bliksem Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 50lerde sanmıyorum öyle yöntemlerin oldugunu da, castro'nun bir gerilla oldugunu inkar edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 SeaGle said: Silahlı güçlerin türkiye dışına çıkmasını istiyorum demek silahı susturmak demek değil ama ya. En ufak bi şımarık istek reddedilince "sokuyoruz gerillayı lililililili" diye tehdit etmeye kalkıcaklar. Budur +1 Adamları yargılayamıyoruz sanırım birde. Adamlar yaptıkları yanına kar kalıp gidiyorlar. Yedek kulübesinde bekleyen futbolcular gibi tekrar emirle maça dönmeyeceklerinin garantisi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kürdishlerin fakiride çok fakir oluyor a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Sequo said: Kürdishlerin fakiride çok fakir oluyor a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Adamı en azından medeni cesaretinden tebrik etmek lazım,ne kadar saçmalasada çıkmış birşeyler zırvalıyo sdsaadad Ama asıl mevzuu,kürtleri kullanıp devleti kuranların,önce asli unsur sonra etnik unsur bile saymayan kurucuların 80 senedir süregelen inkar politikası bitmiştir.biZden 1 öldü adamlardan 5 öldü ,ama bölünerrk çoğaldıkları için ve bizim türk milleti ;"ay şekerim pırtlatırsam ikinciyi selülitim azar" dediği için bugün bu sahneler yaşanıyor.söke söke haklarını aldı adamlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 şimdi adamlar concede mi bastı anlamadım tam olarak ben, quit mi çekti adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 RTE nin çöküşü basladı bugun 21 mart 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ülkece /surrender çektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fede said: şimdi adamlar concede mi bastı anlamadım tam olarak ben, quit mi çekti adamlar. yok vatan millet tayfası /domal çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Fede cengiz çandar gibi birisi bile "bağımsız kürdistan hayal olmuştur,bugünkü konuşmayla" dediyse sanırım iyiye gidiyor durum.tabii ben iyiniyetle bakmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bağımsız kürdisyan diye yemleyip başkanlık sistemini getiriyo olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 O zaten kesinde,şunu hiç düşündünüzmü? Apo devlet başkanı oluyormuş mandela gibi,kurtçular dağlara çıkıp ulum ulum ulur lan sdsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 heh şimdi de apo başkan olur mu ehehehe diye yemleyip recebi getirin. o kadar drama dizisi var tv de millet hala entrikaya aç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 10 sene önce asılıp adılmama tArtışmadından ev hapsine geldik.yarın siyaset yasağının kalkıp seçimlere girmeyeceğinin garantisini verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 veremem. vermem. girsin. banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 öcalan cumhurbaşkanı olmazsa şerefsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 demokrasi nobeli vericekler memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 memleket kocaman cingılbört gibi oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cipetpet said: ama bölünerrk çoğaldıkları için ve bizim türk milleti ;"ay şekerim pırtlatırsam ikinciyi selülitim azar" dediği için bugün bu sahneler yaşanıyor.söke söke haklarını aldı adamlar helal olsun Hhahahahahahah yahu şunu düşünerek çocuk doğurmayan kaç kadından kaçı ya? manyak mısın mübarek hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 şehirli karıların %70'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 %30u da kürt zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 şeerli garı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cipetpet said: bizim türk milleti ;"ay şekerim pırtlatırsam ikinciyi selülitim azar" dediği için bugün bu sahneler yaşanıyor. bizim safkan ırkımızı korumamız ve asker basmamız için lebensborn olayına girişmemiz lazım diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Valla başkanlık sistemi için bdp ile anlaşıldı belli referanduma giderler yakında, peki neler verildi bdpye görücez ilerleyen günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar