imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 60 küsür değil gerge. 8 mbit hıza 43,75TL ödüyormuşum tekar baktım. dediğim gibi akk neyim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Akk nasıl yok? var işte? güvenme hiç indirmediler, gene indirmezler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kablo yok ki her yerde :( ama benim first hop 5ms avrupa 30ms pingimle ezerim sizi kablocular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 indirseler bile 50 gb kota tek kişi için gayet yeter gibi geliyor bana. hata onu bırak; said: Adil Kullanım Noktası: Adil kullanım uygulaması, şebeke kaynaklarının tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesine imkan sağlamak için devreye alınan bir uygulamadır. Aylık download (indirme) miktarı aşıldıktan sonra ayın kalan günlerindeki kullanım hızı 3 Mbps'ye düşecektir. her şekilde win işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetadslinternet/Sayfalar/TTNET-ADSL.aspx 63 TL 50GB AKK'li hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Sıfır korsanla (indirdiğim çizgiromanı toplasan ayda 1-2 GB eder) 120-150GB arası kullanıyorum her ay. 63TL ayrıca işte, 40TL değil. TTNet öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 herhangi bir telekom müdürlüğüne git. bu çok kardeşim de. tüm hepsinin kullanabildiği bir tarife var. ona geçiriyorlar seni. 1 sene boyunca 39 lira veriyorsun taahüt falan yok. ben de şans eseri ankaradaki evin telefonunu kapattırırken orada çalışan söyledi düşürelim senin faturayı da diye. formalite olarak sen oraya kapatmak için gitmişsin ve onlarda seni ikna etmek için bu ikna tarifesine geçirmişler gibi birşeyler yaptı. olay bu. zaten temmuz ayında kablo netten adsl e geçerken açtırdığım yerdeki bayanda bi kaç ay sonra gelin indirimli bi fiyata geçiririz sizi az ödersiniz demişti. bahsettiği buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Adil Kotasız tarife de var TTNet'te ama geçiriyorlar. Ben genelde AKK'yı ayın 20'sinde falan aşıyorum, sonra ne kadar oyun, film, patch varsa gogo. Mantıklı geldi bana 6 TL ile 100GB yapmak aslında, zaten 3Mbit ile download ederken bilgisayarı açık bıraktığın fazla sürede elektrik faturası 6 TL'yi aşıyordur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: seksten? mekruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 68 lira 16mbit bağlantı. sadece 2 ay düştü hızım o 2 ayda da girip kontrol ediyordum adslkota sayfasından. kontrol etmediğim hiçbir ay düşmedi hız. ya denk geldi ya başka bişey var bilmiyorum tabi de totemim oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tarife linki budur beyler. http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/NETLIMITSIZ-Plus-Kampanyasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 6 tl değil 30 tl fark ileymiş. biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D44HX Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Peki taahhütsüz ise ben 6. ay itibari ile kapattırsam veya dondursam sorun olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D44HX Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 100 gb diyor ben sınırsız kota anlamıştım , yerim 8ini zaten hız 3e düştü ama 5Mbps kullanıyorum nedense , zaten 2 hafta içinde 116gb kullanmışım sabah akşam download :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 antiban said: 6 tl değil 30 tl fark ileymiş. biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40. benimde aynı şekilde aylık 49 tl olan sınırsız internet her ay vergi dir odur budur 63 gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 antiban said: 6 tl değil 30 tl fark ileymiş. biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40. şu an herhangi bir taahhütün yoksa 63 lira tarife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 antiban said: 6 tl değil 30 tl fark ileymiş. biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40. anlamamak için kendini zorladığını düşünüyorum. açıkladım kaç kere. sitesinde yazmayan fakat telekom müdürlüklerine gittiğinizde verilen bir tarife var. cayma tarifesi mi ikna tarifesi mi öyle bir şey adı tam hatırlamıyorum. sen oraya kapattırmak için gitmişsinde adamlar sana 1 yıllık bu fiyat yeterki kapatma demişler gibi geçiriyorlar seni bu tarifeye. taahüt falan da yok. 8mbit kotasız (akk var yani) interneti 60 küsür yerine 39 liradan kullanıyorum işte yalan mı söylücem. 43 lira vergisiyle neyim geliyor. akşam bulabilirsem koyarım faturanın ss ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Eskiden AKK yokken taahütsüz üyelere aynı fiyattan limitsiz devam etmesi gerekmiyor mu ? Superonlinedan 69tl ye 20mbit akk sız internet alıyorum. (normalde 199tl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 gerekmiyor. imzaladığın sözleşmede tarife içeriğini değiştirme hakkı veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bana gelen cep mesajı şöyle diyor; adil kullanım şartları sebebiyle limitlenen internet kotanızı 6tl fark vererek 100gb a çıkartmak için mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bugün aradı dedi böyle böyle böyle...Yok dedim istemiyorum falan o zaman size farklı bir tarife önerelim derken kapadım telefonu yüzüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 69'a akksiz 20mbit efsaneymiş, 3mbite 62.5 veriom her ay 59.99+2.5'da 12 ay boyunca önenen hedehodo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Silphatos said: 69'a akksiz 20mbit efsaneymiş, 3mbite 62.5 veriom her ay 59.99+2.5'da 12 ay boyunca önenen hedehodo :( Nerede o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar