Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Hayır gerçekten güncelde ne varsa ona cevap yazan birisisin belli mesaj geçmişinden de, key aramaktan artık bayanların ve yalvarcak duruma gelenlerin yazdığı başlığı boşuna trolleme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lan olm bir sakin ol hele gel konuşalım şöyle. güncel başlıklar gerçekten büyük bir nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lan olm ? neyse tamam devam et sen post kasmana ergen kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ahahaha çirkin tabir dedik diye adam düşman belledi beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 warlockla 5 win dailysi var 3 gündür falan toplam 2 win alabildim ancak abv böyle decking. bi de twisting netherim falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 warlock easy mod ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://oyungezer.com.tr/haber/35301-20-eylul-kod-avi 9 key vericekler hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 twisting nether çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Edriel said: http://oyungezer.com.tr/haber/35301-20-eylul-kod-avi 9 key vericekler hafta sonu bana çıktı bir kod denildiği gibi gönderdim ama bu kod sayesinde çekilişe falan mı katılıyoruz onu anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Evet o kod ile çekilişe katılıyorsun, humanity check gibi birşey botlarla çekmesinler keyleri diye yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 oyungezerin sitesi ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Adamın Unleash kullanacağı o kadar belliydi ki oyun başından beri.. Tam dedim aha oldurcem 1 hp ile kurtuldu. Adam bir sonraki turn unleash'e bastı. 1 hp ile kurtuldum. sdfasdfsafdsdaf. Abi Hunter hakkatten çok basit ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sokacam bugına da oyununa da ya. 1 hp ye indirdim herifin minionu. arcane shot attım sonra. ölmeyip hpsi de fullendi elemanın. turn'u erken bitirmeyecekmişsin demek ki. hamleyi sonra yapınca o turn içinde saymıyor meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 hunters mark buglı closed beta oynayıp buga ağlamak Umarım böyle şeyler yapmıyorsunuzdur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ya bu diger herolari acmak icin basic deckler ile mi win almam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ahmedinejad said: sokacam bugına da oyununa da ya. 1 hp ye indirdim herifin minionu. arcane shot attım sonra. ölmeyip hpsi de fullendi elemanın. turn'u erken bitirmeyecekmişsin demek ki. hamleyi sonra yapınca o turn içinde saymıyor meh. hiç başıma gelmedi valla. yapacak çok hareket varsa, hareketleri stackleyip sonra end turn diyorum her seferinde neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 o kartta sorun var sanırım ya. tek o turn için 1'e indiriyor hp'yi. hamleler bitmeden end turn deyince geri alıyor onu. hatta 3'tü mesela hp 1'e indirmiştim 6'ya çıktı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kartın olayı o zaten o turn için 1 e indiriyor, ama bug var bazen fatal damage yiyince heallanıyo mark atılan yaratık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Açıklamada gayet açık zaten : Change a minion's health to 1 this turn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 this turn yazdığı için heallemesine gerek yok. açıklamayla falan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Heallenmiyor zaten. Bu turn health'i 1 e indiriyor. Turn sonunda healthi eski halini alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 iyi hunter ana ağlatıyor ya... tabii gerçi ballı da hunter olması lazım coin ile buzzard açıyor alıyorum, üstüne 1 buzzard daha açıyor, onunla 2 veya 3 kart çekiyor, onu da alıyorum, arada 15 damage falan yiyorum. sonra tamamen board controlünü elime geçiriyorum, eline hem secret geliyor hem de secret ile durability kazanan weapon, tam ona rağmen ucu ucuna 1 turn ile üst üste 9 ve 15 vurup yenicem, bu sefer de animal companion ile charge'lı domuz çıkarıyor balına ve yeniyor. öeh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Grast said: Heallenmiyor zaten. Bu turn health'i 1 e indiriyor. Turn sonunda healthi eski halini alıyor. güzel arkadaşım bug orada var zaten. turn başında 3 hp'si olan mobun hp'yi 1 e indiriyorsun bunla, arcane shotla ölmesi gerekirken end turn'e erken bastığın için ölmüyor, 3 de olmuyor hp 6 oluyor. şunun neresini anlamadıysan sor bir daha anlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Bunu anlamadım demedim sen hp'sini geri almasına laf atmışsın. Bug yokta demiyorum. Bug var bunun herkes bilincinde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 e benim turn bitmeden hp'yi geri alması da yanlış. biz orada sadece grafik animasyonu falan bekliyoruz. ben komutları vermişim end turn yapmışım. o zaman end turn'e bastıktan sonra minionların attackları falan da iptal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar