Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNet, 6 TL fark ile Adil Kota'yı 100GB Yapmak

Gangren

Öne çıkan mesajlar

indirseler bile 50 gb kota tek kişi için gayet yeter gibi geliyor bana. hata onu bırak;

said:
Adil Kullanım Noktası: Adil kullanım uygulaması, şebeke kaynaklarının tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesine imkan sağlamak için devreye alınan bir uygulamadır.
Aylık download (indirme) miktarı aşıldıktan sonra ayın kalan günlerindeki kullanım hızı 3 Mbps'ye düşecektir.

her şekilde win işte.
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir telekom müdürlüğüne git. bu çok kardeşim de. tüm hepsinin kullanabildiği bir tarife var. ona geçiriyorlar seni. 1 sene boyunca 39 lira veriyorsun taahüt falan yok. ben de şans eseri ankaradaki evin telefonunu kapattırırken orada çalışan söyledi düşürelim senin faturayı da diye.

formalite olarak sen oraya kapatmak için gitmişsin ve onlarda seni ikna etmek için bu ikna tarifesine geçirmişler gibi birşeyler yaptı. olay bu.

zaten temmuz ayında kablo netten adsl e geçerken açtırdığım yerdeki bayanda bi kaç ay sonra gelin indirimli bi fiyata geçiririz sizi az ödersiniz demişti. bahsettiği buymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Adil Kotasız tarife de var TTNet'te ama geçiriyorlar.

Ben genelde AKK'yı ayın 20'sinde falan aşıyorum, sonra ne kadar oyun, film, patch varsa gogo.

Mantıklı geldi bana 6 TL ile 100GB yapmak aslında, zaten 3Mbit ile download ederken bilgisayarı açık bıraktığın fazla sürede elektrik faturası 6 TL'yi aşıyordur :p
Sosyal ağlarda paylaş

antiban said:

6 tl değil 30 tl fark ileymiş.

biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40.

anlamamak için kendini zorladığını düşünüyorum.

açıkladım kaç kere. sitesinde yazmayan fakat telekom müdürlüklerine gittiğinizde verilen bir tarife var. cayma tarifesi mi ikna tarifesi mi öyle bir şey adı tam hatırlamıyorum. sen oraya kapattırmak için gitmişsinde adamlar sana 1 yıllık bu fiyat yeterki kapatma demişler gibi geçiriyorlar seni bu tarifeye. taahüt falan da yok.

8mbit kotasız (akk var yani) interneti 60 küsür yerine 39 liradan kullanıyorum işte yalan mı söylücem. 43 lira vergisiyle neyim geliyor.

akşam bulabilirsem koyarım faturanın ss ini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...