bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Şirket olarak Hua Hin, bangkok bölgesinde bazı noktalara ulaşmaya çalışıyoruz fakat kimse ingilizce konuşamıyor tesislerde. Thaice bilen var mı yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Çetin abi bilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 paticikte nicki nedir öm atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Şu anda almanyada kendisi,nicki kuddusimavra yardımcı olabilir belki o taraflara çok gidiyordu,ya da tanıdığı birisini bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tamam teşekkürler bi öm atayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Pedofili masterı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bence onların bildiği thaice ile size lazım olan thaice farklı olabilir. sonra neden biz bu ihaleyi alamadık demeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ihalelik bir şey değil ya otel/golf sahalarını arayıp sadece e-mail adresi alıp/verecek. inanılmaz bir şey uluslararası hizmet veren tesisler 1 tane ingilizce bilen yok. soruyorum ingilizce biliyor musun diye, yes diyor yes'den sonra ağzından çıkan bir kelime ingilizce değil. bir e-mail adresi spell etti aklım çıktı yani. hani 1 harfi falan anlamazsın, bir harfi bile anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 1.5 saattir 10 tesis aradım 1 tane sonuç alamadım, buraya müşteri göndersen adam oradan geri dönemez anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kapunk ha sawadik ha falan bitti taylanda gittim bi kac kezherkes ingilizce biliyordu , ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 5 dolır sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 beef curry and sataya pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 onu bunu bırakın da bu tayland'da babalar kız çocuğu olunca seviniyorlar, erkek olunca yüzüne bakmıyorlar falan deniyordu. var mı aslı astarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kız arkadaşımın arkadaşının abisinin sevgilisi var taylandtan, türkiyede şu anda haftasonu dönücek galiba ne zamana lazım şartlar nedir ayrıca yardım eder mi hiç bilmiyorum şartlara göre bir ileteyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bağlantıya gel :D Benim bile tanıdığım biri çıkabilir aradan. sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sdsfsds garip ama evet :D kızın adı da puu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 o ne lan poo gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Creampiethais'de poo diye bi kız vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ten dalırs sör heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 heheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 :D http://th935.photobucket.com/albums/ad193/nanzzy_rulezz/Emoticons/Random%20Emotes/th_rofl.gif --------------------------------------------- İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.reefcentralsucks.net/forums/images/smilies/purplesmilieset/icon_ban.gif o nasıl imza. [hr] Processor 2.7-GHz Intel Core i7-3820QM Operating System MS Windows 7 Ultimate (64-bit) RAM 16GB RAM Upgradable to 32GB Hard Drive Size Dual 256GB SSD Hard Drive Speed n/a Hard Drive Type Dual SSDs Native Resolution 1920x1080 Optical Drive BRROM, DVD+-RW, CD-RW Optical Drive Speed 8X Graphics Card Dual Nvidia GeForce GTX 680M SLI Enabled Video Memory 4GB Wi-Fi Wi-Fi Model Bluetooth Bluetooth 4.0 Mobile Broadband Touchpad Size 3.9 x 2.2 inches Ports (excluding USB) Audio-in; Audio-out; eSATA/USB; Gigabit Ethernet; HDMI-in; HDMI-out; Headphone; Microphone; Mini DisplayPort; S/PDIF; security lock slot; USB 3.0; VGA USB Ports 5 Card Slots 9-1 card reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar