden felan arkadas mısınız diye sordu. ne o bana işimi sordu, ne ben ona ailesini vs sordum. birbirimize bakıp havadan sudan konustuk sadece. normalde ilk bulusmalarda kasılır rahat edemezdim, konusacak sey bulamazdım, salak sacma espri yapıp lan ben ne söyledim derdim. 1 saat kadar oturduk. ikinci kahveleri de içtik. eve gitmem lazım deyince kalktık. eve gittiğimde AHAHA AŞIK OLDUM diye bağırıyordum kendime gülüyordum. hayatımda ilk kez doğal kızıl saclı yesil gozlu beyaz tenlı ve tatlı cilleri olan bir kızla tanısmıs ve ona asık olmustum. onun da benden hoslandığını hissediyordum. birden alnıma vurup, tabi elimle. ulan telefon numarasını almadım dedim. bu salak aptal aşık hallerimle dalga geciyordum. yarın sabah iş yerine ugradım yoktu. soramadım da. birden gandalf yerine saruman olmustum. aksam ugradım yok neyse ki o gün arkadaslarımla dısarı cıktık. kafam dagılmıstı. gittiğimiz yerde mıknatıs gibi cekiyorum dişileri. nasıl bir hava olduysa bende artık. bir gün sonra heyecanla gittim aynı yere, baktım yok. ben böyle dünyanın anasını avradını deyip nukeyi atacakken, nerede kaldın diye bir ses. saniyesinde pampık gibi oldum. seni bir daha göremeyecegim sandım su kagıda telefonunu adresini kütüğünü yazar mısın dedim. lan ne kütükmüşüm yazdı kağıdı verdi. sonra ne mi oldu a dostlar. bu kadar seyden sonra meric olacak halimiz yok ya. sevgili olduk. benim icin istanbulu istanbul yapan insan oldu. nasıl güzel basladıysa öyle de bitti. birbirimize mutluluklar dileyerek ayrıldık. ben istanbuldan ayrıldım. umarım çok mutludur. tanıdıgım en güzel insanlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 https://68.media.tumblr.com/f3115743850ba50aa83c7024ce8b6b4f/tumblr_mxz00k2XFX1sz5lkqo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ne güzelmiş hikayen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 gülümsetti valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 O gif ne lan ashdasd Serin hikaye birader bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 kardes nasil bir hikaye bu twist ustune twist var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ne tatlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 marksman said: gittiğimiz yerde mıknatıs gibi cekiyorum dişileri. nasıl bir hava olduysa bende artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 bi ban denk gelmez kzılı beyaz tenlisi yeşil gözlüsü çillsi fuck you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 mmh başarı hikayesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar