fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Nerden alınır 72tl ? Originde 110 a geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mhm Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fabulosoguy said: Nerden alınır 72tl ? Originde 110 a geliyor? Masanın altına gel gösterecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 egosu şişik küstah paticik halkına güveniyorum ve oyunu almamaya karar veriyorum. çok gaza gelirsem eski bişey indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 300k yakın pop, 35 milyon para, saatlik gelir + da. Herşey tıkır tıkır işliyor da arkadaş ben bu oyunda daha ne yapacağım onu çözemedim. Herşey işliyor bana da ekrana öyle bakmak kalıyor. Ekrana bakmaktan sıkıldım disaster çıkardım o da etki etmiyorki gani gani para var hemen yerine kuruyorum dsfsdf. Greatworks demeyin onu da yaptım. Toplamda 2 belki 3 günümü aldı tüm herşey. Hani insan genişlemek istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 neyse free game olayi bende olmadi online chat yardimi ile harika bir sekilde halletti jeff saolsun. iyiydi jeff. digerlerini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 goldbären said: egosu şişik küstah paticik halkına güveniyorum ve oyunu almamaya karar veriyorum. çok gaza gelirsem eski bişey indiririm. Şu 2 gündür tropico 3 oynuyorum sırf gidip oyuna para vermeyeyim diye abi. Şu EA oyunun ağzına sıçmasaydı ilk gün order basacaktık da oyun hayli basit görünüyordu daha başından beri. Zaten oyun repetitive olmaya başlayacaktır bir süreden sonra o kadar sınırlı alanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Namessar said: bunu okuyarak alacak kisi olursa da, kisa sureli eglendiriyor. oynadigim sure icerisinde beklentimi karsiladi. baya da bir oyaladi. ancak can sIkIcI hale gelmesi cok uzun surmedi. benim sokaga atacak param vardi, 2-3 haftadan oteye oynamayacagimi bile bile aldim. sizin sokaga atacak paraniz yoksa almayin. konunun ozeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 liberal said: Şu 2 gündür tropico 3 oynuyorum sırf gidip oyuna para vermeyeyim diye abi. Şu EA oyunun ağzına sıçmasaydı ilk gün order basacaktık da oyun hayli basit görünüyordu daha başından beri. Zaten oyun repetitive olmaya başlayacaktır bir süreden sonra o kadar sınırlı alanla. ehehe ben de tropico 4 kurdum hem sağlığın eğitimin beleş olduğu bir devlet hayalimiz de frenleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ben oynamiorum suanda isteyen varsa merak eden vereyim accyi baksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ilk şehir mükemmeliyete kavuşunca yanına ufak bi mining şehri açtım ordan devam ediyorum yavaş yavaş, böle böle haritayı doldurucaz bide yuvarlak yollar bazı binaların düzenli işlemesini bozuyor sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 region varmı gecekondularımı konduruverem gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bende yeni aldımda, bu hediye oyunları nerden alıyoruz , daha maıl falan gelmedi bana, mailmi gelecek sitesinden bir yerden mi alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 goldbären said: liberal said: Şu 2 gündür tropico 3 oynuyorum sırf gidip oyuna para vermeyeyim diye abi. Şu EA oyunun ağzına sıçmasaydı ilk gün order basacaktık da oyun hayli basit görünüyordu daha başından beri. Zaten oyun repetitive olmaya başlayacaktır bir süreden sonra o kadar sınırlı alanla. ehehe ben de tropico 4 kurdum hem sağlığın eğitimin beleş olduğu bir devlet hayalimiz de frenleniyor Yemekhanelerden ogrenci toplayip falakaya yatiriyordum ben en son, beles yemek cikardik yemekhanede "devlet isterse her yemek basina 2 lira harclik verebilir bize, biz hesapladik oluyo" diye eylem yapip cam cercrve indirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Norak said: ilk şehir mükemmeliyete kavuşunca yanına ufak bi mining şehri açtım ordan devam ediyorum yavaş yavaş, böle böle haritayı doldurucaz bide yuvarlak yollar bazı binaların düzenli işlemesini bozuyor sanki? aynen, ama ana yolda koseli donus yapmaktansa yuvarlar cok daha ıyı. direk yol bölünmese eklenmese bile, köseli dönüşün kendisi trafik yaratıyo baya, yıvırlar dönüş sahane aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 reampage said: Ben oynamiorum suanda isteyen varsa merak eden vereyim accyi baksin. free game hakkını versene bf3 alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 free game sadece bağlı olduğu accye geliyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lectre said: reampage said: Ben oynamiorum suanda isteyen varsa merak eden vereyim accyi baksin. free game hakkını versene bf3 alayım bu nasıl bısı adam deneme sansı olmayan, alıp pısman olmaması ıcın ınsanlara guzellık yapmıs bu arkadasta free oyunu ıstıyor. gider bide satar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ahaha serious sam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Viktor said: goldbären said: liberal said: Şu 2 gündür tropico 3 oynuyorum sırf gidip oyuna para vermeyeyim diye abi. Şu EA oyunun ağzına sıçmasaydı ilk gün order basacaktık da oyun hayli basit görünüyordu daha başından beri. Zaten oyun repetitive olmaya başlayacaktır bir süreden sonra o kadar sınırlı alanla. ehehe ben de tropico 4 kurdum hem sağlığın eğitimin beleş olduğu bir devlet hayalimiz de frenleniyor Yemekhanelerden ogrenci toplayip falakaya yatiriyordum ben en son, beles yemek cikardik yemekhanede "devlet isterse her yemek basina 2 lira harclik verebilir bize, biz hesapladik oluyo" diye eylem yapip cam cercrve indirdiler AHAHAHAHAHAH ama biz hspldk oluyr =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 free game hakkı ile ne alıyoruz? bf3 var ondan başka güzel olan ne var yani oynanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Most Wanted Burnout gibi, MoH:W bedavaya bile oynanmaz, SC4 de biraz eski. En iyisi Dead Space 3. Co op yaparsın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 join game de join edebileceginiz game cikmiyordu son fix e kadar. more more more aramaktan dibim dusuyordu. su oyunun betasi bitmeden cayira salindiginin bir numarali ispatidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 said: Want to know about the most recent updates to SimCity? Keep checking back for patch updates! Update 3/22/2013 - Update 1.8 General Police station can no longer hold more prisoners than the capacity. Added missing roof texture for certain commercial building. Added completion moment cinematic for Great Works. Visiting police cars have avatar of neighbor above them. Arcology Population reflects the population of the Arcology, not the city. Fixed a clog in the pipes where sewage would sometimes get backed up and act jittery. Region Wall will pop up when a new chat message has been received. Road Improvements Improvements to cases when connecting a new road to an existing road that goes over uneven terrain. Tuned some of the road snapping priorities to address some edge cases where it wasn’t behaving as desired Fixed a case where a new road would sometimes cause an existing road to change its shape drastically. Made Upgrade Roads mini-tutorial appear at appropriate time. Fix to four lane bridge to improve divider line placement. Text Improvements Clarified alerts about residents not moving in because of high taxes to state if it is residents, commercial businesses, or Industry that won't move in because of high taxes. Improved text and icons on cities in region view. Updated text for "Become a Suburban City" mission to improve clarity. Updated requirements text for HazMat garage for clarity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 simcity 4 de kendini tekrarlayan bir oyundu ama bu epey kötü gibi görünüyor kendini tekrarlama noktasında, şehirler de oldukça dar alanlarda ve kopuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 1 saattır bır tane oyuna joın olamadım bu nasıl saçmalıktır ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar