Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Silahlı güçlerin türkiye dışına çıkmasını istiyorum demek silahı susturmak demek değil ama ya. En ufak bi şımarık istek reddedilince "sokuyoruz gerillayı lililililili" diye tehdit etmeye kalkıcaklar.

Budur +1

Adamları yargılayamıyoruz sanırım birde. Adamlar yaptıkları yanına kar kalıp gidiyorlar. Yedek kulübesinde bekleyen futbolcular gibi tekrar emirle maça dönmeyeceklerinin garantisi ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Adamı en azından medeni cesaretinden tebrik etmek lazım,ne kadar saçmalasada çıkmış birşeyler zırvalıyo sdsaadad

Ama asıl mevzuu,kürtleri kullanıp devleti kuranların,önce asli unsur sonra etnik unsur bile saymayan kurucuların 80 senedir süregelen inkar politikası bitmiştir.biZden 1 öldü adamlardan 5 öldü ,ama bölünerrk çoğaldıkları için ve bizim türk milleti ;"ay şekerim pırtlatırsam ikinciyi selülitim azar" dediği için bugün bu sahneler yaşanıyor.söke söke haklarını aldı adamlar helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

ama bölünerrk çoğaldıkları için ve bizim türk milleti ;"ay şekerim pırtlatırsam ikinciyi selülitim azar" dediği için bugün bu sahneler yaşanıyor.söke söke haklarını aldı adamlar helal olsun

Hhahahahahahah yahu şunu düşünerek çocuk doğurmayan kaç kadından kaçı ya? manyak mısın mübarek hahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...